vv auto
Reklama

Souboj o čelo tabulky florbalisté kutnohorské Olympie zvládli

20. prosinec 2010, 08:24
(aktualizováno: 20. prosinec 2010, 08:24)

Benátky nad Jizerou - Další souboje s protivníky svedli florbalisté kutnohorského áčka mužů na Zlatou neděli v Benátkách nad Jizerou. Na již sedmém ligovém turnaji přišel souboj o prozatímní první příčku. Kutná Hora vyzvala pražské FBC TAGO MAGO. Ve druhém utkání narazila Olympie na mladoboleslavský U.F.O.S.

Kutná Hora nastoupila v této sestavě:
brankář Bochníček B. – obrana Reinert M., Mašín J. -  Kuchař A., Vaculík J. – Dudáš F., Bochníček Š. – útok Pilař O., Jurka P., Kunášek M. – Štípek J. ( C ), Kužel J., Reinert T.

FBC TAGO MAGO – SKP Olympia KUTNÁ HORA 3:8 (2:1, 0:2, 1:5)
branky: 8. Pilař, 14. vlastní gól soupeře, 18. Bochníček Š., 25. Pilař (Dudáš), 29. Pilař, 30. Kunášek (Pilař), 33. Jurka (Pilař), 36. Štípek (Jurka). vyloučení: 3:1, využití: 0:2, v oslabení: 0:1.

Od úvodního buly bylo vidět, že se jedná o souboj dvou týmů bojující o první příčku. Agresivní hra a přelévání hry z jedné strany na druhou, takový byl obrázek startu utkání. Skóre se podařilo otevřít pražskému družstvu, který využil menší zaváhání v rozehrávce a neomylnou střelou pokořil bezmocného brankáře Bochníčka. I po obdržené brance se obrázek hry neměnil. Kutná Hora dotahující jednobrankový náskok soupeře se tlačila dopředu a vzrůstající tlak využívala k jedovatým střelám a častým ohrožením soupeřovi branky. Poté přišlo vyloučení kutnohorského kapitána a zdálo se, že přesilovka utlumí útočný tlak Olympie. Ale Kutná Hora ukázala, že dokáže v oslabení ohrozit několikrát soupeřovu branku a i dokonce vstřelit branku. To se povedlo výborně atakujícímu Pilařovi, který tak v početní nevýhodě srovnal skóre. To však nabudilo pražský tým a jednu minutu po vyrovnávací brance se opět dostali do vedení. Za stavu 2:1 pro TAGO MAGO se šlo do druhého dějství. Začátek druhé třetiny se povedl kutnohorským hráčům. Ve druhé minutě nahodil obránce Reinert míček na bránu a ten po několika odrazech dopadl do brány. A hru najednou po většinu času ovládali kutnohorští hráči. Tago Mago se pokusilo kutnohorskou obranu překonat rychlými brejky, ale ty ztroskotaly po vlastních chybách. V deváté minutě tak poprvé v zápase převrátil skóre na svou stranu Bochníček Štěpán, který si to našlápl od vlastní brány a po proběhnutí přes celé hřiště se v koncovce nemýlil. I ve druhé části měla Kutná Hora nespočet šancí, bohužel bez gólového efektu. I hra ke konci prostřední části byla ve vysokém tempu a divákům se tento zápas musel líbit. Toho využil brankář Bochníček B., který se během poslední minutky zaskvěl několika výbornými zákroky a podržel do přestávky jednobrankové vedení Olympie. Úvod posledního dějství zadělával na drama, ale hráči pražského týmu nestíhali a byli všude o krok později. Toho samozřejmě využil celek SKP, který do páté minuty navýšil své vedení na 6:2. Nejdříve v první minutě využil nabídnutou přesilovou hru Pilař. Poté během jedné minuty dokonal v další přesilovce hattrick Pilař a pár vteřin na to se trefil Kunášek, který se nejlépe zorientoval před soupeřovou bránou. I Tago Mago se dokázalo ve třetí třetině prosadit, ale to bylo tak od pražského týmu vše. Gólu se dočkal i kanonýr Jurka, který tři minuty před koncem poslal na kutnohorský účet tři body. FBC už branku Olympie ohrozit nedokázalo, naopak poosmé inkasovalo. Osmý úder zasadil kapitán Štípek, který ve třetí třetině opět ukázal, že si zápas spolu s ostatními spoluhráči užíval. Tři body a pokoření silného soupeře z Prahy, který ve třetí třetiny totálně odpadl, takový nabídly oba celky v souboji o průběžné první místo.

SKP Olympia KUTNÁ HORA – U.F.O.S. MLADÁ BOLESLAV 9:4 (3:2, 3:0, 3:2)
branky: 6. Reinert T. (Kuchař), 8. Štípek (Kužel), 9. Kužel (Štípek), 17. Pilař, 20. Kužel (Bochníček Š.), 23. Štípek, 27. Reinert T. (Štípek), 33. Kužel, 35. Štípek (Reinert T.). vyloučení: 2:3, bez využití.

Tento zápas měl být jasnou záležitostí pro Olympii. Ze začátku to tak i vypadalo. Do deváté minuty si vytvořili tříbrankový náskok a mělo být pouze otázkou kolik gólů ještě do soupeřovi sítě spadne. Pak ale jako by Kutná Hora přestala hrát a UFOS toho dokázala nejlépe, jak mohl využít. Snížil na rozdíl jediného gólu a to ještě nebylo vše. Pár vteřin před první sirénou mohlo být i vyrovnáno, ale brankář Bochníček vytasil zázračný zákrok, když vytáhl míček z brankové čáry a zabránil tak menší katastrofě. Oživení přišlo ve druhé třetině, kdy dokázali kutnohorští opět během několika minut vstřelit další tři branky a soupeři ukázat, kde se právě nachází kvalita. Nejdříve se ujala střela kutnohorského snajpera Pilaře, poté se trefil Kužel a vzápětí vyslal nechytatelný projektil kapitán Štípek. Góly padaly i v poslední části. Během dvou minut bylo skóre z obou stran navýšeno na 7:4. Obrana dovolila mladoboleslavským vsítit třetí branku a pak čtvrtou, po chybě brankáře Bochníčka, který se nestačil přesunout a nedosáhl na doklepnutí hráče obíhajícího branku. Kutná Hora si už tříbrankový náskok do konce zápasu jednoznačně pohlídala a ještě nadělila soupeřům na cestu další dvě branky. Hattrick dokonali nejprve Kužel a poté i kapitán družstva Štípek. Mladá Boleslav neunesla porážku a několikrát agresivně napadla borce z Kutné Hory. Další tři body a pojištění prvního místa.

Po zápase panovala v týmu výborná nálada. Olympia podala bojovný týmový výkon, který ji vynesl skvělých 6 bodů a soupeřům nadělila pod stromeček několik branek.

Tabulka:
1.    SKP Olympia Kutná Hora A    12    10    1    1    31
2.    Fortel TJ Sokol Kobylisy    12    9    2    1    29
3.    FbK Wildcats Praha    12    7    2    3    23
4.    FBC Tago Mago    10    6    1    3    19
5.    FBK VŠSK PedF UK    10    5    1    4    16
6.    Vasara    12    4    3    5    15
7.    Floorball Club Falcon    10    4    2    4    14
8.    U.F.O.S. Mladá Boleslav    12    4    1    7    13
9.    ASK Orka Stará Boleslav B    10    3    3    4    12
10.    SK B.U.H. Praha    10    4    0    6    12
11.    FBC Pitbulls Kolín    12    3    1    8    10
12.    RFK Pohoda Praha    10    1    4    5    7
13.    FbC Panthers C    12    1    1    10    4

Jaroslav Bochníček
Komentáře
Re: - vložil Anonymous - 7. leden 2011, 11:12

vše se je na www.cfbu.cz

Re: - vložil Anonymous - 30. prosinec 2010, 20:35

dotaz: na jaké adrese se dá sehnat veškeré informace o soutěžích a výsledkách florbalu dospělých i mládeže????děkuji za odpověď

AVE_CZ
Reklama
Souboj o čelo tabulky florbalisté kutnohorské Olympie zvládli

Souboj o čelo tabulky florbalisté kutnohorské Olympie zvládli

20. prosinec 2010
(aktualizováno: 20. prosinec 2010, 08:24)

Benátky nad Jizerou - Další souboje s protivníky svedli florbalisté kutnohorského áčka mužů na Zlatou neděli v Benátkách nad Jizerou. Na již sedmém ligovém turnaji přišel souboj o prozatímní první příčku. Kutná Hora vyzvala pražské FBC TAGO MAGO. Ve druhém utkání narazila Olympie na mladoboleslavský U.F.O.S.

Kutná Hora nastoupila v této sestavě:
brankář Bochníček B. – obrana Reinert M., Mašín J. -  Kuchař A., Vaculík J. – Dudáš F., Bochníček Š. – útok Pilař O., Jurka P., Kunášek M. – Štípek J. ( C ), Kužel J., Reinert T.

FBC TAGO MAGO – SKP Olympia KUTNÁ HORA 3:8 (2:1, 0:2, 1:5)
branky: 8. Pilař, 14. vlastní gól soupeře, 18. Bochníček Š., 25. Pilař (Dudáš), 29. Pilař, 30. Kunášek (Pilař), 33. Jurka (Pilař), 36. Štípek (Jurka). vyloučení: 3:1, využití: 0:2, v oslabení: 0:1.

Od úvodního buly bylo vidět, že se jedná o souboj dvou týmů bojující o první příčku. Agresivní hra a přelévání hry z jedné strany na druhou, takový byl obrázek startu utkání. Skóre se podařilo otevřít pražskému družstvu, který využil menší zaváhání v rozehrávce a neomylnou střelou pokořil bezmocného brankáře Bochníčka. I po obdržené brance se obrázek hry neměnil. Kutná Hora dotahující jednobrankový náskok soupeře se tlačila dopředu a vzrůstající tlak využívala k jedovatým střelám a častým ohrožením soupeřovi branky. Poté přišlo vyloučení kutnohorského kapitána a zdálo se, že přesilovka utlumí útočný tlak Olympie. Ale Kutná Hora ukázala, že dokáže v oslabení ohrozit několikrát soupeřovu branku a i dokonce vstřelit branku. To se povedlo výborně atakujícímu Pilařovi, který tak v početní nevýhodě srovnal skóre. To však nabudilo pražský tým a jednu minutu po vyrovnávací brance se opět dostali do vedení. Za stavu 2:1 pro TAGO MAGO se šlo do druhého dějství. Začátek druhé třetiny se povedl kutnohorským hráčům. Ve druhé minutě nahodil obránce Reinert míček na bránu a ten po několika odrazech dopadl do brány. A hru najednou po většinu času ovládali kutnohorští hráči. Tago Mago se pokusilo kutnohorskou obranu překonat rychlými brejky, ale ty ztroskotaly po vlastních chybách. V deváté minutě tak poprvé v zápase převrátil skóre na svou stranu Bochníček Štěpán, který si to našlápl od vlastní brány a po proběhnutí přes celé hřiště se v koncovce nemýlil. I ve druhé části měla Kutná Hora nespočet šancí, bohužel bez gólového efektu. I hra ke konci prostřední části byla ve vysokém tempu a divákům se tento zápas musel líbit. Toho využil brankář Bochníček B., který se během poslední minutky zaskvěl několika výbornými zákroky a podržel do přestávky jednobrankové vedení Olympie. Úvod posledního dějství zadělával na drama, ale hráči pražského týmu nestíhali a byli všude o krok později. Toho samozřejmě využil celek SKP, který do páté minuty navýšil své vedení na 6:2. Nejdříve v první minutě využil nabídnutou přesilovou hru Pilař. Poté během jedné minuty dokonal v další přesilovce hattrick Pilař a pár vteřin na to se trefil Kunášek, který se nejlépe zorientoval před soupeřovou bránou. I Tago Mago se dokázalo ve třetí třetině prosadit, ale to bylo tak od pražského týmu vše. Gólu se dočkal i kanonýr Jurka, který tři minuty před koncem poslal na kutnohorský účet tři body. FBC už branku Olympie ohrozit nedokázalo, naopak poosmé inkasovalo. Osmý úder zasadil kapitán Štípek, který ve třetí třetině opět ukázal, že si zápas spolu s ostatními spoluhráči užíval. Tři body a pokoření silného soupeře z Prahy, který ve třetí třetiny totálně odpadl, takový nabídly oba celky v souboji o průběžné první místo.

SKP Olympia KUTNÁ HORA – U.F.O.S. MLADÁ BOLESLAV 9:4 (3:2, 3:0, 3:2)
branky: 6. Reinert T. (Kuchař), 8. Štípek (Kužel), 9. Kužel (Štípek), 17. Pilař, 20. Kužel (Bochníček Š.), 23. Štípek, 27. Reinert T. (Štípek), 33. Kužel, 35. Štípek (Reinert T.). vyloučení: 2:3, bez využití.

Tento zápas měl být jasnou záležitostí pro Olympii. Ze začátku to tak i vypadalo. Do deváté minuty si vytvořili tříbrankový náskok a mělo být pouze otázkou kolik gólů ještě do soupeřovi sítě spadne. Pak ale jako by Kutná Hora přestala hrát a UFOS toho dokázala nejlépe, jak mohl využít. Snížil na rozdíl jediného gólu a to ještě nebylo vše. Pár vteřin před první sirénou mohlo být i vyrovnáno, ale brankář Bochníček vytasil zázračný zákrok, když vytáhl míček z brankové čáry a zabránil tak menší katastrofě. Oživení přišlo ve druhé třetině, kdy dokázali kutnohorští opět během několika minut vstřelit další tři branky a soupeři ukázat, kde se právě nachází kvalita. Nejdříve se ujala střela kutnohorského snajpera Pilaře, poté se trefil Kužel a vzápětí vyslal nechytatelný projektil kapitán Štípek. Góly padaly i v poslední části. Během dvou minut bylo skóre z obou stran navýšeno na 7:4. Obrana dovolila mladoboleslavským vsítit třetí branku a pak čtvrtou, po chybě brankáře Bochníčka, který se nestačil přesunout a nedosáhl na doklepnutí hráče obíhajícího branku. Kutná Hora si už tříbrankový náskok do konce zápasu jednoznačně pohlídala a ještě nadělila soupeřům na cestu další dvě branky. Hattrick dokonali nejprve Kužel a poté i kapitán družstva Štípek. Mladá Boleslav neunesla porážku a několikrát agresivně napadla borce z Kutné Hory. Další tři body a pojištění prvního místa.

Po zápase panovala v týmu výborná nálada. Olympia podala bojovný týmový výkon, který ji vynesl skvělých 6 bodů a soupeřům nadělila pod stromeček několik branek.

Tabulka:
1.    SKP Olympia Kutná Hora A    12    10    1    1    31
2.    Fortel TJ Sokol Kobylisy    12    9    2    1    29
3.    FbK Wildcats Praha    12    7    2    3    23
4.    FBC Tago Mago    10    6    1    3    19
5.    FBK VŠSK PedF UK    10    5    1    4    16
6.    Vasara    12    4    3    5    15
7.    Floorball Club Falcon    10    4    2    4    14
8.    U.F.O.S. Mladá Boleslav    12    4    1    7    13
9.    ASK Orka Stará Boleslav B    10    3    3    4    12
10.    SK B.U.H. Praha    10    4    0    6    12
11.    FBC Pitbulls Kolín    12    3    1    8    10
12.    RFK Pohoda Praha    10    1    4    5    7
13.    FbC Panthers C    12    1    1    10    4

Zlata banka
Reklama
Jaroslav Bochníček