vv auto
Reklama

Zručští florbalisté sehráli pouze jeden zápas, i nadále vedou tabulku své divize

11. listopad 2012, 21:55
(aktualizováno: 11. listopad 2012, 21:56)

Praha - Zručští florbalisté sehráli v sobotu další mistrovský zápas soutěže Praha-Střední Čechy - třída mužů divize B - sezóny 2012-2013 v pětasedmdesátikilometrů vzdálené nafukovací hale v Praze - Radlicích. Na programu měli tentokrát pouze utkání s týmem FbC Panthers Praha E.

Zruč n. S. - Panthers Praha E 6:2 (2:0 2:0 2:2)

Zručská Jiskra nastoupila ve svém jediném střetnutí tohoto celodenního mistrovského klání již od devíti hodin proti celku FbC Panthers E. Nováčkovskou daň si v týmu domácích odbyl Luboš Kružík, hostům vypomohli dva hráči déčka a jeden z céčka. Do zápasu nenastoupil Josef Louda, plnil si pracovní povinnosti. V prostorách pro diváky bylo opět vidět dva věrné fanoušky Jiskry – Martina se svou ženou Pavlou.

Ve 2. minutě utkání si vypracoval první střeleckou pozici Václav Šimonic, střelu však tečoval obránce Martin Šimůnek a gólman hostů Lukáš Brixa byl bez starostí. Na druhé straně se neprosadili před brankářem Jakubem Malým hostující Petr Prause ani Martin Kostřica. V čase 3.42 unikl po pravé straně Petr Tvrdík, přihrál Davidu Náhlovskému, jeho střela mířila do brankáře. Následující pohotovou akci založil Luboš Drbal, když příhrou přes celé hřiště našel před brankou hostí nabíhajícího Petra Tvrdíka, ani on neměl přesnou mušku. V 7. minutě byl vyloučen Jakub Sedláček za sekání, v oslabení se dostali zručští florbalisté do dvou šancí. Nejprve rychlonohý František Jantač uvolnil Petra Kratochvíla, poté Petr Tvrdík vybídl ideálním centrem k úvodnímu gólu střetnutí Davida Náhlovského.  Ani jeden ze střelců neměl pohotovou mušku, oba nastřelili brankáře Lukáše Brixu. Pražáci se poté oklepali ze šancí domácích při jejich vlastní přesilovce a zle zatopili zručskému gólmanovi. Jakub  Malý se nenechal překvapit a již podruhé stejnou dvojici (předtím v úvodu utkání) Petra Prause a Martina Kostřicu ,,vyčapal“. V čase 10.25 mohl otevřít účet střetnutí Petr Kratochvíl, ale šanci opět nevyužil. Domácí se po mnoha střeleckých příležitostech konečně ujali vedení v čase 10.36 Jakubem Sedláčkem, který zužitkoval přihrávku Luboše Vodrážky po akci dvojice Luboš Drbal, Petr Kratochvíl – 1:0. To nebylo ze strany domácích v první třetině vše, v čase 11.48 vsítili zručští florbalisté druhý gól, autorem byl po úniku dua František Jantač – David Náhlovský prvně jmenovaný (skóroval po dlouhých sto minutách půstu) – 2:0.

Druhá třetina začala náporem domácího družstva, ale tvrdý příklep z pozice obránce Jana Tůmy ani střela z úhlu Davida Náhlovského vedení nezvýšily. V čase 15.44 se hosté museli červenat, když natřikrát nepřekonali Jakuba Malého (po jeho pravé straně mu mezi diváky aplaudovaly tři fanynky vestoje), nejprve po sólu Aleš Kůdela, poté při dorážkách Martina Kostřici a Zdeňka Bendy. Následně zatáhl do obranného pásma hostů balónek novic Luboš Kružík, přihrál zpět Václavu Šimonicovi a rázem svítil na ukazateli skóre stav 3:0. Poté se hosté dostali do úzkých, ale David Náhlovský ani Luboš Bleha nezacílili přesně. Lépe se střela povedla Václavu Šimonicovi po samostatném úniku, ale trefil tyčku. V čase 21.41 se dostalo potlesku hostujícímu hráči Aleši Kůdelovi za fair-play, přiznal jím tečovaný míček ve prospěch domácího celku. Minutu před ukončením  druhé třetiny vybojoval míček bleskurychlý Frantiček Jantač motající se mezi dvěma obránci Panthersu, zatáhl před branku a nekompromisně vystřelil – 4:0. Poté hostující celek okamžitě současné hráče stáhl z palubovky (byli tam tak patnáct sekund) a na střídačce hostů hráč číslo 27 Filip Mavrov poznamenal: ,,Ty brďo, mám balónek, byl za mnou, popoběhnu, byl zase za mnou, poté na chvíli pomohl svým obráncům, pak mám míček znovu, byl opět za mnou a pak nám ho vzal a dal branku.“ Deset sekund před závěrem druhé dvanáctiminutovky trefil příklepem Luboš Bleha hruď brankáře hostů.

Pražský soupeř se na začátku třetí třetiny snažil snížit stav střetnutí, ale v brance domácího celku čaroval Jakub Malý. Na druhé straně neuspěli Luboš Vodrážka, ani Petr Kratochvíl. V čase 26.37 fauloval pražský hráč Dušan Bajtoš na polovině hřiště Luboše Kružíka a vyfasoval dvě minuty za hrubost. Přesilovka trvala pouhých šest sekund, Václav Šimonic vyrazil okamžitě po rozehrání z poloviny hřiště na branku hostů a brankáři Lukáši Brixovi nedal šanci ani se otočit po střele – 5:0. Ve 31. minutě se dočkali branky i hosté, skóroval Aleš Kůdela – 5:1. Následně byl vyloučen Luboš Kružík za sekání, domácí přesilovku přežili, Jakub Malý střely Martina Šimůnka a aktivního Martina Kostřici zlikvidoval. Půlminutu po oslabení utekl obráncům opět František Jantač, příklepem trefil brankáře hostů a všudypřítomný Petr Tvrdík dorazil vyražený míček do branky - 6:1. Ze střídačky hostů se před vstřelením šesté branky ozvalo: ,,Kluci, bacha, rychlík je tam.“ A byl tam. V posledních třech minutách se domácí ke skórování nedostali, David Žamboch trefil tyčku (podle očitých svědků to byla branka), Luboš Kružík nastřelil brankáře. V čase 35.27 se podruhé dočkali hráči Panthersu, Martin Kostřica dopravil míček ze skrumáže před brankou Jakuba Malého do sítě – 6:2.  Čtyři sekundy před koncem byl vyloučen za sekání Jakub Sedláček, ale to už zazněl klakson a ukončil střetnutí.

Branky: Václav Šimonic 2, František Jantač 2, Jakub Sedláček, Petr Tvrdík – Aleš Kůdela, Martin Kostřica. Vyloučení: 3/1. Rozhodčí: Martin Blažek (Rudná), Matouš Novosad (Hostivice).

Sestava: Jakub Malý – Luboš Drbal, Jan Tůma – Lubomír Bleha, Kamil Bělina – Luboš Vodrážka, Václav Šimonic, David Žamboch – David Náhlovský, František Jantač, Petr Tvrdík (C) - Jakub Sedláček, Luboš Kružík, Petr Kratochvíl.

Ostatní výsledky:
SKP Olympia Kutná Hora C - FK Spartak Praha B 8:5    
FbC Panthers E - TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 2:6    
IBK Kubánský Klan B - SKP Olympia Kutná Hora C 2:8    
FK Spartak Praha B  FbC Panthers E 3:3    
SK Lvi Praha - Banko - SK PANTHERS PŘÍBRAM 4:3    
FBC Pitbulls Kolín B - IBK Kubánský Klan B 7:4    
SK PANTHERS PŘÍBRAM - FBC Žraloci Příbram B 2:5    
FBK Sokol Dobřichovice SK - Lvi Praha - Banko 0:1    
FBC Žraloci Příbram B - FBC Pitbulls Kolín B 5:5    
FBC Blue Horses Žehrovice - FBK Sokol Dobřichovice 6:4

Tabulka:
1.    TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 7    6    1    0    19    33    14    19
2.    FBC Blue Horses Žehrovice 7    6    0    1    18    35    17    18
3.    SKP Olympia Kutná Hora C 7    6    0    1    18    42    24    18
4.    FBC Pitbulls Kolín B 7    5    1    1    16    40    24    16
5.    IBK Kubánský Klan B 7    3    1    3    10    31    35    -4
6.    FK Spartak Praha B 7    2    2    3    8    21    24    -3
7.    SK Lvi Praha - Banko 8    2    2    4    8    11    25    -14
8.    FbC Panthers E 7    2    1    4    7    24    34    -10
9.    FBC Žraloci Příbram B 7    1    3    3    6    21    25    -4
10.    FBK Sokol Dobřichovice 8    1    1    6    4    28    36    -8
11.    SK PANTHERS PŘÍBRAM 8    0    0    8    0    11    39    -28

Příští program: 16. 12. 2012 – pořadatel SK Lvi Banko Praha na TJ JM Chodov
IBK Kubánský Klan B - FK Spartak Praha B     
FBK Sokol Dobřichovice - FBC Žraloci Příbram B     
FK Spartak Praha B - FBC Pitbulls Kolín B     
FBC Žraloci Příbram B - IBK Kubánský Klan B     
SK PANTHERS PŘÍBRAM - FBK Sokol Dobřichovice     
FBC Pitbulls Kolín B - TJ Jiskra Zruč nad Sázavou     
SKP Olympia Kutná Hora C - FBC Blue Horses Žehrovice     
FbC Panthers E - SK Lvi Praha - Banko     
TJ Jiskra Zruč nad Sázavou - SKP Olympia Kutná Hora C     
FBC Blue Horses Žehrovice - FbC Panthers E

Josef Tůma, foto Martin Jantač
Galerie
Předchozí Následující
Komentáře
AVE_CZ
Reklama
Zručští florbalisté sehráli pouze jeden zápas, i nadále vedou tabulku své divize

Zručští florbalisté sehráli pouze jeden zápas, i nadále vedou tabulku své divize

11. listopad 2012
(aktualizováno: 11. listopad 2012, 21:56)

Praha - Zručští florbalisté sehráli v sobotu další mistrovský zápas soutěže Praha-Střední Čechy - třída mužů divize B - sezóny 2012-2013 v pětasedmdesátikilometrů vzdálené nafukovací hale v Praze - Radlicích. Na programu měli tentokrát pouze utkání s týmem FbC Panthers Praha E.

Zruč n. S. - Panthers Praha E 6:2 (2:0 2:0 2:2)

Zručská Jiskra nastoupila ve svém jediném střetnutí tohoto celodenního mistrovského klání již od devíti hodin proti celku FbC Panthers E. Nováčkovskou daň si v týmu domácích odbyl Luboš Kružík, hostům vypomohli dva hráči déčka a jeden z céčka. Do zápasu nenastoupil Josef Louda, plnil si pracovní povinnosti. V prostorách pro diváky bylo opět vidět dva věrné fanoušky Jiskry – Martina se svou ženou Pavlou.

Ve 2. minutě utkání si vypracoval první střeleckou pozici Václav Šimonic, střelu však tečoval obránce Martin Šimůnek a gólman hostů Lukáš Brixa byl bez starostí. Na druhé straně se neprosadili před brankářem Jakubem Malým hostující Petr Prause ani Martin Kostřica. V čase 3.42 unikl po pravé straně Petr Tvrdík, přihrál Davidu Náhlovskému, jeho střela mířila do brankáře. Následující pohotovou akci založil Luboš Drbal, když příhrou přes celé hřiště našel před brankou hostí nabíhajícího Petra Tvrdíka, ani on neměl přesnou mušku. V 7. minutě byl vyloučen Jakub Sedláček za sekání, v oslabení se dostali zručští florbalisté do dvou šancí. Nejprve rychlonohý František Jantač uvolnil Petra Kratochvíla, poté Petr Tvrdík vybídl ideálním centrem k úvodnímu gólu střetnutí Davida Náhlovského.  Ani jeden ze střelců neměl pohotovou mušku, oba nastřelili brankáře Lukáše Brixu. Pražáci se poté oklepali ze šancí domácích při jejich vlastní přesilovce a zle zatopili zručskému gólmanovi. Jakub  Malý se nenechal překvapit a již podruhé stejnou dvojici (předtím v úvodu utkání) Petra Prause a Martina Kostřicu ,,vyčapal“. V čase 10.25 mohl otevřít účet střetnutí Petr Kratochvíl, ale šanci opět nevyužil. Domácí se po mnoha střeleckých příležitostech konečně ujali vedení v čase 10.36 Jakubem Sedláčkem, který zužitkoval přihrávku Luboše Vodrážky po akci dvojice Luboš Drbal, Petr Kratochvíl – 1:0. To nebylo ze strany domácích v první třetině vše, v čase 11.48 vsítili zručští florbalisté druhý gól, autorem byl po úniku dua František Jantač – David Náhlovský prvně jmenovaný (skóroval po dlouhých sto minutách půstu) – 2:0.

Druhá třetina začala náporem domácího družstva, ale tvrdý příklep z pozice obránce Jana Tůmy ani střela z úhlu Davida Náhlovského vedení nezvýšily. V čase 15.44 se hosté museli červenat, když natřikrát nepřekonali Jakuba Malého (po jeho pravé straně mu mezi diváky aplaudovaly tři fanynky vestoje), nejprve po sólu Aleš Kůdela, poté při dorážkách Martina Kostřici a Zdeňka Bendy. Následně zatáhl do obranného pásma hostů balónek novic Luboš Kružík, přihrál zpět Václavu Šimonicovi a rázem svítil na ukazateli skóre stav 3:0. Poté se hosté dostali do úzkých, ale David Náhlovský ani Luboš Bleha nezacílili přesně. Lépe se střela povedla Václavu Šimonicovi po samostatném úniku, ale trefil tyčku. V čase 21.41 se dostalo potlesku hostujícímu hráči Aleši Kůdelovi za fair-play, přiznal jím tečovaný míček ve prospěch domácího celku. Minutu před ukončením  druhé třetiny vybojoval míček bleskurychlý Frantiček Jantač motající se mezi dvěma obránci Panthersu, zatáhl před branku a nekompromisně vystřelil – 4:0. Poté hostující celek okamžitě současné hráče stáhl z palubovky (byli tam tak patnáct sekund) a na střídačce hostů hráč číslo 27 Filip Mavrov poznamenal: ,,Ty brďo, mám balónek, byl za mnou, popoběhnu, byl zase za mnou, poté na chvíli pomohl svým obráncům, pak mám míček znovu, byl opět za mnou a pak nám ho vzal a dal branku.“ Deset sekund před závěrem druhé dvanáctiminutovky trefil příklepem Luboš Bleha hruď brankáře hostů.

Pražský soupeř se na začátku třetí třetiny snažil snížit stav střetnutí, ale v brance domácího celku čaroval Jakub Malý. Na druhé straně neuspěli Luboš Vodrážka, ani Petr Kratochvíl. V čase 26.37 fauloval pražský hráč Dušan Bajtoš na polovině hřiště Luboše Kružíka a vyfasoval dvě minuty za hrubost. Přesilovka trvala pouhých šest sekund, Václav Šimonic vyrazil okamžitě po rozehrání z poloviny hřiště na branku hostů a brankáři Lukáši Brixovi nedal šanci ani se otočit po střele – 5:0. Ve 31. minutě se dočkali branky i hosté, skóroval Aleš Kůdela – 5:1. Následně byl vyloučen Luboš Kružík za sekání, domácí přesilovku přežili, Jakub Malý střely Martina Šimůnka a aktivního Martina Kostřici zlikvidoval. Půlminutu po oslabení utekl obráncům opět František Jantač, příklepem trefil brankáře hostů a všudypřítomný Petr Tvrdík dorazil vyražený míček do branky - 6:1. Ze střídačky hostů se před vstřelením šesté branky ozvalo: ,,Kluci, bacha, rychlík je tam.“ A byl tam. V posledních třech minutách se domácí ke skórování nedostali, David Žamboch trefil tyčku (podle očitých svědků to byla branka), Luboš Kružík nastřelil brankáře. V čase 35.27 se podruhé dočkali hráči Panthersu, Martin Kostřica dopravil míček ze skrumáže před brankou Jakuba Malého do sítě – 6:2.  Čtyři sekundy před koncem byl vyloučen za sekání Jakub Sedláček, ale to už zazněl klakson a ukončil střetnutí.

Branky: Václav Šimonic 2, František Jantač 2, Jakub Sedláček, Petr Tvrdík – Aleš Kůdela, Martin Kostřica. Vyloučení: 3/1. Rozhodčí: Martin Blažek (Rudná), Matouš Novosad (Hostivice).

Sestava: Jakub Malý – Luboš Drbal, Jan Tůma – Lubomír Bleha, Kamil Bělina – Luboš Vodrážka, Václav Šimonic, David Žamboch – David Náhlovský, František Jantač, Petr Tvrdík (C) - Jakub Sedláček, Luboš Kružík, Petr Kratochvíl.

Ostatní výsledky:
SKP Olympia Kutná Hora C - FK Spartak Praha B 8:5    
FbC Panthers E - TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 2:6    
IBK Kubánský Klan B - SKP Olympia Kutná Hora C 2:8    
FK Spartak Praha B  FbC Panthers E 3:3    
SK Lvi Praha - Banko - SK PANTHERS PŘÍBRAM 4:3    
FBC Pitbulls Kolín B - IBK Kubánský Klan B 7:4    
SK PANTHERS PŘÍBRAM - FBC Žraloci Příbram B 2:5    
FBK Sokol Dobřichovice SK - Lvi Praha - Banko 0:1    
FBC Žraloci Příbram B - FBC Pitbulls Kolín B 5:5    
FBC Blue Horses Žehrovice - FBK Sokol Dobřichovice 6:4

Tabulka:
1.    TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 7    6    1    0    19    33    14    19
2.    FBC Blue Horses Žehrovice 7    6    0    1    18    35    17    18
3.    SKP Olympia Kutná Hora C 7    6    0    1    18    42    24    18
4.    FBC Pitbulls Kolín B 7    5    1    1    16    40    24    16
5.    IBK Kubánský Klan B 7    3    1    3    10    31    35    -4
6.    FK Spartak Praha B 7    2    2    3    8    21    24    -3
7.    SK Lvi Praha - Banko 8    2    2    4    8    11    25    -14
8.    FbC Panthers E 7    2    1    4    7    24    34    -10
9.    FBC Žraloci Příbram B 7    1    3    3    6    21    25    -4
10.    FBK Sokol Dobřichovice 8    1    1    6    4    28    36    -8
11.    SK PANTHERS PŘÍBRAM 8    0    0    8    0    11    39    -28

Příští program: 16. 12. 2012 – pořadatel SK Lvi Banko Praha na TJ JM Chodov
IBK Kubánský Klan B - FK Spartak Praha B     
FBK Sokol Dobřichovice - FBC Žraloci Příbram B     
FK Spartak Praha B - FBC Pitbulls Kolín B     
FBC Žraloci Příbram B - IBK Kubánský Klan B     
SK PANTHERS PŘÍBRAM - FBK Sokol Dobřichovice     
FBC Pitbulls Kolín B - TJ Jiskra Zruč nad Sázavou     
SKP Olympia Kutná Hora C - FBC Blue Horses Žehrovice     
FbC Panthers E - SK Lvi Praha - Banko     
TJ Jiskra Zruč nad Sázavou - SKP Olympia Kutná Hora C     
FBC Blue Horses Žehrovice - FbC Panthers E

Zlata banka
Reklama
Josef Tůma, foto Martin Jantač
Prohlédnout galerii