vv auto
Reklama

Čáslav bude v neděli bojovat o naději, potřebovala by Karvinou porazit

2. květen 2013, 18:41
(aktualizováno: 2. květen 2013, 18:42)

Čáslav - FK Čáslav sehraje v neděli doma od 17 hodin zápas 26. kolo Fotbalové národní ligy. Soupeřem mu bude MFK Karviná, desátý tým aktuální tabulky. Čáslavští po prohře v Pardubicích spadli na samotné dno a tak je jasné, že by se v neděli chtěli odrazit k lepším výsledkům.

V dosavadních vzájemných zápasech Čáslavští dokázali doma s Karvinou pokaždé bodovat - třikrát remizovat a jednou vyhrát. Vzhledem ke svému postavení v tabulce je jasné, že v neděli by potřebovali všechny body.

Karviná v dosavadním ročníku Fotbalové národní ligy vyhrála venku pouze jednou. Jenže tři body z Táborska (6. dubna 1:3) by pro ní mohly mít v konečném účtování cenu zlata! V ostatních třech jarních případech Karviná na hřištích soupeřů prohrála - Ve Znojmě 3:0, ve Vlašimi 4:1 a naposledy na Viktorii Žižkov 3:1.

Nejlepším jarním střelcem Karviné je se třemi góly Vladimír Mišinský, v průběhu celého ročníku jsou s pěti góly na čele karvinského žebříčku střelců Aleš Besta a právě Vladimír Mišinský.

Karviná je na jaře ale venku zranitelná hlavně v obraně, 27 inkasovaných branek je po Vlašimi výsledek druhé nejhorší obrany soutěže. Na druhou stranu má Čáslav doma problém s proměňováním šancí, devět vstřelených branek na domácím hřišti je výkon nejméně produktivního útoku na jaře z týmu Fotbalové národní ligy.

Kromě brankáře Lukáše Palečka ani jednu minutu v jarních zápasech Karviné nechyběl obránce David Mikula, ve všech dosavadních sedmi zápasech se představili Ciku, Hottek, Hoferica a Vaněk. V čáslavském dresu na jaře ani minutu nechyběli brankář Ducheček a obránce Achemaistos, ve všech osmi zápasech se dále představili P. Efthymiadis a Ujec.

Nedělní zápas Čáslav - Karviná začne ve Vodrantech v 17 hodin.
[[Soutez? &soutez=72 &datum=2013-05-02 ]]

Vzájemné zápasy

20. září 2008: Karviná - Čáslav 3:1 (0:0), branky: 52. Ficek, 68., 77. Opic - 90.+2 Dolejš. Rozhodčí: Matějek - Peřina, Lakomý. ŽK: Opic - Fikejz, Prášil, T. Brezinský, Kotrba. Diváků: 1235. Karviná: Kučera - Hoffmann, Juska, Jelič, Buryán - Macek, Ficek, Rýdel, Jursa (78. Miloslavljev) - Opic (83. Juroszek), Richter (61. Sourada). Trenér Leoš Kalvoda. Čáslav: Švenger (45. Míšek) - Kotrba, Mráz, T. Brezinský, Špidlen - Fikejz (29. Haniak), Prášil, Dian (57. Nulíček), Brunclík, Dolejš - Strnad. Trenér Miroslav Koubek.

11. dubna 2009: Čáslav - Karviná 0:0. Rozhodčí: Ochotnický - Jiřík, Urban. ŽK: Prášil, Brunclík, Ondrášek - Ficek, Slončík. Diváků: 728. Čáslav: Frydrych - Kotrba, Mráz, J. Vít, Kunášek - Dolejš, Prášil, Dian (74. Süsser), Brunclík, Kocourek (78. Bednář) - Ondrášek. Trenér Miroslav Koubek. Karviná: Kučera (66. Pillár) - Jursa, Novák (35. Juska), Buryán, Čeman - Ficek, Pavlík, Slončík, Miloslavljev - Opic, Mišinský (88. Sourada). Trenér Leoš Kalvoda.

2. srpna 2009: Čáslav - Karviná 3:1 (1:0), Branky: 45.+1, 74. Markovič, 80. Schut - 78. Juroszek. Rozhodčí: K. Hrubeš - Večera, Dobrovolný. ŽK: Fikejz, Markovič - Pontus, Hoffmann. ČK: 68. Hoffmann (K). Diváků: 548. Čáslav: Houdek - Nitrianský, Ricka, Skoupý, Kunášek - Kotrba, Dobal (65. Vlasko), Brunclík, Fikejz (79. Haniak) - Schut, Markovič (75. Holub). Trenér Přemysl Bičovský. Karviná: Kafka - Hoffmann, Čeman, Buryán, Staš - Ficek, Pavlík, Mišinský, Tchami (64. Miloslavljev) - Pontus (55. Juroszek), Opic. Trenér Leoš Kalvoda.

5. června 2010: Karviná - Čáslav 3:0 (1:0), branky: 8., 66. a 80. Opic. Rozhodčí: Zelinka - Mencl, Moudrý. ŽK: Suchý, Hoffmann - Špidlen, Růžička, Nitrianský, Pilař. Diváků: 1464. Karviná:  Kučera - Hoffmann, Suchý, Buryán, Jursa - Milosavljev, Kostoláni (63. Slončík), Pavlík, Ciku (85. Večeřa) - Mišinský, Opic. Trenér Jiří Blacárek. Čáslav: Poštulka - Kotrba, Pilař, Ricka, Růžička - Kunášek (58. Nitrianský), Haniak, Procházka, Špidlen (51. Džafič) - Hlava, Fikejz (79. Dobal). Trenér Martin Hřídel.

17. října 2010: Čáslav - Karviná 1:1 (0:0), branky: 68. Racko - 78. Opic. Rozhodčí: Jílek - Kocián, Paták. ŽK: Kotrba - Ficek, M. Pavlík, Mišinský, Motyčka. Diváků: 362. Čáslav: Bárta - Kotrba, Dragoun, Ptáček, Růžička - Šturma, Racko (82. Breite), Prášil (82. Haniak), Fikejz (70. Džafič) - J. Kopic, Kunášek. Trenér Oldřich Abrhám. Karviná: Kafka - Ciku (70. Jursa), Homola, Mihálik, Knötig - Gonda, Ficek (81. Motyčka), M. Pavlík, Miloslavljev - Mišinský (89. Gottwald), Opic. Trenér Karel Krula.

22. května 2011: Karviná - Čáslav 5:0 (3:0), branky: 15. pok. kop Pavlík, 26. Vrána, 29. Vrána, 57. Milosavljev, 66. Látal. Rozhodčí: Mikel. Karviná: Karviná: Kafka - Pavlík, Motyčka, Mráz, Knötig - Ciku (69. Radzinevičius), Jursa, Slončík (62. Gonda), Miloslavljev - Vrána (78. Legierský), Látal. Čáslav: Ducheček - Haniak, Ptáček, Šisler (65. Vajgl), Kotrba - Macek (78. Maxa), Mojdl, Růžička - Džafič, Sedláček, K. Hejný (46. Hušťava). Trenér Oldřich Abrhám.

6. srpna 2011: Karviná - Čáslav 1:2 (1:2), branky: 17. Milosavljev - 26. Voltr, 33. Džafič. Rozhodčí: Nenadál - Kocián, Paták. ŽK: Bolf, Ficek - Kunášek, Fikejz, Rakovan. Karviná: Kafka - Jursa, Motyčka, Bolf, Knötig - Hrtánek, Ficek (83. Cverna), Bartošák, Milosavljev - Látal (59. Presl), Chovanec (46. Mišinský). Trenér Karel Kula. Čáslav: Ducheček - Hečko (78. Timm), Němeček, Šisler, Kunášek - Džafič, Voltr, Špidlen, Jukl (61. Prášil), Rakovan - Fikejz (88. Hejný). Trenér Oldřich Abrhám.

26. května 2012: Čáslav - Karviná 0:0. Rozhodčí: Adam - Zeman, Nádvorník. ŽK: Rakovan, Šturma, Špidlen - Mráz. ČK: 65. K. Hejný (Č). Diváků: 272. Čáslav: Antošík - Džafič, Němeček (29. K. Hejný), Rakovan (46. Čertík), Špidlen - Mojdl, Prášil, Rakovan, Šturma - Duchnič, Szmek (68. Špičák). Trenér Miloš Sazima. Karviná: Paleček - Mráz, Hoffmann, Cverna, Knötig - Ciku, Gonda, Jursa (90. Motyčka), Bartošák (81. Bartozel) - Mišinský (75. Juřena), Vrána. Trenér Marek Kalivoda.

21. října 2012: Karviná - Čáslav 1:1 (1:1), branky: 20. Vrána - 34. Karal. Rozhodčí: Kocourek - Gallo, Vysloužil. Karviná: Rakovan - Hrtánek (70. Knötig), Hoffmann, V. Cverna, O. Cverna - Besta (46. Vaněk), Fischer (63. Limanovský), Hottek, Vladavič - Ciku - Vrána. Čáslav: Antošík - Achemaistos, Rendla, Karal, Kunášek - Charuza, Efthymiadis - Fikejz, Ujec (86. Synek), Krmenčík (81. Dudka) - Hodas (60. Markovič).

Komentáře
Re: - vložil Anonymous - 5. květen 2013, 09:55

Na Caslav jsem chodil jeste kdyz hrala kraj a pak dlouha leta divizy..Kadr byl stabilni do muzstva se zapracovavali odchovanci (Kunasek,Vebr,Stainz), vim ze vsichni hraci nemuzou byt odchovanci a je potreba vetsi kvalita a tu si Caslav musela zaplatit.Ale musim rict, ze bylo cemu fandit clovek ty hrace znal i jejich vykonnost..hral se utocny otevreny fotbal. Porad mam v hlave zapa,s kdy k nam prijel LiberecB a Pavel Holy solem pres pul hriste daval na 2:2.Radost na stadionu nepopsatelna.Treti ligu jsme proletli docela rychle. Caslav mela ambice v te dobe i penize pan Svoboda a trener Zakostelsky vedi urcite vic,ikdyz co zapas doma to zarez z postrani cary na adresu rozhodcich sama peprna slova bez povsimnuti, caslavsky fanousek spokojeny.Caslav jde do druhe ligy, velka vec v malem meste..Klobouk dolu jake zazemi se se tu vybudovalo ikdyz clovek jako ja nezna okolnosti a nevi za jakou cenu a na ukor ceho to bylo,ale i tak opravdu kloboucek..Jako fanousek jsem nevynechal jediny zapas doma,pokud to v praci vyslo jezdil jsem i ven..Na prvni pohled bylo jasne,ze druha liga je vykonostne jinde nez treti..ale Caslav se drzela slusne a mela standartni vykonnost.. za kouce Zakostelskeho a Koubka tu byla patrna snaha vybudovat stabilni tym pro druhou ligu.Po odchodu techto dvou panu co rok to jiny kouc a bohuzel i jiny kadr.Koncepce?Udrzet ligu,ale fotbal a fanousek se jaksi vytratil..Dnes se radsi podivam na B tym kde ti kluci jeste hraji za Caslav.Dorostenci,zaci,pripravka tam je jeste videt kus fotbalove prace a clovek z toho muze mit uprimnou radost..Protoze tohle u A tymu neni .. jasne nekdo mi muze napsat,ze dnesni majitele vlastne zachranili caslavsky fotba la musime byt vdecni.Beru penize na chod klubu jsou nepostradatelne.Ale dnes uz je jaksi patrne,ze ty plany a velkodusne clanky a prohlaseni,ktera uz v te dobe cukali koutky nevyjdou.A vlastne ani majitele a "fanousek"nevi co bude pristi sezonu.. Muj nazor je, ze pokud novy majitel byla pro Caslav posledni sance jak zachranit sezonu je to hodne horke a mrzi me to jako cloveka protoze mentalita techto lidi je asi nekde jinde..

Re: - vložil Anonymous - 4. květen 2013, 15:47

Pro ty , kdo si myslí, že to ještě zachrání, tak dávám poslední zápasy posledních týmů k zamyšlení a tipu.
VLAŠIM - dnes Varnsdorf, pak Táborsko, Ustí, Střížkov, Žižkov, Olomouc. MOST - B1905,, Zlín, Karviná, Znojmo, Opava ,Varnsdorf. OPAVA - Taborsko, Čáslav, Sokolov, Ústí, Most, Střížkov. ČÁSLAV - Karviná, Opava, Znojmo,Varndorf, Táborsko, Žižkov. Ve hře je ještě osmnáct bodů. To je dobrý.Čáslavi věřím na Karvinou,Táborsko, a možná Vanďák. Žižkov je otázka na konci. Nejtěžší to má Most a uvidíme co labilní Opava. Ale i tak záchranu tipuju slabě . Tak 20 na 80 že se zahučí o patro níž.

Re: - vložil Anonymous - 4. květen 2013, 12:23

Určitě se to ještě dá zachránit, ale bude to chtít teď vyhrát, ta Karviná je základ.

AVE_CZ
Reklama
Čáslav bude v neděli bojovat o naději, potřebovala by Karvinou porazit

Čáslav bude v neděli bojovat o naději, potřebovala by Karvinou porazit

2. Květen 2013
(aktualizováno: 2. Květen 2013, 18:42)

Čáslav - FK Čáslav sehraje v neděli doma od 17 hodin zápas 26. kolo Fotbalové národní ligy. Soupeřem mu bude MFK Karviná, desátý tým aktuální tabulky. Čáslavští po prohře v Pardubicích spadli na samotné dno a tak je jasné, že by se v neděli chtěli odrazit k lepším výsledkům.

V dosavadních vzájemných zápasech Čáslavští dokázali doma s Karvinou pokaždé bodovat - třikrát remizovat a jednou vyhrát. Vzhledem ke svému postavení v tabulce je jasné, že v neděli by potřebovali všechny body.

Karviná v dosavadním ročníku Fotbalové národní ligy vyhrála venku pouze jednou. Jenže tři body z Táborska (6. dubna 1:3) by pro ní mohly mít v konečném účtování cenu zlata! V ostatních třech jarních případech Karviná na hřištích soupeřů prohrála - Ve Znojmě 3:0, ve Vlašimi 4:1 a naposledy na Viktorii Žižkov 3:1.

Nejlepším jarním střelcem Karviné je se třemi góly Vladimír Mišinský, v průběhu celého ročníku jsou s pěti góly na čele karvinského žebříčku střelců Aleš Besta a právě Vladimír Mišinský.

Karviná je na jaře ale venku zranitelná hlavně v obraně, 27 inkasovaných branek je po Vlašimi výsledek druhé nejhorší obrany soutěže. Na druhou stranu má Čáslav doma problém s proměňováním šancí, devět vstřelených branek na domácím hřišti je výkon nejméně produktivního útoku na jaře z týmu Fotbalové národní ligy.

Kromě brankáře Lukáše Palečka ani jednu minutu v jarních zápasech Karviné nechyběl obránce David Mikula, ve všech dosavadních sedmi zápasech se představili Ciku, Hottek, Hoferica a Vaněk. V čáslavském dresu na jaře ani minutu nechyběli brankář Ducheček a obránce Achemaistos, ve všech osmi zápasech se dále představili P. Efthymiadis a Ujec.

Nedělní zápas Čáslav - Karviná začne ve Vodrantech v 17 hodin.
[[Soutez? &soutez=72 &datum=2013-05-02 ]]

Vzájemné zápasy

20. září 2008: Karviná - Čáslav 3:1 (0:0), branky: 52. Ficek, 68., 77. Opic - 90.+2 Dolejš. Rozhodčí: Matějek - Peřina, Lakomý. ŽK: Opic - Fikejz, Prášil, T. Brezinský, Kotrba. Diváků: 1235. Karviná: Kučera - Hoffmann, Juska, Jelič, Buryán - Macek, Ficek, Rýdel, Jursa (78. Miloslavljev) - Opic (83. Juroszek), Richter (61. Sourada). Trenér Leoš Kalvoda. Čáslav: Švenger (45. Míšek) - Kotrba, Mráz, T. Brezinský, Špidlen - Fikejz (29. Haniak), Prášil, Dian (57. Nulíček), Brunclík, Dolejš - Strnad. Trenér Miroslav Koubek.

11. dubna 2009: Čáslav - Karviná 0:0. Rozhodčí: Ochotnický - Jiřík, Urban. ŽK: Prášil, Brunclík, Ondrášek - Ficek, Slončík. Diváků: 728. Čáslav: Frydrych - Kotrba, Mráz, J. Vít, Kunášek - Dolejš, Prášil, Dian (74. Süsser), Brunclík, Kocourek (78. Bednář) - Ondrášek. Trenér Miroslav Koubek. Karviná: Kučera (66. Pillár) - Jursa, Novák (35. Juska), Buryán, Čeman - Ficek, Pavlík, Slončík, Miloslavljev - Opic, Mišinský (88. Sourada). Trenér Leoš Kalvoda.

2. srpna 2009: Čáslav - Karviná 3:1 (1:0), Branky: 45.+1, 74. Markovič, 80. Schut - 78. Juroszek. Rozhodčí: K. Hrubeš - Večera, Dobrovolný. ŽK: Fikejz, Markovič - Pontus, Hoffmann. ČK: 68. Hoffmann (K). Diváků: 548. Čáslav: Houdek - Nitrianský, Ricka, Skoupý, Kunášek - Kotrba, Dobal (65. Vlasko), Brunclík, Fikejz (79. Haniak) - Schut, Markovič (75. Holub). Trenér Přemysl Bičovský. Karviná: Kafka - Hoffmann, Čeman, Buryán, Staš - Ficek, Pavlík, Mišinský, Tchami (64. Miloslavljev) - Pontus (55. Juroszek), Opic. Trenér Leoš Kalvoda.

5. června 2010: Karviná - Čáslav 3:0 (1:0), branky: 8., 66. a 80. Opic. Rozhodčí: Zelinka - Mencl, Moudrý. ŽK: Suchý, Hoffmann - Špidlen, Růžička, Nitrianský, Pilař. Diváků: 1464. Karviná:  Kučera - Hoffmann, Suchý, Buryán, Jursa - Milosavljev, Kostoláni (63. Slončík), Pavlík, Ciku (85. Večeřa) - Mišinský, Opic. Trenér Jiří Blacárek. Čáslav: Poštulka - Kotrba, Pilař, Ricka, Růžička - Kunášek (58. Nitrianský), Haniak, Procházka, Špidlen (51. Džafič) - Hlava, Fikejz (79. Dobal). Trenér Martin Hřídel.

17. října 2010: Čáslav - Karviná 1:1 (0:0), branky: 68. Racko - 78. Opic. Rozhodčí: Jílek - Kocián, Paták. ŽK: Kotrba - Ficek, M. Pavlík, Mišinský, Motyčka. Diváků: 362. Čáslav: Bárta - Kotrba, Dragoun, Ptáček, Růžička - Šturma, Racko (82. Breite), Prášil (82. Haniak), Fikejz (70. Džafič) - J. Kopic, Kunášek. Trenér Oldřich Abrhám. Karviná: Kafka - Ciku (70. Jursa), Homola, Mihálik, Knötig - Gonda, Ficek (81. Motyčka), M. Pavlík, Miloslavljev - Mišinský (89. Gottwald), Opic. Trenér Karel Krula.

22. května 2011: Karviná - Čáslav 5:0 (3:0), branky: 15. pok. kop Pavlík, 26. Vrána, 29. Vrána, 57. Milosavljev, 66. Látal. Rozhodčí: Mikel. Karviná: Karviná: Kafka - Pavlík, Motyčka, Mráz, Knötig - Ciku (69. Radzinevičius), Jursa, Slončík (62. Gonda), Miloslavljev - Vrána (78. Legierský), Látal. Čáslav: Ducheček - Haniak, Ptáček, Šisler (65. Vajgl), Kotrba - Macek (78. Maxa), Mojdl, Růžička - Džafič, Sedláček, K. Hejný (46. Hušťava). Trenér Oldřich Abrhám.

6. srpna 2011: Karviná - Čáslav 1:2 (1:2), branky: 17. Milosavljev - 26. Voltr, 33. Džafič. Rozhodčí: Nenadál - Kocián, Paták. ŽK: Bolf, Ficek - Kunášek, Fikejz, Rakovan. Karviná: Kafka - Jursa, Motyčka, Bolf, Knötig - Hrtánek, Ficek (83. Cverna), Bartošák, Milosavljev - Látal (59. Presl), Chovanec (46. Mišinský). Trenér Karel Kula. Čáslav: Ducheček - Hečko (78. Timm), Němeček, Šisler, Kunášek - Džafič, Voltr, Špidlen, Jukl (61. Prášil), Rakovan - Fikejz (88. Hejný). Trenér Oldřich Abrhám.

26. května 2012: Čáslav - Karviná 0:0. Rozhodčí: Adam - Zeman, Nádvorník. ŽK: Rakovan, Šturma, Špidlen - Mráz. ČK: 65. K. Hejný (Č). Diváků: 272. Čáslav: Antošík - Džafič, Němeček (29. K. Hejný), Rakovan (46. Čertík), Špidlen - Mojdl, Prášil, Rakovan, Šturma - Duchnič, Szmek (68. Špičák). Trenér Miloš Sazima. Karviná: Paleček - Mráz, Hoffmann, Cverna, Knötig - Ciku, Gonda, Jursa (90. Motyčka), Bartošák (81. Bartozel) - Mišinský (75. Juřena), Vrána. Trenér Marek Kalivoda.

21. října 2012: Karviná - Čáslav 1:1 (1:1), branky: 20. Vrána - 34. Karal. Rozhodčí: Kocourek - Gallo, Vysloužil. Karviná: Rakovan - Hrtánek (70. Knötig), Hoffmann, V. Cverna, O. Cverna - Besta (46. Vaněk), Fischer (63. Limanovský), Hottek, Vladavič - Ciku - Vrána. Čáslav: Antošík - Achemaistos, Rendla, Karal, Kunášek - Charuza, Efthymiadis - Fikejz, Ujec (86. Synek), Krmenčík (81. Dudka) - Hodas (60. Markovič).

Zlata banka
Reklama