Domaro
Reklama

Suchdolští ani v derby nezaváhali a z Uhlířských Janovic si odvezli všechny body

17. listopad 2012, 23:15
(aktualizováno: 18. listopad 2012, 01:12)

Uhlířské Janovice - Třinácté kolo I. B třídy - skupina D přivedlo na hřiště FK Uhlířské Janovice nováčka soutěže - Sokol Suchdol. V regionálním derby byli favority ale hosté, kteří v tabulce okupují horní pozice. Na rozdíl od domácích. Po bezbrankovém poločase stanovily konečný výsledek domácí hrubice ve spojitosti se střeleckou pohoda Jiřího Štainze.

U. Janovice - Suchdol 0:2 (0:0)

Hosté ze Suchdola přijeli prodloužit svoji bodovou sérii, aby dál drželi kontakt s dosavadním lídrem tabulky z Poříčí. "Určitě chceme vyhrát, pro tři body jezdíme každý zápas. Na výsledky Poříčí nekoukáme. Sezona je dlouhá a Poříči máme na jaře doma. Bylo by příjemné, kdyby nějaké body ztratilo, ale moc tomu nevěřím. Máme za sebou sérii sedmi vítězství, dnes bychom chtěli vyhrát poosmé," přál si před výkopem Vladimír Střihavka.

I na domácí straně vládl optimismus, i když s nádechem opatrnosti. "Nálada před zápasem je dobrá, určitě chceme vyhrát. Uvidíme, jak se bude dařit. Budeme to hrát odzadu, ze zajištěné obrany, zhustíme střed. Nesmíme zbytečně dostávat góly, jako např.minulé kolo v Kondraci," apeloval směrem k uhlířům Tomáš Skalický.

V prvním poločase se moc gólovek neurodilo. Snad jen pohotové zakončení Štainze ve 14. min., které Hromádka vyškrábl na rohový kop. Důležitý moment pro další vývoj utkání přinesla 40. min., kdy byl faulující Kopecký potrestán žlutou kartou. Jelikož již na začátku zápasu viděl kartu stejné barvy za zcela zbytečné řečnění, následovalo vyloučení. Emoce zavládly i ve 44. min. po faulu Křeliny na Srbu, ale počet hráčů na hrací ploše zůstal nezměněn, hostující obránce vyfasoval pouze žlutou kartu.

Po změně stran nevyužil Křelina své volnosti na hranici malého vápna, míč po jeho hlavičce mezi tři tyče nemířil. Podobným směrem, tedy mimo brankovou konstrukci, nasměroval svoji střelu i Langr v 53. min., po zakončení Holíka byl Hromádka včas u pravé tyče. Ani v oslabení se uhlíři nevzdali možnosti ohrožení soupeřovy brány. Po hodině hry předvedli pohlednou kombinaci po ose Uher - Vedral - Wolf, ale Černík hradbu těl nepropálil. Naopak následoval rychlý brejk, který vyřešil Hromádka pohotovým vyběhnutím proti Holíkovi a odvrátil míč na rohový kop. Po jeho rozehrání zapomněli uhlíři na důslednost v obranné činnosti, čehož využil Štainz - 0:1.

I druhému gólu v síti uhlířů předcházela nejprve jejich šance. Po standardní situaci rozehrané Uhrem a hlavičkovém přiťuknutí  Černíka váhal Wolf se zakončením do poloodkryté svatyně tak dlouho, až jej hostující obrana dokázala odkopnout. Bohužel pro domácí na půlící čáře podklouzl Strnad a pro Štainze nebylo problém využít sólový nájezd na Hromádku - 0:2. S blížícím se koncem zápasu se snažil na hrotu zlobit střídající Jelínek, ale ani on nedokázal dostat míč za Míškova záda, i když hlavně po hlavičce Wolfa k tomu měl vělkou příležitost. Když byl domácí útočník poslán v pokutovém území hostujícím obráncem na zem, zůstala píšťalka hlavního rozhodčího němá. Okresní derby pošramotil Uhrův faul na Tomíška, kdy všichni arbitři museli "hasit" vznikající strkanice a krotit slovník hráčů, hlavně hostující Linharta.

"Myslím, že jsme předvedli solidní výkon Nebýt osobních chyb a nedisciplinovanosti, tak jsme soupeře dost potrápili," měl po utkání rozporuplné pocity trenér uhlířů Tomáš Skalický. "Kopecký zbytečně oslabil tým," připomněl situaci, po které následovala červená karta. "Sehráli jsme vyrovnané utkání, soupeře jsme do ničeho nepustili. Bohužel nemáme koncového útočníka," povzdechl Tomáš Skalický.

"Prvnímu gólu předcházela obranná chyba, kdy míč prošel celým malým vápnem, to by stát nemělo. I druhého gólu Strnad podklouzl, to se bohužel může stát vzhledem k terénu," popsal Tomáš Skalický momenty vedoucí ke změnám skóre. Možná s ohledem na  chladné počasí či souběhu fotbalu s utkáním českých tenistů nedorazilo mnoho diváků. "Čekal jsem víc lidí. Hosté měli větší podporu, jejich fanoušci jim dokázali vytvořit domácí atmosféru. Mrzí mne, že lidi nechodí," poznamenal domácí trenér. Ten musel v 66. min. střídat otřeseného Srbu. "Zákrok gólmana byl v rámci pravidel. Cením si, jakým neohroženým způsobem Martin do tohoto šel," vyslal Tomáš Skalický pochvalu domácímu útočníkovi. Střídající Jelínek domácí hru oživil. "Pokud bude pravidelně trénovat, určitě může mužstvo posílit," dodal Tomáš Skalický.

Jak je Tomáš Skalický spokojen s podzimním působením v I. B třídě ? "Bodový zisk vůbec nenaplňuje naše očekávání. Před sezónou se mluvilo o postupu. Pokud se nedoplní kádr o dva až tři hráče včetně koncového útočníka, tak budeme hrát spodní část tabulky," nebyla slyšet ve  slovech  Tomáše Skalického žádná chvála. "Dnes končíme, sejdeme se v lednu. I pro kluky jsou výsledky zklamáním, myslím, že by se měli dát psychicky dohromady a v lednu začít pořádně trénovat. Je potřeba mít připravených alespoň 16 hráčů, a ne 10 až 12," naznačil další program a doplnil: "Když se někdo třeba zraní, tak musí pomoci hráči B týmu. Tím bych chtěl vyzdvihnout Blechu a Hrbka."

Zatímco v mládežnických kategoriích patří mladým uhlířům přední příčky, v kategorii dospělých tomu tak v současnosti není. "Je to v hlavách dorostenců. Nedokáží se poprat o místo v sestavě, stačí jim hrát za B tým. Kluci nechodí trénovat, nechtějí udělat něco navíc. Tréninková účast některých hráčů je mizerná," hledal vysvětlení Tomáš Skalický.

"Vítězství to dnes bylo hodně upracované. Co si pomatuji, moc lehce se tady nikdy nehrálo," byl i přes bodový zisk Vladimír Střihavka nespokojen. "Dnes jsme neodvedli náš standardní výkon, vůbec se nám nedostali do hry krajní záložníci, měli jsme špatný pohyb, málo jsme se nabízeli," zopakoval. "Domácí bojovali, hráli důrazně, nám tento styl nevyhovoval," pokračoval v rozmrzelém tónu. "Na to, že se jednalo o okresní derby, čekal jsem korektnější vztahy, některé zákroky se mi zdály za hranou pravidel. Prostě takový je dnes fotbal," okomentoval Vladimír Střihavka situace vyvolávající emoce. S tím spojené slovní peprné výrazy byly slyšet hlavně od suchdolského hráče Linharta. "S Davidem je to složité. Je to srdcař, který chce vyhrát každý zápas. Někdy bych mu potřeboval zalepit pusu, diskutuje s divákami, s rozhodčími, se spoluhráči, nechá se strhnout hrou. Na druhou stranu se mi zdál zákrok Uhra úmyslný, po předchozím nepotrestaném filmování penalty mohl být i vyloučen," nenechal bez povšimnutí Vladimír Střihavka faul na Tomíška, po kterém musel být faulovaný fotbalista střídán. "Nebudu hodnotit výkon rozhodčího, neb se mi nelíbil, chyboval na obě strany," neodpustil si Vladimír Střihavka poznámku směrem k arbitrům a vrátil se k pohledu na utkání. "Spokojený jsem s body, ale nesehráli jsme povedené utkání. Neuměli jsme si poradit s přesilovkou. Naši čtyři obránci zůstávali zbytečně vzadu, krajní hráči se nedostali do hry, i když je na toto založena. Z tohoto zápasu beru pouze tři body."

Podzim zakončí suchdolští fotbalisté na předních příčkách. "Jsme spokojeni, chceme hrát o špici, případnému postupu bychom se nebránili. Po špatném začátku nyní podáváme dobré výkony, na jaře se o to ještě popereme," nešetřil Vladimír Střihavka optimismem. S tím souvisí i možné posílení kádru. "Už v létě jsme chtěli Růžičku z Kutné Hory. Vzhledem ke zranění hráčů v Kutné Hoře jsme to odložili, ale jsme domluveni. Doufám, že nás Růžička posílí, ještě očekávám dva a až tři nové hráče do přípravy. Bohužel se nám zranil Klička, jeho absence může trvat asi šest  měsíců, na jarní sezónu s ním počítat nemůžeme," osvětlil situaci v kádru Suchdola Vladimír Střihavka.

V průběhu celého utkání byli slyšet také hostující diváci. "Naši věrní fanoušci nám pomáhají, čehož si moc vážíme, za jejich podporu jim i touto cestou moc děkujeme," dodal suchdolský manažer.

Branky: 55., 75. štainz. Rozhodčí: Noll - Vinter, Šafránek. ŽK: Kopecký, Srba, Uher - Štainz, Křelina. ČK: 40. Kopecký. U. Janovice: Hromádka - Veliký, Blecha, Strnad, Černík, Zadražil - Wolf, Uher, Kopecký, Vedral - Srba (66. Jelínek). Trenér Tomáš Skalický. Suchdol: Míšek - O. Tomíšek (81. Siřínek), Linhart, Křelina, T. Šváb (63. Střihavka) - Böhm (74. Kozel), Jan Rak, P. Holík, Langr - Janovský, Štainz. Trenér David Linhart.
[[Soutez? &soutez=79 &datum=2012-11-17 ]]

Ladislav Brandejský
Komentáře
Website817 - vložil louis vuitton bolsos - 15. srpen 2013, 03:25

A allusion is an indirect reference to something that has happened in the past or someone who has lived in the past without explicitly mentioning what they are talking about.
[url=http://younggogetter.com/entrepreneur/louis-vuitton]louis vuitton bolsos[/url]

Desc152 - vložil hermes outlet - 15. srpen 2013, 03:25

Thursday, May 26, 2011, 12:49 PM
[url=http://enews.castategearup.org/terms-of-use/hermes-outlet/]hermes outlet[/url]

Access928 - vložil Hollister Deutschland - 15. srpen 2013, 03:20

cottony-cushion scaleCottony-cushion scales (Icerya purchasi, magnified)(credit: Robert C
[url=http://www.770buy.com/hollister-online-shop/]Hollister Deutschland[/url]

AVE_CZ
Reklama
Domaro
Reklama
Suchdolští ani v derby nezaváhali a z Uhlířských Janovic si odvezli všechny body

Suchdolští ani v derby nezaváhali a z Uhlířských Janovic si odvezli všechny body

17. listopad 2012
(aktualizováno: 18. listopad 2012, 01:12)

Uhlířské Janovice - Třinácté kolo I. B třídy - skupina D přivedlo na hřiště FK Uhlířské Janovice nováčka soutěže - Sokol Suchdol. V regionálním derby byli favority ale hosté, kteří v tabulce okupují horní pozice. Na rozdíl od domácích. Po bezbrankovém poločase stanovily konečný výsledek domácí hrubice ve spojitosti se střeleckou pohoda Jiřího Štainze.

U. Janovice - Suchdol 0:2 (0:0)

Hosté ze Suchdola přijeli prodloužit svoji bodovou sérii, aby dál drželi kontakt s dosavadním lídrem tabulky z Poříčí. "Určitě chceme vyhrát, pro tři body jezdíme každý zápas. Na výsledky Poříčí nekoukáme. Sezona je dlouhá a Poříči máme na jaře doma. Bylo by příjemné, kdyby nějaké body ztratilo, ale moc tomu nevěřím. Máme za sebou sérii sedmi vítězství, dnes bychom chtěli vyhrát poosmé," přál si před výkopem Vladimír Střihavka.

I na domácí straně vládl optimismus, i když s nádechem opatrnosti. "Nálada před zápasem je dobrá, určitě chceme vyhrát. Uvidíme, jak se bude dařit. Budeme to hrát odzadu, ze zajištěné obrany, zhustíme střed. Nesmíme zbytečně dostávat góly, jako např.minulé kolo v Kondraci," apeloval směrem k uhlířům Tomáš Skalický.

V prvním poločase se moc gólovek neurodilo. Snad jen pohotové zakončení Štainze ve 14. min., které Hromádka vyškrábl na rohový kop. Důležitý moment pro další vývoj utkání přinesla 40. min., kdy byl faulující Kopecký potrestán žlutou kartou. Jelikož již na začátku zápasu viděl kartu stejné barvy za zcela zbytečné řečnění, následovalo vyloučení. Emoce zavládly i ve 44. min. po faulu Křeliny na Srbu, ale počet hráčů na hrací ploše zůstal nezměněn, hostující obránce vyfasoval pouze žlutou kartu.

Po změně stran nevyužil Křelina své volnosti na hranici malého vápna, míč po jeho hlavičce mezi tři tyče nemířil. Podobným směrem, tedy mimo brankovou konstrukci, nasměroval svoji střelu i Langr v 53. min., po zakončení Holíka byl Hromádka včas u pravé tyče. Ani v oslabení se uhlíři nevzdali možnosti ohrožení soupeřovy brány. Po hodině hry předvedli pohlednou kombinaci po ose Uher - Vedral - Wolf, ale Černík hradbu těl nepropálil. Naopak následoval rychlý brejk, který vyřešil Hromádka pohotovým vyběhnutím proti Holíkovi a odvrátil míč na rohový kop. Po jeho rozehrání zapomněli uhlíři na důslednost v obranné činnosti, čehož využil Štainz - 0:1.

I druhému gólu v síti uhlířů předcházela nejprve jejich šance. Po standardní situaci rozehrané Uhrem a hlavičkovém přiťuknutí  Černíka váhal Wolf se zakončením do poloodkryté svatyně tak dlouho, až jej hostující obrana dokázala odkopnout. Bohužel pro domácí na půlící čáře podklouzl Strnad a pro Štainze nebylo problém využít sólový nájezd na Hromádku - 0:2. S blížícím se koncem zápasu se snažil na hrotu zlobit střídající Jelínek, ale ani on nedokázal dostat míč za Míškova záda, i když hlavně po hlavičce Wolfa k tomu měl vělkou příležitost. Když byl domácí útočník poslán v pokutovém území hostujícím obráncem na zem, zůstala píšťalka hlavního rozhodčího němá. Okresní derby pošramotil Uhrův faul na Tomíška, kdy všichni arbitři museli "hasit" vznikající strkanice a krotit slovník hráčů, hlavně hostující Linharta.

"Myslím, že jsme předvedli solidní výkon Nebýt osobních chyb a nedisciplinovanosti, tak jsme soupeře dost potrápili," měl po utkání rozporuplné pocity trenér uhlířů Tomáš Skalický. "Kopecký zbytečně oslabil tým," připomněl situaci, po které následovala červená karta. "Sehráli jsme vyrovnané utkání, soupeře jsme do ničeho nepustili. Bohužel nemáme koncového útočníka," povzdechl Tomáš Skalický.

"Prvnímu gólu předcházela obranná chyba, kdy míč prošel celým malým vápnem, to by stát nemělo. I druhého gólu Strnad podklouzl, to se bohužel může stát vzhledem k terénu," popsal Tomáš Skalický momenty vedoucí ke změnám skóre. Možná s ohledem na  chladné počasí či souběhu fotbalu s utkáním českých tenistů nedorazilo mnoho diváků. "Čekal jsem víc lidí. Hosté měli větší podporu, jejich fanoušci jim dokázali vytvořit domácí atmosféru. Mrzí mne, že lidi nechodí," poznamenal domácí trenér. Ten musel v 66. min. střídat otřeseného Srbu. "Zákrok gólmana byl v rámci pravidel. Cením si, jakým neohroženým způsobem Martin do tohoto šel," vyslal Tomáš Skalický pochvalu domácímu útočníkovi. Střídající Jelínek domácí hru oživil. "Pokud bude pravidelně trénovat, určitě může mužstvo posílit," dodal Tomáš Skalický.

Jak je Tomáš Skalický spokojen s podzimním působením v I. B třídě ? "Bodový zisk vůbec nenaplňuje naše očekávání. Před sezónou se mluvilo o postupu. Pokud se nedoplní kádr o dva až tři hráče včetně koncového útočníka, tak budeme hrát spodní část tabulky," nebyla slyšet ve  slovech  Tomáše Skalického žádná chvála. "Dnes končíme, sejdeme se v lednu. I pro kluky jsou výsledky zklamáním, myslím, že by se měli dát psychicky dohromady a v lednu začít pořádně trénovat. Je potřeba mít připravených alespoň 16 hráčů, a ne 10 až 12," naznačil další program a doplnil: "Když se někdo třeba zraní, tak musí pomoci hráči B týmu. Tím bych chtěl vyzdvihnout Blechu a Hrbka."

Zatímco v mládežnických kategoriích patří mladým uhlířům přední příčky, v kategorii dospělých tomu tak v současnosti není. "Je to v hlavách dorostenců. Nedokáží se poprat o místo v sestavě, stačí jim hrát za B tým. Kluci nechodí trénovat, nechtějí udělat něco navíc. Tréninková účast některých hráčů je mizerná," hledal vysvětlení Tomáš Skalický.

"Vítězství to dnes bylo hodně upracované. Co si pomatuji, moc lehce se tady nikdy nehrálo," byl i přes bodový zisk Vladimír Střihavka nespokojen. "Dnes jsme neodvedli náš standardní výkon, vůbec se nám nedostali do hry krajní záložníci, měli jsme špatný pohyb, málo jsme se nabízeli," zopakoval. "Domácí bojovali, hráli důrazně, nám tento styl nevyhovoval," pokračoval v rozmrzelém tónu. "Na to, že se jednalo o okresní derby, čekal jsem korektnější vztahy, některé zákroky se mi zdály za hranou pravidel. Prostě takový je dnes fotbal," okomentoval Vladimír Střihavka situace vyvolávající emoce. S tím spojené slovní peprné výrazy byly slyšet hlavně od suchdolského hráče Linharta. "S Davidem je to složité. Je to srdcař, který chce vyhrát každý zápas. Někdy bych mu potřeboval zalepit pusu, diskutuje s divákami, s rozhodčími, se spoluhráči, nechá se strhnout hrou. Na druhou stranu se mi zdál zákrok Uhra úmyslný, po předchozím nepotrestaném filmování penalty mohl být i vyloučen," nenechal bez povšimnutí Vladimír Střihavka faul na Tomíška, po kterém musel být faulovaný fotbalista střídán. "Nebudu hodnotit výkon rozhodčího, neb se mi nelíbil, chyboval na obě strany," neodpustil si Vladimír Střihavka poznámku směrem k arbitrům a vrátil se k pohledu na utkání. "Spokojený jsem s body, ale nesehráli jsme povedené utkání. Neuměli jsme si poradit s přesilovkou. Naši čtyři obránci zůstávali zbytečně vzadu, krajní hráči se nedostali do hry, i když je na toto založena. Z tohoto zápasu beru pouze tři body."

Podzim zakončí suchdolští fotbalisté na předních příčkách. "Jsme spokojeni, chceme hrát o špici, případnému postupu bychom se nebránili. Po špatném začátku nyní podáváme dobré výkony, na jaře se o to ještě popereme," nešetřil Vladimír Střihavka optimismem. S tím souvisí i možné posílení kádru. "Už v létě jsme chtěli Růžičku z Kutné Hory. Vzhledem ke zranění hráčů v Kutné Hoře jsme to odložili, ale jsme domluveni. Doufám, že nás Růžička posílí, ještě očekávám dva a až tři nové hráče do přípravy. Bohužel se nám zranil Klička, jeho absence může trvat asi šest  měsíců, na jarní sezónu s ním počítat nemůžeme," osvětlil situaci v kádru Suchdola Vladimír Střihavka.

V průběhu celého utkání byli slyšet také hostující diváci. "Naši věrní fanoušci nám pomáhají, čehož si moc vážíme, za jejich podporu jim i touto cestou moc děkujeme," dodal suchdolský manažer.

Branky: 55., 75. štainz. Rozhodčí: Noll - Vinter, Šafránek. ŽK: Kopecký, Srba, Uher - Štainz, Křelina. ČK: 40. Kopecký. U. Janovice: Hromádka - Veliký, Blecha, Strnad, Černík, Zadražil - Wolf, Uher, Kopecký, Vedral - Srba (66. Jelínek). Trenér Tomáš Skalický. Suchdol: Míšek - O. Tomíšek (81. Siřínek), Linhart, Křelina, T. Šváb (63. Střihavka) - Böhm (74. Kozel), Jan Rak, P. Holík, Langr - Janovský, Štainz. Trenér David Linhart.
[[Soutez? &soutez=79 &datum=2012-11-17 ]]

Zlata banka
Reklama
Ladislav Brandejský