vv auto
Reklama

Tým U13 FK Čáslav a OFS Kutná Hora vyrazily na mezinárodní turnaj Rattenfänger Trophy 2015

29. květen 2015, 13:06
(aktualizováno: 29. květen 2015, 13:20)

Hameln (SRN) - O víkendu 22. - 24. května se čáslavský tým U 13 a výběr OFS Kutná Hora zúčastnily mezinárodního turnaje Rattenfänger Trophy 2015 v německém městě Hameln.

FK Čáslav

Šedesátitisicové město nedaleko Hannoveru je známo především postavou Krysaře, ale čáslavští mladí fotbalisté ho poznali i z jiné, především sportovní, stránky.

V kategorii pro ročník 2002 se potkalo 24 týmů, rozdělených do čtyř šestičlenných skupin. FK Čáslav vstoupil do turnaje utkáním s německým Braunschweigrem, jehož hráči A-týmu hráli ještě loni Bundesligu.

FK Čáslav - Braunschweiger SC (D)  3:0 (2:0)
Obavy z velkého jména a šikovnosti soupeře překonal jako první Čermák, který svou individuální akcí pokořil obranu i gólmana – 1:0. Od té chvíle jsme na hřišti dominovali, Junek a Malý přidali další branky a šikovného soupeře jasně přehráli.

FK Čáslav – TSV Klein Berkel (D) 3:0 (2:0)
I druhého soupeře jsme pokořili vcelku bez problémů. Díky dvěma gólům Čermáka a jednomu dílem Fišra jsme zvítězili 3:0. Soupeřovu jedinou obrovskou šanci v zápasu zlikvidoval chladnokrevně Kocprd.

FK Čáslav – S.C. Overwetering (NL) 2:0 (2:0)
První z dvojice nizozemských týmů ve skupině nastoupil s dvěma dívkami v základní jedenáctce. Obě hrály v obraně a zejména kapitánka byla o hlavu vyšší než většina našich hráčů. Utkání rozhodl dvěma brankami v prvním poločasu Vávra.

FK Čáslav – PVCV I. (NL)  1:1 (0:0)
Nejsilnější soupeř uzavíral první hrací den turnaje. Tým ze země tulipánů se stal pozdějším vítězem turnaje, a jediný koho neporazil, jsme byli my. Vyrovnané, bojovné a tvrdé utkání rozhodl až druhý poločas. Čáslav šla do vedení díky brance Chlubny, nicméně v závěru zápasu se Holanďanům povedlo vyrovnat, i díky špatnému odskoku míče. Těsně před koncem ještě unikl obraně Chlubna, jenže samostatný únik, bohužel, neproměnil.

První den končila Čáslav na prvním místě skupiny, s 10 b. a skóre 9:1. Bohužel po večeři přišlo nepříjemné zjištění, že první ranní utkání se sice hrát bude, ale vítězství Čáslavi je kvůli starším hráčům v sestavě jisté – kontumované sice v náš prospěch, ale s fixním výsledkem 3:0. Takže druhý tým tabulky PVCV I. věděl, o kolik branek musí ranní utkání vyhrát, aby měl lepší skóre.

Po příjezdu v neděli dopoledne na hřiště všichni netrpělivě zjišťovali výsledek. Bohužel 5:0 poslalo na první místo nizozemce.

FK Čáslav – Eintracht Falkensee (D)   3:1 (3:1)
Na souboj bylo těžké kluky motivovat. Soupeř nebyl silný a kluci ho i trochu bez zájmu porazili, když skórovali Čermák, Chlubna a Junek.

Skupina o 5. - 8. místo
FK Čáslav – S.V. Bedun (NL) 2:1 (1:0)
Soupeř byl snaživý, díky holandské škole perfektně technicky připravený. My jsme slavili úspěch s důrazem, organizací hry, kombinačním fotbalem.  

O 5. místo:
FK Čáslav – VV De Zouaven I. (NL)  2:1
V souboji o páté místo jsme byli první poločas lepším týmem a díky Chlubnově brance jsme ho i vyhráli. V tom druhém se však utkání vyrovnalo, ale naše vítězství pojistil Junek z p.k. a i když soupeř ještě dokázal skoré snížit, naše umístění na páté příčce to již neohrozilo. Celkové páté místo na turnaji tedy putuje do Čáslavi.

„Z hlediska hry musíme konstatovat, že jsme spokojeni, zvládli jsme přechod na velké hřiště a klukům se víceméně dařilo. Celkově turnaj patřil k průměru. Myslím ale, že si všichni užili bezvadný víkend pod slunečnou oblohou, v pěkném prostředí a v neposlední řadě s dobrou partou.“

OFS Kutná Hora

Od 22.5. 2015 do 24.5.2015 se konal mezinárodní turnaj hráčů ročníku U11, kterého se zúčastnily naděje OFS Kutná Hora. Turnaj byl rozlosován do čtyř skupin a naši hráči se utkali s týmy Bunnik 73 (NL), Braunschweiger SC (D)  a SG Hameln 74 (D).

OFS Kutná Hora – Bunnik 73   2:3 (1:2), branky : Hlavinka, Houfek

Do prvního zápasu naši hráči vstoupili nervózně, ačkoliv byli technicky lepší a drželi míč více na kopačkách. Soupeř hrál na brejky, které mu vycházely. V páté minutě po dlouhém výkopu hostujícího brankáře padl první gól, když útočník soupeře poslal míč do branky podél bezmocného Kosprda 0:1. V šesté minutě hostující brankář vyrazil reflexivně střelu Moce. V sedmé minutě se ocitl Moc sám před brankářem, avšak jeho střelu vyrazil. V osmé minutě Vilém Vařečka hlavičkoval na bránu, ale gólman byl opět pozorný. Ve dvanácté minutě šel hostující útočník sám na brankáře Kosprda, ale ani na dvakrát ho nepřekonal. Ve třinácté minutě však už další brejk hostům vyšel a tak jsme prohrávali 0:2. V poslední minutě prvního poločasu jsme se konečně dočkali první branky -Hlavinka u postranní čáry obešel obránce a nadvakrát snížil - 1:2.

Druhý poločas opět hosté začali rychlým protiútokem se zakončením mimo branku. Ve třinácté minutě nás soupeř potrestal, když jsme mu dvakrát za sebou svojí nedůsledností darovali míč 1:3. Dvě minuty před koncem Moc zatáhl po pravé straně míč, přesně ho poslal na nohu Houfkovi, který prostřelil brankáře 2:3. Ihned po rozehrávce soupeř ztratil míč uprostřed hřiště, Hlavinka míč nakopl dopředu, kde byl Moc a ten z první přehodil brankáře. Bohužel na brankové čáře míč vykopl obránce pryč z branky. Tlak našich hráčů pokračoval a v poslední minutě přesnou kombinací Hlavinky s Houfkem poslal Hlavinka míč pouze do tyče. Toto byla tečka za prvním zápasem.

OFS Kutná Hora – Braunschweiger SC  0:4  (0:2)

Druhým soupeřem byl klub, jehož muži hráli Bundesligu. Výsledek neodpovídal dění na hřišti a zvláště druhý poločas si zasloužil alespoň vstřelení jedné branky. V prvním poločase soupeř hrál velmi aktivně a tvořil si šance. Ve dvanácté minutě nás potrestal střelou z deseti metrů a nedal Kosprdovi šanci 0:1. O minutu později měl Hájek velkou šanci, ale neproměnil a z protiútoku soupeř vstřelil branku a dostal se do vedení dva nula. V poslední minutě Kosprd vyrazil tvrdou střelu k tyči a tak poločasový výsledek byl 0:2.

Druhý poločas začali naši hráči velice aktivně a tak se obraz hry zcela změnil až na to, že jsme nedávali branky a soupeř potrestal vše. Ve čtvrté minutě po rychlé akci jsme inkasovali další branku 0:3. Po několika velkých šancích jsme bohužel inkasova. V poslední minutě vyrazil Kosprd střelu po nájezdu, obránce  míč přeběhl a na dorážku již Kosprd neměl šanci 0:4

 OFS Kutná Hora – SG Hameln 74  4:1 (2:0), branky : Houfek, Vondra, Moc, Hájek

Poslední zápas byl zcela v naši režii a pouze proto, že jsme opět neproměňovali naše šance, odešel s přijatelným výsledkem. Ve čtvrté minutě zatáhl míč po straně Houfek a poslal míč před branku, kde Moc nedokázal dvakrát překonat brankáře. Ve stejné minutě Vít Vařečka zatáhl míč opět na pravou stranu, kde přesnou přihrávkou našel Houfka, který poprvé rozvlnil síť hostující branky 1:0. V šesté minutě nedokázal zcela sám před brankou Vilém Vařečka dvakrát překonat brankáře. V sedmé minutě hosté zaútočili, ale brankář Kosprd střelu chytil. V jedenácté minutě Vondra centroval před bránu, kde si hostující hráč vrazil míč do své branky 2:0.

Druhý poločas začal tím, že Moc v první minutě vybojoval míč a umístil ho do branky 3:0. Ve třetí minutě šel sám na branku Vondra, avšak velkou šanci neproměnil. V deváté minutě soupeř po rychlé akci snížil na 3:1. V jedenácté minutě Hájek střelou pod břevno zakončil krásnou kombinaci našich hráčů 4:1. Ve třinácté minutě mohl dát svoji branku na turnaji Secký, avšak sám před brankářem nedal.

Skupina o 9 až 12 místo :
OFS Kutná Hora – TSV Klein Berkelen I (D)   1:4  (1:2), branka : Hlavinka

V zápase o umístění podal náš tým nejhorší výkon se soupeřem, kterého mohl v klidu porazit. Ve druhé minutě naše obrana zaspala a soupeř nedal Kosprdovi šanci a podél něho poslal míč do brány 0:1. Ve čtvrté minutě Hlavinka zcela volný před brankou vystřelil míč vysoko nad. V páté minutě Houfek se dostal sám před branku a jeho pokus brankář vyrazil na roh. Z následného rohu Secký vystřelil nad branku. V šesté minutě Hlavinka vystřelil prudkou střelu z šestnácti metrů k tyči a nedal brankářovi šanci 1:1. V osmé minutě po chybě obránců soupeř vystřelil, Kosprd střelu vyrazil a soupeř míč dorazil 1:2.

Ve čtvrté minutě druhého poločasu Hlavinka vystřelil vedle branky hostů. V desáté minutě po střele z dálky soupeř zvýšil na 1:3. V jedenácté minutě naši hráči demonstrovali to, jak nás celý turnaj trápila koncovka. Postupně se vystřídali ve velké příležitosti Hlavinka, Vondra a opět Hlavinka, avšak ani jedna šance brankou neskončila. Když jsme vše vrhli do útoku, tak přišlo přečíslení tři na jednoho. Střelu hostujícího hráče dokázal ještě Kosprd vyrazit, avšak další volný hráč míč dorazil do branky 1:4.

 OFS Kutná Hora – TSV Klein Berkelen II (D)   5:1  (2:0), branky : 3x Hájek, Moc, Kubín

V posledním zápase si naši hráči s chutí zakombinovali a tím zakončili celý turnaj. Ve druhé minutě po indiduální akci zakončil Moc podél brankaře do branky 1:0. V téže minutě po krásné kombinaci zvýšil Hájek na 2:0. Ve čtvrté minutě soupeř zaútočil a Kosprd vyrazil nebezpečnou střelu. V osmé minutě soupeř vyrazil Kosprd na roh přímý kop hostů.

Druhý poločas začal, jak skončil ten první. Opět kombinace našich hráčů a zcela volný Hájek dal další branku 3:0. Třetí minuta byla jako přes kopírák, ale tentokrát Hájek nedal. V páté minutě aktivní Hájek další krásnou kombinaci proměnil a vstřelil hattrick 4:0. V šesté minutě prošel Vondra přes celé hřiště, ale svoji krásnou akci nezakončil brankou. V desáté minutě soupeř snížil po chybě obránců 4:1. Ve dvanácté minutě přehodil Kubín hostujícího brankáře a uzavřel zápas s výsledkem 5:1.

Sestava : Kosprd – Secký, Hadrovský, Houfek, Vařečka Vít, Vařečka Vilém, Kubín, Kapounek, Hlavinka, Hájek, Moc, Vondra

„Turnaj byl zajímavý jak po organizační stránce, tak díky výborným soupeřům. Kluci si poprvé zahráli v zahraničí a to se trochu odrazilo na jejich výkonu v prvním utkání. Celkově ale musíme všem hráčů poděkovat za vzornou reprezentaci OFS Kutná Hora a jejich mateřských klubů. Kromě výkonů chválíme i chování hráčů. Škoda, že někteří nominovaní na poslední chvíli odřekli účast. Ale menší komplikace patří ke každému turnaji. Poděkování patří i trenérům R. Masopustovi a J. Záklasníkovi a vedoucí I. Houfkové, kteří se o kluky postarali.

Doufáme, že vytvoříme určitou tradici a každoročně vyšleme výběr OFS na podobný turnaj. Takže hráči ročníku narození 2005 mohou začít svými výkony bojovat o nominaci.“

Václav Vondra
Komentáře
AVE_CZ
Reklama
Tým U13 FK Čáslav a OFS Kutná Hora vyrazily na mezinárodní turnaj Rattenfänger  Trophy 2015

Tým U13 FK Čáslav a OFS Kutná Hora vyrazily na mezinárodní turnaj Rattenfänger Trophy 2015

29. Květen 2015
(aktualizováno: 29. Květen 2015, 13:20)

Hameln (SRN) - O víkendu 22. - 24. května se čáslavský tým U 13 a výběr OFS Kutná Hora zúčastnily mezinárodního turnaje Rattenfänger Trophy 2015 v německém městě Hameln.

FK Čáslav

Šedesátitisicové město nedaleko Hannoveru je známo především postavou Krysaře, ale čáslavští mladí fotbalisté ho poznali i z jiné, především sportovní, stránky.

V kategorii pro ročník 2002 se potkalo 24 týmů, rozdělených do čtyř šestičlenných skupin. FK Čáslav vstoupil do turnaje utkáním s německým Braunschweigrem, jehož hráči A-týmu hráli ještě loni Bundesligu.

FK Čáslav - Braunschweiger SC (D)  3:0 (2:0)
Obavy z velkého jména a šikovnosti soupeře překonal jako první Čermák, který svou individuální akcí pokořil obranu i gólmana – 1:0. Od té chvíle jsme na hřišti dominovali, Junek a Malý přidali další branky a šikovného soupeře jasně přehráli.

FK Čáslav – TSV Klein Berkel (D) 3:0 (2:0)
I druhého soupeře jsme pokořili vcelku bez problémů. Díky dvěma gólům Čermáka a jednomu dílem Fišra jsme zvítězili 3:0. Soupeřovu jedinou obrovskou šanci v zápasu zlikvidoval chladnokrevně Kocprd.

FK Čáslav – S.C. Overwetering (NL) 2:0 (2:0)
První z dvojice nizozemských týmů ve skupině nastoupil s dvěma dívkami v základní jedenáctce. Obě hrály v obraně a zejména kapitánka byla o hlavu vyšší než většina našich hráčů. Utkání rozhodl dvěma brankami v prvním poločasu Vávra.

FK Čáslav – PVCV I. (NL)  1:1 (0:0)
Nejsilnější soupeř uzavíral první hrací den turnaje. Tým ze země tulipánů se stal pozdějším vítězem turnaje, a jediný koho neporazil, jsme byli my. Vyrovnané, bojovné a tvrdé utkání rozhodl až druhý poločas. Čáslav šla do vedení díky brance Chlubny, nicméně v závěru zápasu se Holanďanům povedlo vyrovnat, i díky špatnému odskoku míče. Těsně před koncem ještě unikl obraně Chlubna, jenže samostatný únik, bohužel, neproměnil.

První den končila Čáslav na prvním místě skupiny, s 10 b. a skóre 9:1. Bohužel po večeři přišlo nepříjemné zjištění, že první ranní utkání se sice hrát bude, ale vítězství Čáslavi je kvůli starším hráčům v sestavě jisté – kontumované sice v náš prospěch, ale s fixním výsledkem 3:0. Takže druhý tým tabulky PVCV I. věděl, o kolik branek musí ranní utkání vyhrát, aby měl lepší skóre.

Po příjezdu v neděli dopoledne na hřiště všichni netrpělivě zjišťovali výsledek. Bohužel 5:0 poslalo na první místo nizozemce.

FK Čáslav – Eintracht Falkensee (D)   3:1 (3:1)
Na souboj bylo těžké kluky motivovat. Soupeř nebyl silný a kluci ho i trochu bez zájmu porazili, když skórovali Čermák, Chlubna a Junek.

Skupina o 5. - 8. místo
FK Čáslav – S.V. Bedun (NL) 2:1 (1:0)
Soupeř byl snaživý, díky holandské škole perfektně technicky připravený. My jsme slavili úspěch s důrazem, organizací hry, kombinačním fotbalem.  

O 5. místo:
FK Čáslav – VV De Zouaven I. (NL)  2:1
V souboji o páté místo jsme byli první poločas lepším týmem a díky Chlubnově brance jsme ho i vyhráli. V tom druhém se však utkání vyrovnalo, ale naše vítězství pojistil Junek z p.k. a i když soupeř ještě dokázal skoré snížit, naše umístění na páté příčce to již neohrozilo. Celkové páté místo na turnaji tedy putuje do Čáslavi.

„Z hlediska hry musíme konstatovat, že jsme spokojeni, zvládli jsme přechod na velké hřiště a klukům se víceméně dařilo. Celkově turnaj patřil k průměru. Myslím ale, že si všichni užili bezvadný víkend pod slunečnou oblohou, v pěkném prostředí a v neposlední řadě s dobrou partou.“

OFS Kutná Hora

Od 22.5. 2015 do 24.5.2015 se konal mezinárodní turnaj hráčů ročníku U11, kterého se zúčastnily naděje OFS Kutná Hora. Turnaj byl rozlosován do čtyř skupin a naši hráči se utkali s týmy Bunnik 73 (NL), Braunschweiger SC (D)  a SG Hameln 74 (D).

OFS Kutná Hora – Bunnik 73   2:3 (1:2), branky : Hlavinka, Houfek

Do prvního zápasu naši hráči vstoupili nervózně, ačkoliv byli technicky lepší a drželi míč více na kopačkách. Soupeř hrál na brejky, které mu vycházely. V páté minutě po dlouhém výkopu hostujícího brankáře padl první gól, když útočník soupeře poslal míč do branky podél bezmocného Kosprda 0:1. V šesté minutě hostující brankář vyrazil reflexivně střelu Moce. V sedmé minutě se ocitl Moc sám před brankářem, avšak jeho střelu vyrazil. V osmé minutě Vilém Vařečka hlavičkoval na bránu, ale gólman byl opět pozorný. Ve dvanácté minutě šel hostující útočník sám na brankáře Kosprda, ale ani na dvakrát ho nepřekonal. Ve třinácté minutě však už další brejk hostům vyšel a tak jsme prohrávali 0:2. V poslední minutě prvního poločasu jsme se konečně dočkali první branky -Hlavinka u postranní čáry obešel obránce a nadvakrát snížil - 1:2.

Druhý poločas opět hosté začali rychlým protiútokem se zakončením mimo branku. Ve třinácté minutě nás soupeř potrestal, když jsme mu dvakrát za sebou svojí nedůsledností darovali míč 1:3. Dvě minuty před koncem Moc zatáhl po pravé straně míč, přesně ho poslal na nohu Houfkovi, který prostřelil brankáře 2:3. Ihned po rozehrávce soupeř ztratil míč uprostřed hřiště, Hlavinka míč nakopl dopředu, kde byl Moc a ten z první přehodil brankáře. Bohužel na brankové čáře míč vykopl obránce pryč z branky. Tlak našich hráčů pokračoval a v poslední minutě přesnou kombinací Hlavinky s Houfkem poslal Hlavinka míč pouze do tyče. Toto byla tečka za prvním zápasem.

OFS Kutná Hora – Braunschweiger SC  0:4  (0:2)

Druhým soupeřem byl klub, jehož muži hráli Bundesligu. Výsledek neodpovídal dění na hřišti a zvláště druhý poločas si zasloužil alespoň vstřelení jedné branky. V prvním poločase soupeř hrál velmi aktivně a tvořil si šance. Ve dvanácté minutě nás potrestal střelou z deseti metrů a nedal Kosprdovi šanci 0:1. O minutu později měl Hájek velkou šanci, ale neproměnil a z protiútoku soupeř vstřelil branku a dostal se do vedení dva nula. V poslední minutě Kosprd vyrazil tvrdou střelu k tyči a tak poločasový výsledek byl 0:2.

Druhý poločas začali naši hráči velice aktivně a tak se obraz hry zcela změnil až na to, že jsme nedávali branky a soupeř potrestal vše. Ve čtvrté minutě po rychlé akci jsme inkasovali další branku 0:3. Po několika velkých šancích jsme bohužel inkasova. V poslední minutě vyrazil Kosprd střelu po nájezdu, obránce  míč přeběhl a na dorážku již Kosprd neměl šanci 0:4

 OFS Kutná Hora – SG Hameln 74  4:1 (2:0), branky : Houfek, Vondra, Moc, Hájek

Poslední zápas byl zcela v naši režii a pouze proto, že jsme opět neproměňovali naše šance, odešel s přijatelným výsledkem. Ve čtvrté minutě zatáhl míč po straně Houfek a poslal míč před branku, kde Moc nedokázal dvakrát překonat brankáře. Ve stejné minutě Vít Vařečka zatáhl míč opět na pravou stranu, kde přesnou přihrávkou našel Houfka, který poprvé rozvlnil síť hostující branky 1:0. V šesté minutě nedokázal zcela sám před brankou Vilém Vařečka dvakrát překonat brankáře. V sedmé minutě hosté zaútočili, ale brankář Kosprd střelu chytil. V jedenácté minutě Vondra centroval před bránu, kde si hostující hráč vrazil míč do své branky 2:0.

Druhý poločas začal tím, že Moc v první minutě vybojoval míč a umístil ho do branky 3:0. Ve třetí minutě šel sám na branku Vondra, avšak velkou šanci neproměnil. V deváté minutě soupeř po rychlé akci snížil na 3:1. V jedenácté minutě Hájek střelou pod břevno zakončil krásnou kombinaci našich hráčů 4:1. Ve třinácté minutě mohl dát svoji branku na turnaji Secký, avšak sám před brankářem nedal.

Skupina o 9 až 12 místo :
OFS Kutná Hora – TSV Klein Berkelen I (D)   1:4  (1:2), branka : Hlavinka

V zápase o umístění podal náš tým nejhorší výkon se soupeřem, kterého mohl v klidu porazit. Ve druhé minutě naše obrana zaspala a soupeř nedal Kosprdovi šanci a podél něho poslal míč do brány 0:1. Ve čtvrté minutě Hlavinka zcela volný před brankou vystřelil míč vysoko nad. V páté minutě Houfek se dostal sám před branku a jeho pokus brankář vyrazil na roh. Z následného rohu Secký vystřelil nad branku. V šesté minutě Hlavinka vystřelil prudkou střelu z šestnácti metrů k tyči a nedal brankářovi šanci 1:1. V osmé minutě po chybě obránců soupeř vystřelil, Kosprd střelu vyrazil a soupeř míč dorazil 1:2.

Ve čtvrté minutě druhého poločasu Hlavinka vystřelil vedle branky hostů. V desáté minutě po střele z dálky soupeř zvýšil na 1:3. V jedenácté minutě naši hráči demonstrovali to, jak nás celý turnaj trápila koncovka. Postupně se vystřídali ve velké příležitosti Hlavinka, Vondra a opět Hlavinka, avšak ani jedna šance brankou neskončila. Když jsme vše vrhli do útoku, tak přišlo přečíslení tři na jednoho. Střelu hostujícího hráče dokázal ještě Kosprd vyrazit, avšak další volný hráč míč dorazil do branky 1:4.

 OFS Kutná Hora – TSV Klein Berkelen II (D)   5:1  (2:0), branky : 3x Hájek, Moc, Kubín

V posledním zápase si naši hráči s chutí zakombinovali a tím zakončili celý turnaj. Ve druhé minutě po indiduální akci zakončil Moc podél brankaře do branky 1:0. V téže minutě po krásné kombinaci zvýšil Hájek na 2:0. Ve čtvrté minutě soupeř zaútočil a Kosprd vyrazil nebezpečnou střelu. V osmé minutě soupeř vyrazil Kosprd na roh přímý kop hostů.

Druhý poločas začal, jak skončil ten první. Opět kombinace našich hráčů a zcela volný Hájek dal další branku 3:0. Třetí minuta byla jako přes kopírák, ale tentokrát Hájek nedal. V páté minutě aktivní Hájek další krásnou kombinaci proměnil a vstřelil hattrick 4:0. V šesté minutě prošel Vondra přes celé hřiště, ale svoji krásnou akci nezakončil brankou. V desáté minutě soupeř snížil po chybě obránců 4:1. Ve dvanácté minutě přehodil Kubín hostujícího brankáře a uzavřel zápas s výsledkem 5:1.

Sestava : Kosprd – Secký, Hadrovský, Houfek, Vařečka Vít, Vařečka Vilém, Kubín, Kapounek, Hlavinka, Hájek, Moc, Vondra

„Turnaj byl zajímavý jak po organizační stránce, tak díky výborným soupeřům. Kluci si poprvé zahráli v zahraničí a to se trochu odrazilo na jejich výkonu v prvním utkání. Celkově ale musíme všem hráčů poděkovat za vzornou reprezentaci OFS Kutná Hora a jejich mateřských klubů. Kromě výkonů chválíme i chování hráčů. Škoda, že někteří nominovaní na poslední chvíli odřekli účast. Ale menší komplikace patří ke každému turnaji. Poděkování patří i trenérům R. Masopustovi a J. Záklasníkovi a vedoucí I. Houfkové, kteří se o kluky postarali.

Doufáme, že vytvoříme určitou tradici a každoročně vyšleme výběr OFS na podobný turnaj. Takže hráči ročníku narození 2005 mohou začít svými výkony bojovat o nominaci.“

Zlata banka
Reklama
Václav Vondra
Prohlédnout galerii