Domaro
Reklama

Starší žáci házenkářského oddílu doma v derby porazili sousední Kolín

18. říjen 2018, 00:57

Kutná Hora - Mládežnické celky házenkářského oddílu Sparta Kutná Hora bojovaly o další mistrovské body:

Mladší dorost

Kutná Hora - Sp. Příbram 44:21 (22:6)
V sobotu 13.října čekalo tým mladších dorostenců oddílu házené TJ SPARTA Kutná Hora odvetné mistrovské utkání 4.kola STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU, ve kterém přivítal od 10:30 hodin ve sportovní hale Klimeška v Čáslavské ulici tým SPARTAKU Příbram.

V letošním ročníku této soutěže startuje pouze čtveřice týmů – JISKRA Zruč nad Sázavou, SPARTA Kutná Hora, SPARTAK Příbram a TJ Praha Chodov JM. Hraje se čtyřkolově, 2 kola na podzim 2018 a 2 kola na jaře 2019. Hrací doba je v každém utkání 2x30 minut. V 1.kole zvítězili kutnohorští dorostenci v Příbrami 35:27.

Úvodní minuty sobotního utkání byly celkem vyrovnané, v 9.minutě vedli domácí 3:2, ve 12.minutě 5:3. Avšak následná pasáž v rozmezí 13.-22.minuty vyzněla jasně pro dorostence SPARTY, kteří 9ti brankami v řadě odskočili soupeři na 14:3. A jejich jasná převaha pokračovala i ve zbytku 1.poločasu, když své vedení navýšili až na 22:6.

V první desetiminutovce 2.poločasu potom kutnohorský tým utekl až na rozdíl 20ti brankový, na 28:8. V dalším průběhu již bylo utkání brankově i herně celkem vyrovnané, domácí vedli v 56.minutě 42:17, hosté potom v závěru snížili na konečných 44:21.
Mladší dorostenci SPARTY tak potvrdili v sobotním utkání roli favorita a svého soupeře jasně přehráli, s přehledem vysoko porazili a nadále vedou tabulku soutěže bez ztráty bodu. K tradičním oporám patřil brankář Valeš a střelci Červený, Šimon a D.Novák. Ale výrazněji se dokázal prosadit také Klouček a hlavně Machander / ten se trefil v této kategorii vůbec poprvé / a P.Pektor. A i když byla k vidění ve hře SPARTY celá řada nepřesností, na jednoznačném vítězství to nic nemohlo změnit.

A jak hodnotil sobotní výkon svého týmu trenér Josef Salák?
Zápas proti Příbrami jsme měli základní soupisku doplněnou o starší žáky, soupeře jsme přehrávali od prvních minut, hrála se rychlá dynamická házená. Kluci dodržovali taktické pokyny, přesto jsme se nevyvarovali některých chyb. V závěru zápasu jsme hodně prostřídali sestavu, aby si zahráli kluci na jiných postech. Líbilo se mi, že se snažili využívat k zakončení mladší spoluhráče, aby získávali nové zkušenosti. Konečně si dal svůj první gól nový spoluhráč Machander. Byl to velmi kolektivní a bojovný výkon. Sympatické bylo, že soupeř nic nevzdával a pořád hrál do konce.

SESTAVA a BRANKY: Valeš /br/ - Červený 11, Šimon 10, Novák D. 8, Klouček 5, Pektor P. 5, Machander 4, Veselý 1, Capouch a Novotný. Trenér: Salák Josef.

NAPOMÍNÁNÍ: 0 – 1, VYLOUČENÍ: 0 – 0, SEDMIČKY: 0 – 1/0, ROZHODČÍ: Salák st. – Veselý Š. / oba Kutná Hora /, DIVÁCI: 36.
V neděli 21. října čeká tým mladších dorostenců SPARTY utkání 5.kola SP, ve kterém nastoupí od 15:00 hodin ve sportovní hale JISKRY Zruč nad Sázavou.

Starší žáci

Kutná Hora ­- Kolín 29:15 (16:6)
V sobotu 13.října přivítal tým starších žáků oddílu házené TJ SPARTA Kutná Hora v utkání 4.kola mistrovského ročníku STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU ve sportovní hale Klimeška v Čáslavské ulici od 9:00 hodin v sousedském derby tým HC Kolín.
V letošním ročníku této soutěže startuje 6 týmů – HC Kolín, HÁZENÁ Mělník, JISKRA Zruč nad Sázavou, SPARTA Kutná Hora, SPARTAK Příbram a východočeský 1.HK Dvůr Králové nad Labem / ten ovšem odehraje všechna utkání na hřištích soupeřů /. Hraje se systémem každý s každým, hrací doba je 2x25 minut.

Kutnohorský tým svého soupeře přehrával od úvodních minut, v 5.minutě vedl 4:0, v 8.minutě 6:1 a ve 12.minutě 9:2. Také druhá polovina prvního dějství byla plně v režii domácích, kteří do kabin nakonec odcházeli s pohodovým vedením o 10 branek, stav byl 16:6.

Začátek 2.poločasu byl poměrně vyrovnaný, ve 34.minutě se skóre posunulo na 19:10. Poté následovala 6ti branková šňůra domácích, kterou odskočili do 39.minuty na 25:10. Závěrečných cca 10 minut již padaly branky celkem rovnoměrně na obou stranách, kutnohorský tým nakonec zvítězil zcela zaslouženě o 14 branek v poměru 29:15.

Starší žáci SPARTY podali v sobotním utkání celkem očekávaný výkon, na který v současné době mají. Opět však bylo k vidění velké množství nepřesností a chyb, na tom je třeba při trénincích nadále pracovat. Z jednotlivců podal spolehlivý výkon brankář Valach, v obraně Capouch a střelecky se nejvíce prosazovala trojice Veselý, Novotný, Rakaš. Za konečný výsledek je však nutno pochválit celý kolektiv.

A jak hodnotil sobotní výkon svého týmu trenér Josef Salák?
Tento jsme hráli sice proti papírově slabšímu soupeři z Kolína, ale opět nám chyběli dva střelci a třetí přítomný byl limitován zraněním. Vsadili jsme na týmový výkon a dobrou obranu, kterou podrželi oba brankáři. Skoro všichni hráči si dali gól. Kluci se navzájem místo hádek podporovali, hra byla rychlá a dynamická, ale generovala velké množství chyb, na to musíme příště zaměřit. Méně kazit a být přesnější a důraznější. Soupeř hrál na plno až dokonce bez ohledu na skóre.
SESTAVA a BRANKY: Kail /br/, Valach /br/ - Veselý 7, Novotný 6, Rakaš 6, Pektor P. 4, Capouch 3, Ptáčník 2, Štícha 1 a Salák O. Trenér: Salák Josef.

NAPOMÍNÁNÍ: 3 – 1, VYLOUČENÍ: 2 – 1, SEDMIČKY: 0 – 6/4, ROZHODČÍ: Veselý Š. - Valeš / oba Kutná Hora /, DIVÁCI: 28.
V utkání posledního 5.kola SP zajíždí tým starších žáků SPARTY v sobotu 20.října do Úval, kde od 16:00 hodin nastoupí ve sportovní hale týmu SOKOLA Úvaly.

Mladší žáci

Mladší žáci SPARTY odehráli  ve Zruči čtvrtý podzimní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU.

V neděli 14.října měl na programu kutnohorský tým mladších žáků již čtvrtý podzimní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU a to ve sportovní hale Na Pohoří ve Zruči nad Sázavou. V letošním ročníku této žákovské kategorie startuje v podzimní části 10 týmů – AŠ Mladá Boleslav, HÁZENÁ Mělník, JISKRA Zruč n/Sázavou A+B, SOKOL Bělá p.Bezdězem, SOKOL Kostelec n/Labem, SOKOL Úvaly A+B, SPARTAK Příbram a SPARTA Kutná Hora. Soutěž se hraje turnajovým způsobem, v každém z pěti podzimních kol proběhnou 2 turnaje po 5 týmech. Stejně jako loni, tak i letos se hraje bez počítání skóre a výsledků, bez vyhlašování umístění a pořadí.

V nedělním zručském turnaji se utkala pětice týmů – JISKRA Zruč „A“, pořádající JISKRA Zruč „B“, SOKOL Bělá pod Bezdězem, SOKOL Úvaly „B“ a SPARTA Kutná Hora.

Na všech turnajích se hraje systémem každý s každým a hrací doba je 2x15 minut, z toho prvních 10 minut je nařízená osobní obrana.

Trenér SPARTY Jiří Hasala a ZVD Pavel Šimůnek ale přece jenom neoficiální zápis o utkáních vedli a tak máme k dispozici sestavu i střelce branek kutnohorských mladších žáků v tomto čtvrtém podzimním mistrovském turnaji.

Sestava a branky v turnaji celkem: Trlida Tomáš 16, Pícha Kryštof 10, Šimonová Anežka 5, Švejnoha Jiří 5, Kostrec Jan 4, Rybář Jakub 4, Šklíba David 4, Niederle Matěj 3, Hanzl Vladimír 1, Loužil Vít a Pektor Oliver. Trenér: Hasala Jiří.

A jak hodnotil sobotní výkon svého týmu trenér Jiří Hasala?
Po tomto turnaji mírně neveselo. Bylo vidět, že máme stále co zlepšovat. Důraz v osobních soubojích, přehled, driblování, přihrávky a pod. Naopak spokojenost s kondicí, což se projevilo v posledním utkání proti Bělé, kam také odjíždíme v neděli na letošní poslední soutěžní turnaj.

V posledním 5.podzimním kole SP čeká tým mladších žáků SPARTY turnaj v neděli 21.října v Bělé pod Bezdězem, kde se utká pětice týmů – HÁZENÁ Mělník, JISKRA Zruč n/Sázavou „B“, domácí SOKOL Bělá p.Bezdězem, SPARTAK Příbram a SPARTA Kutná Hora.

Minižáci

V neděli 14.října proběhl ve sportovní hale SOŠ a SOU stavebního v Kolíně čtvrtý podzimní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU minižáků. V této druhé nejmladší házenkářské věkové kategorii se hraje střídavě u každého z přihlášených oddílů samostatný turnaj. Hraje se na dvou zmenšených hřištích miniházená systémem 4+1. A opět podle upravených pravidel – zápasy se hrají bez ukazatelů skóre, nezapočítávají se branky, nedělá se průběžná ani konečná tabulka a nevyhlašuje se vítěz utkání ani turnaje. A při vyhlášení výsledků obdrží všichni účastníci turnaje od jeho pořadatele stejné ceny za účast.

Nedělního kolínského turnaje se zúčastnilo 14 týmů minižáků – AŠ Mladá Boleslav, pořadatelský HC Kolín 1+2, JISKRA Zruč nad Sázavou 1+2, SOKOL Bělá pod Bezdězem 1+2, SOKOL Kostelec nad Labem, SOKOL Úvaly 1+2, SPARTAK Příbram 1+2 a SPARTA Kutná Hora 1+2. Hrálo se na 2 hřištích a každý tým odehrál v turnaji 6 utkání  s hrací dobou 1 x 10 minut.

Tým SPARTY 1 měl postupně za soupeře – Kostelec, Zruč 1, Kolín 1, Bělá 1, Úvaly 1 a Příbram 1.
Tým SPARTY 2 měl postupně za soupeře – Ml.Boleslav, Zruč 2, Kolín 2, Bělá 2, Úvaly 2 a Příbram 2.

Trenéři SPARTY Alois Salák a Michaela Kernerová přece jenom vše podstatné zaznamenávali a tak jsou k dispozici sestavy a branky obou dvou týmů kutnohorských minižáků v tomto dalším mistrovském turnaji.

Sestava a branky minižáků SPARTY 1 v turnaji celkem:
Sušanka Jakub 15, Rudolf Pavel 11, Kerner Jakub 8, Zima Michal 3, Chvojka Jan 2, Janoušek Štěpán 2, Hovorka Kamil 1 a Musil Jan.

Sestava a branky minižáků SPARTY 2 v turnaji celkem:
Komberec Jakub 20, Drahota Jan 7, Saláková Bára 6, Svobodová Natálie 6, Kernerová Eliška 4, Šimůnek Vít 2, Kapišák Matěj, Rudolfová Eliška a Vojna Vincent.

A jak hodnotil výkony svých svěřenců v tomto turnaji trenér Alois Salák?
Jako vždy o turnaj minižáků byl velký zájem. Z kapacitních důvodu se na turnaj už nedostaly týmy z Mělníku. Z Kutné Hory odjelo na turnaj 17 dětí a opět jsme měli dva týmy. Na dětech je vidět zlepšení ve všech herních činnostech. Začínají se objevovat pěkné herní kombinace. Daří se nám zpřesňovat střelbu na branku, ale nedaří se nám vracet se zpátky do obrany a bránit hráče jeden na jednoho. Nicméně za předvedené výkony musím všechny pochválit, protože všichni jsou zapáleni do hry a snaží se podat co nejlepší výkony a všichni by chtěli co nejvíce hrát.

Další, v pořadí pátý podzimní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU minižáků se bude konat v neděli 21.října a jeho pořadatelem bude SOKOL Úvaly.

Petr Vobořil
AVE_CZ
Reklama
Domaro
Reklama
Starší žáci házenkářského oddílu doma v derby porazili sousední Kolín

Starší žáci házenkářského oddílu doma v derby porazili sousední Kolín

18. říjen 2018

Kutná Hora - Mládežnické celky házenkářského oddílu Sparta Kutná Hora bojovaly o další mistrovské body:

Mladší dorost

Kutná Hora - Sp. Příbram 44:21 (22:6)
V sobotu 13.října čekalo tým mladších dorostenců oddílu házené TJ SPARTA Kutná Hora odvetné mistrovské utkání 4.kola STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU, ve kterém přivítal od 10:30 hodin ve sportovní hale Klimeška v Čáslavské ulici tým SPARTAKU Příbram.

V letošním ročníku této soutěže startuje pouze čtveřice týmů – JISKRA Zruč nad Sázavou, SPARTA Kutná Hora, SPARTAK Příbram a TJ Praha Chodov JM. Hraje se čtyřkolově, 2 kola na podzim 2018 a 2 kola na jaře 2019. Hrací doba je v každém utkání 2x30 minut. V 1.kole zvítězili kutnohorští dorostenci v Příbrami 35:27.

Úvodní minuty sobotního utkání byly celkem vyrovnané, v 9.minutě vedli domácí 3:2, ve 12.minutě 5:3. Avšak následná pasáž v rozmezí 13.-22.minuty vyzněla jasně pro dorostence SPARTY, kteří 9ti brankami v řadě odskočili soupeři na 14:3. A jejich jasná převaha pokračovala i ve zbytku 1.poločasu, když své vedení navýšili až na 22:6.

V první desetiminutovce 2.poločasu potom kutnohorský tým utekl až na rozdíl 20ti brankový, na 28:8. V dalším průběhu již bylo utkání brankově i herně celkem vyrovnané, domácí vedli v 56.minutě 42:17, hosté potom v závěru snížili na konečných 44:21.
Mladší dorostenci SPARTY tak potvrdili v sobotním utkání roli favorita a svého soupeře jasně přehráli, s přehledem vysoko porazili a nadále vedou tabulku soutěže bez ztráty bodu. K tradičním oporám patřil brankář Valeš a střelci Červený, Šimon a D.Novák. Ale výrazněji se dokázal prosadit také Klouček a hlavně Machander / ten se trefil v této kategorii vůbec poprvé / a P.Pektor. A i když byla k vidění ve hře SPARTY celá řada nepřesností, na jednoznačném vítězství to nic nemohlo změnit.

A jak hodnotil sobotní výkon svého týmu trenér Josef Salák?
Zápas proti Příbrami jsme měli základní soupisku doplněnou o starší žáky, soupeře jsme přehrávali od prvních minut, hrála se rychlá dynamická házená. Kluci dodržovali taktické pokyny, přesto jsme se nevyvarovali některých chyb. V závěru zápasu jsme hodně prostřídali sestavu, aby si zahráli kluci na jiných postech. Líbilo se mi, že se snažili využívat k zakončení mladší spoluhráče, aby získávali nové zkušenosti. Konečně si dal svůj první gól nový spoluhráč Machander. Byl to velmi kolektivní a bojovný výkon. Sympatické bylo, že soupeř nic nevzdával a pořád hrál do konce.

SESTAVA a BRANKY: Valeš /br/ - Červený 11, Šimon 10, Novák D. 8, Klouček 5, Pektor P. 5, Machander 4, Veselý 1, Capouch a Novotný. Trenér: Salák Josef.

NAPOMÍNÁNÍ: 0 – 1, VYLOUČENÍ: 0 – 0, SEDMIČKY: 0 – 1/0, ROZHODČÍ: Salák st. – Veselý Š. / oba Kutná Hora /, DIVÁCI: 36.
V neděli 21. října čeká tým mladších dorostenců SPARTY utkání 5.kola SP, ve kterém nastoupí od 15:00 hodin ve sportovní hale JISKRY Zruč nad Sázavou.

Starší žáci

Kutná Hora ­- Kolín 29:15 (16:6)
V sobotu 13.října přivítal tým starších žáků oddílu házené TJ SPARTA Kutná Hora v utkání 4.kola mistrovského ročníku STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU ve sportovní hale Klimeška v Čáslavské ulici od 9:00 hodin v sousedském derby tým HC Kolín.
V letošním ročníku této soutěže startuje 6 týmů – HC Kolín, HÁZENÁ Mělník, JISKRA Zruč nad Sázavou, SPARTA Kutná Hora, SPARTAK Příbram a východočeský 1.HK Dvůr Králové nad Labem / ten ovšem odehraje všechna utkání na hřištích soupeřů /. Hraje se systémem každý s každým, hrací doba je 2x25 minut.

Kutnohorský tým svého soupeře přehrával od úvodních minut, v 5.minutě vedl 4:0, v 8.minutě 6:1 a ve 12.minutě 9:2. Také druhá polovina prvního dějství byla plně v režii domácích, kteří do kabin nakonec odcházeli s pohodovým vedením o 10 branek, stav byl 16:6.

Začátek 2.poločasu byl poměrně vyrovnaný, ve 34.minutě se skóre posunulo na 19:10. Poté následovala 6ti branková šňůra domácích, kterou odskočili do 39.minuty na 25:10. Závěrečných cca 10 minut již padaly branky celkem rovnoměrně na obou stranách, kutnohorský tým nakonec zvítězil zcela zaslouženě o 14 branek v poměru 29:15.

Starší žáci SPARTY podali v sobotním utkání celkem očekávaný výkon, na který v současné době mají. Opět však bylo k vidění velké množství nepřesností a chyb, na tom je třeba při trénincích nadále pracovat. Z jednotlivců podal spolehlivý výkon brankář Valach, v obraně Capouch a střelecky se nejvíce prosazovala trojice Veselý, Novotný, Rakaš. Za konečný výsledek je však nutno pochválit celý kolektiv.

A jak hodnotil sobotní výkon svého týmu trenér Josef Salák?
Tento jsme hráli sice proti papírově slabšímu soupeři z Kolína, ale opět nám chyběli dva střelci a třetí přítomný byl limitován zraněním. Vsadili jsme na týmový výkon a dobrou obranu, kterou podrželi oba brankáři. Skoro všichni hráči si dali gól. Kluci se navzájem místo hádek podporovali, hra byla rychlá a dynamická, ale generovala velké množství chyb, na to musíme příště zaměřit. Méně kazit a být přesnější a důraznější. Soupeř hrál na plno až dokonce bez ohledu na skóre.
SESTAVA a BRANKY: Kail /br/, Valach /br/ - Veselý 7, Novotný 6, Rakaš 6, Pektor P. 4, Capouch 3, Ptáčník 2, Štícha 1 a Salák O. Trenér: Salák Josef.

NAPOMÍNÁNÍ: 3 – 1, VYLOUČENÍ: 2 – 1, SEDMIČKY: 0 – 6/4, ROZHODČÍ: Veselý Š. - Valeš / oba Kutná Hora /, DIVÁCI: 28.
V utkání posledního 5.kola SP zajíždí tým starších žáků SPARTY v sobotu 20.října do Úval, kde od 16:00 hodin nastoupí ve sportovní hale týmu SOKOLA Úvaly.

Mladší žáci

Mladší žáci SPARTY odehráli  ve Zruči čtvrtý podzimní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU.

V neděli 14.října měl na programu kutnohorský tým mladších žáků již čtvrtý podzimní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU a to ve sportovní hale Na Pohoří ve Zruči nad Sázavou. V letošním ročníku této žákovské kategorie startuje v podzimní části 10 týmů – AŠ Mladá Boleslav, HÁZENÁ Mělník, JISKRA Zruč n/Sázavou A+B, SOKOL Bělá p.Bezdězem, SOKOL Kostelec n/Labem, SOKOL Úvaly A+B, SPARTAK Příbram a SPARTA Kutná Hora. Soutěž se hraje turnajovým způsobem, v každém z pěti podzimních kol proběhnou 2 turnaje po 5 týmech. Stejně jako loni, tak i letos se hraje bez počítání skóre a výsledků, bez vyhlašování umístění a pořadí.

V nedělním zručském turnaji se utkala pětice týmů – JISKRA Zruč „A“, pořádající JISKRA Zruč „B“, SOKOL Bělá pod Bezdězem, SOKOL Úvaly „B“ a SPARTA Kutná Hora.

Na všech turnajích se hraje systémem každý s každým a hrací doba je 2x15 minut, z toho prvních 10 minut je nařízená osobní obrana.

Trenér SPARTY Jiří Hasala a ZVD Pavel Šimůnek ale přece jenom neoficiální zápis o utkáních vedli a tak máme k dispozici sestavu i střelce branek kutnohorských mladších žáků v tomto čtvrtém podzimním mistrovském turnaji.

Sestava a branky v turnaji celkem: Trlida Tomáš 16, Pícha Kryštof 10, Šimonová Anežka 5, Švejnoha Jiří 5, Kostrec Jan 4, Rybář Jakub 4, Šklíba David 4, Niederle Matěj 3, Hanzl Vladimír 1, Loužil Vít a Pektor Oliver. Trenér: Hasala Jiří.

A jak hodnotil sobotní výkon svého týmu trenér Jiří Hasala?
Po tomto turnaji mírně neveselo. Bylo vidět, že máme stále co zlepšovat. Důraz v osobních soubojích, přehled, driblování, přihrávky a pod. Naopak spokojenost s kondicí, což se projevilo v posledním utkání proti Bělé, kam také odjíždíme v neděli na letošní poslední soutěžní turnaj.

V posledním 5.podzimním kole SP čeká tým mladších žáků SPARTY turnaj v neděli 21.října v Bělé pod Bezdězem, kde se utká pětice týmů – HÁZENÁ Mělník, JISKRA Zruč n/Sázavou „B“, domácí SOKOL Bělá p.Bezdězem, SPARTAK Příbram a SPARTA Kutná Hora.

Minižáci

V neděli 14.října proběhl ve sportovní hale SOŠ a SOU stavebního v Kolíně čtvrtý podzimní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU minižáků. V této druhé nejmladší házenkářské věkové kategorii se hraje střídavě u každého z přihlášených oddílů samostatný turnaj. Hraje se na dvou zmenšených hřištích miniházená systémem 4+1. A opět podle upravených pravidel – zápasy se hrají bez ukazatelů skóre, nezapočítávají se branky, nedělá se průběžná ani konečná tabulka a nevyhlašuje se vítěz utkání ani turnaje. A při vyhlášení výsledků obdrží všichni účastníci turnaje od jeho pořadatele stejné ceny za účast.

Nedělního kolínského turnaje se zúčastnilo 14 týmů minižáků – AŠ Mladá Boleslav, pořadatelský HC Kolín 1+2, JISKRA Zruč nad Sázavou 1+2, SOKOL Bělá pod Bezdězem 1+2, SOKOL Kostelec nad Labem, SOKOL Úvaly 1+2, SPARTAK Příbram 1+2 a SPARTA Kutná Hora 1+2. Hrálo se na 2 hřištích a každý tým odehrál v turnaji 6 utkání  s hrací dobou 1 x 10 minut.

Tým SPARTY 1 měl postupně za soupeře – Kostelec, Zruč 1, Kolín 1, Bělá 1, Úvaly 1 a Příbram 1.
Tým SPARTY 2 měl postupně za soupeře – Ml.Boleslav, Zruč 2, Kolín 2, Bělá 2, Úvaly 2 a Příbram 2.

Trenéři SPARTY Alois Salák a Michaela Kernerová přece jenom vše podstatné zaznamenávali a tak jsou k dispozici sestavy a branky obou dvou týmů kutnohorských minižáků v tomto dalším mistrovském turnaji.

Sestava a branky minižáků SPARTY 1 v turnaji celkem:
Sušanka Jakub 15, Rudolf Pavel 11, Kerner Jakub 8, Zima Michal 3, Chvojka Jan 2, Janoušek Štěpán 2, Hovorka Kamil 1 a Musil Jan.

Sestava a branky minižáků SPARTY 2 v turnaji celkem:
Komberec Jakub 20, Drahota Jan 7, Saláková Bára 6, Svobodová Natálie 6, Kernerová Eliška 4, Šimůnek Vít 2, Kapišák Matěj, Rudolfová Eliška a Vojna Vincent.

A jak hodnotil výkony svých svěřenců v tomto turnaji trenér Alois Salák?
Jako vždy o turnaj minižáků byl velký zájem. Z kapacitních důvodu se na turnaj už nedostaly týmy z Mělníku. Z Kutné Hory odjelo na turnaj 17 dětí a opět jsme měli dva týmy. Na dětech je vidět zlepšení ve všech herních činnostech. Začínají se objevovat pěkné herní kombinace. Daří se nám zpřesňovat střelbu na branku, ale nedaří se nám vracet se zpátky do obrany a bránit hráče jeden na jednoho. Nicméně za předvedené výkony musím všechny pochválit, protože všichni jsou zapáleni do hry a snaží se podat co nejlepší výkony a všichni by chtěli co nejvíce hrát.

Další, v pořadí pátý podzimní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉHO PŘEBORU minižáků se bude konat v neděli 21.října a jeho pořadatelem bude SOKOL Úvaly.

Zlata banka
Reklama
Petr Vobořil