Strážníci řešili opilého řidiče i zraněného dravce

24. červenec 2018, 08:08

Kolín - Přinášíme pravidelnou týdenní svodku kolínské Městské policie.

16. 7. 2018 – pondělí


V čase 10:00 hodin požádali pracovníci Oddělení hmotné nouze – Karlovo náměstí č. p. 44 o asistenci při jednání s problémovou ženou. Hlídka MP Kolín nevhodné chování problémové klientky zklidnila, ta byla strážníky důrazně upozorněna, že se bude v prostoru úřadu chovat jako každý řádný a slušný občan. Žena po upozornění opustila místo úřadu.


V čase 10:05 hodin bylo přijato oznámení na linku 156, že v ulici Veltrubská (u č. p. 870) leží podnapilý muž s tržnou ranou na hlavě. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která nalezla ležícího muže. Ten byl ve stavu tak silné opilosti, že vůbec nebyl schopen komunikace. Dle kolemjdoucích občanů muž před příjezdem strážníků několikrát upadl na zem, přičemž se uhodil do hlavy, to potvrzovala i krvavá tržná rána na hlavě. Okamžitě byla, z důvodu ohrožení na životě a zdraví osoby, na místo přivolána RZS, která si muže převzala a převezla do kolínské nemocnice. 


V čase 19:10 hodin oznámil na linku 156 občan, že u 1. ZŠ Kolín leží injekční stříkačka. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která nebezpečný infekční materiál z prostoru u školského zařízení odstranila a umístila do sběrného kontejneru. Provedena fotodokumentace události.   


17. 7. 2018 - úterý


V čase 14:00 hodin bylo hlídce MP Kolín osobně oznámeno od hlídky „Bezpečný Kolín – prevence kriminality“, že v ulici Kutnohorská nalezli použitou injekční stříkačku. Strážníci nebezpečný infekční odpad odklidili do sběrného kontejneru. Provedena fotodokumentace události.    


V čase 15:15 hodin bylo na linku 156 přijato telefonické oznámení od zaměstnanců OD Tesco. Uvedli, že zde zadrželi osobu, která odcizila zboží. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zjistila totožnost podezřelé osoby. Muž z Mělníka odcizil alkoholické nápoje „Jim Beam“ v celkové hodnotě 2657,- Kč. Zboží uschoval do batohu a prošel za pokladní zónu s úmyslem, že ho odcizí. Strážníkům se k přestupku proti majetku muž doznal, událost byla vyřešena příkazem na místě – pokutou. Zboží bylo navráceno zpět do prodeje.     


18. 7. 2018 - středa


Na linku 156 bylo v čase 09:20 hodin přijato oznámení od občana, že u bývalé Vojenské správy (v ulici Sokolská) se u pomníku povaluje skupina bezdomovců. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která tam nalezla problémového závislého kolínského bezdomovce, kterého strážníci z místa vykázali. 


V čase 14:10 hodin prováděli okrskoví strážníci kontrolu nádraží ČD a autobusového nádraží, která byla zaměřena na dohled nad veřejným pořádkem, a na kontrolu zákazu kouření tabákových výrobku (na základě stížností obyvatel). V uvedeném čase byl strážníky zjištěn na lavičce sedící mladík, který kovovým předmětem poškozoval toto veřejně prospěšné zařízení tak, že kovem ryl do dřevěného sedáku lavičky. Muž z okresu Kroměříž se hlídce k poškození lavičky doznal, provedena fotodokumentace události. Vzhledem k tomu, že z důvodu časového vytížení hlídek policie nebylo možno řešit toto porušení zákona v jejich součinnosti, bude celá událost předána příslušnému správnímu orgánu, kterým je Odbor správních činností a přestupků při MÚ Kolín.

V čase 17:15 hodin oznámili na linku 156 občané, že pod balkony v ulici Rimavské Soboty (u č. p. 960) se usídlil bezdomovec, který tam má provizorní lůžko a igelitové tašky. Po příjezdu na místo hlídka MP Kolín zjistila, že se jedná o jim dobře známého bezdomovce z Ústí nad Orlicí. Muži bylo vysvětleno, že se pod balkonem zdržovat nemůže, že je na jeho jednání ze strany obyvatel několik stížností. Muž vše pochopil a přislíbil, že místo po úklidu opustí. Následnou kontrolou bylo zjištěno, že je místo uklizeno a muž se zde již nenachází.     


19. 7. 2018 – čtvrtek


Na linku 156 oznámili v čase 10:25 hodin členové hlídky „Bezpečný Kolín - prevence kriminality“, že u kruhového objezdu (u Jednoty – ulice Dukelských hrdinů) nalezli větší množství použitých injekčních stříkaček.  Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která na oznámeném místě sebrala 8 kusů použitých injekčních stříkaček, které uložila do sběrného boxu na nebezpečný infekční odpad. Provedena fotodokumentace události. O deset minut později bylo přijato od této hlídky „Bezpečný Kolín – prevence kriminality“ další oznámení ohledně 2 kusů použitých injekčních stříkaček, tentokrát v prostoru nádraží ČD, kde je feťáci odhodili pod odstavený vagón na „prodlouženém nástupišti“. Strážníci také tento nebezpečný infekční odpad odklidili opět do sběrného kontejneru. Provedena fotodokumentace události.


V čase 12:28 hodin bylo oznámeno na linku 156 ochrankou OD Tesco, že v OD přistihli muže, který zde odcizil zboží. Dále uvedli, že při útěku s odcizeným zbožím se pachatel stačil poprat s ostrahou, která mu v protiprávním jednání chtěla zabránit. Byl uveden podrobný popis pachatele, který utíkal s batohem na zádech směrem k zastávce ČD u Kmochova ostrova. Uvedené místo a okolí okamžitě prověřila autohlídka MP Kolín, která v ulici Rybářská spatřila muže. Strážníci muže zastavili z důvodu odpovídajícímu popisu podezřelé osoby uvedené v oznámení z Tesca a vyzvali ho k prokázání totožnosti. Muž (velmi problémový feťák – adresa pobytu na ohlašovně MÚ Kolín) na dotaz strážníků odkud jde, odpověděl, že z Tesca. Na další dotaz, zda zboží, které má u sebe - zakoupil, doznal a uvedl, že čokolády, které má v batohu - odcizil. Vzhledem k tomu, že v oznámení od ostrahy OD Tesco bylo uvedeno, že muž si „ponechal odcizené zboží za použití násilí nebo pohrůžkou násilí“, vzniklo zde důvodné podezření ze spáchání trestného činu proti majetku. Muž byl

strážníky MP Kolín omezen na osobní svobodě a předveden na PČR Kolín, zde byl předán policistům k provedení dalších opatření.  


Na linku 156 oznámil v čase 13:39 hodin občan, že právě jede po kolínském obchvatu a u výjezdu (směrem na Uhlířské Janovice) sedí u jízdního pruhu sražený, ještě žijící dravec, ale z jedoucího auta nelze poznat, o jakého dravce se jedná.  Hlídka MP Kolín po příjezdu na místo dravce opatrně umístila do přepravky na zvířata a převezla na služebnu MP Kolín. Neprodleně byli vyrozuměni pracovníci Záchranné stanice pro handicapované živočichy v Pátku, kteří si pro zraněné zvíře na služebnu MP Kolín přijeli.


Na linku 156 bylo v odpoledních hodinách přijato oznámení ohledně použité injekční stříkačky, kterou narkoman, po nitrožilní aplikaci jiné návykové látky, odhodil v prostoru ulice Za Baštou. Hlídka MP Kolín tento nebezpečný infekční materiál odklidila do sběrného kontejneru. Provedena fotodokumentace události.    


20. 7. 2018 - pátek


V čase 11:10 hodin bylo na linku 156 přijato telefonické oznámení od zaměstnanců společnosti Tesco. Uvedli, že zde zadrželi osobu, která odcizila zboží. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zjistila totožnost podezřelé osoby. Muž z okresu Rychnov nad Kněžnou naplnil skutkovou podstatu přestupku proti majetku úmyslným jednáním, když odcizil nářadí v hodnotě 799,- Kč s úmyslem, že ho nezaplatí. Zboží uschoval a prošel za pokladní zónu. Podezřelý z přestupku se ke svému jednání doznal, událost byla projednána příkazem na místě -  uložením pokuty. Zboží bylo nepoškozené, proto bylo navráceno zpět do prodeje. 


V čase 15:20 hodin si na linku 156 stěžoval občan, že v prostoru dětského hřiště „u šachovnice“ pospává zanedbaný bezdomovec. Hlídka MP Kolín po příjezdu na místo zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Muž ze Slovenska nemohl strážníkům hodnověrně prokázat svoji totožnost, proto byl předveden na policii k jejímu zjištění.  Muž byl upozorněn na nevhodnost svého jednání, kdy je hřiště určeno ke hře dětí, nikoli k tomu, aby se zde válel a děti se ho bály. 


21. 7. 2018 - sobota


V čase 17:22 hodin bylo přijato oznámení o ležícím muži u č. p. 972 v ulici Březinova. Hlídka MP Kolín na místě zjistila, že se jedná o muže jevícího známky nevolnosti s příznaky glykémie. Strážníci na místo okamžitě na místo přivolali RZS, která zajistila první pomoc. Provedena asistence záchranné službě, která muže převezla do nemocnice k provedení vyšetření. 


V čase 21:30 hod prováděla autohlídka MP Kolín kontrolní činnost v okolí ulice Havlíčkova. Ve zpětném zrcátku služebního vozidla si strážníci povšimli osobního automobilu, jehož řidič nebyl schopen „udržet jízdu v jízdním pruhu“. Řidič vozidla Chrysler za železničním přejezdem prudce přidal plyn, vyjel přes plnou čáru ze svého jízdního pruhu a autohlídku MP Kolín, spolu ještě s jedním vozidlem, vysokou rychlostí předjel. Řidič poté nezvládl jízdu v pravotočivé zatáčce a najel s vozidlem na ostrůvek, kde porazil dopravní značky.  Po tomto střetu se řidiči podařilo s vozidlem dostat zpět na silnici. Poté, co spatřil autohlídku MP Kolín, se snažil z místa nehody ujet. To se mu však nepodařilo a u sjezdu na obchvat byl řidič vozidla zákonným způsobem strážníky zastaven. Muž byl vyzván k předložení dokladů potřebných k  řízení motorového vozidla a dokladu totožnosti. Z jeho dechu a nekoordinovaných pohybů bylo zřejmé, že je pod vlivem návykové látky. Na dotaz, zda požil alkohol, muž z okresu Kolín uvedl, že pil alkoholické nápoje na festivalu, který se konal v prostoru Kmochova ostrova. Na místo byla přivolána hlídka policie, a to z důvodného podezření ze spáchání trestného činu a hasiči, protože z vozidla unikaly na vozovku provozní kapaliny. Strážníci na místě po příjezdu policie setrvali a pomáhali usměrňovat dopravu. Muž se podrobil orientační dechové zkoušce ke zjištění, zda požil alkoholické nápoje. Ta prokázala 1,71 promile alkoholu v dechu. Po nezbytných úkonech, které provedla PČR, strážníci místo opustili. 


V čase 23:40 hodin oznámili na linku 156 občané, že u ubytovny Telecomu někdo řve a není možné spát. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která při příjezdu na místo zjistila, že se před ubytovnou nachází skupina asi 10 lidí, kteří se hlasitě bavili. Strážníci osoby důrazně upozornili na to, že je po 22. hodině, a že hlasitým projevem ruší noční klid obyvatel, kteří si na jejich jednání stěžují. Skupinka hlídce přislíbila, že bude již klid a odcházejí do svých pokojů.


22. 7. 2018 - neděle


V čase 0:47 hodin oznámili obyvatelé z ulice Bachmačská, že sousedi v druhém patře opět ruší noční klid, a toto je v poslední době u nich častý jev, který všechny v domě obtěžuje.  Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, která zjistila, že se jedná o byt, kdy bylo v poslední době přijato několik prokázaných oznámení na rušení nočního klidu. Opět byl muž strážníky upozorněn, že své hlasité rozepře s partnerkou nebude řešit v době, kdy je třeba dodržovat noční klid. Přestupek proti veřejnému pořádku byl vyřešen příkazem na místě – pokutou.

Helena Honkiszová, Městská policie Kolín
Komentáře
AVE_CZ
Reklama
Strážníci řešili opilého řidiče i zraněného dravce

Strážníci řešili opilého řidiče i zraněného dravce

24. červenec 2018

Kolín - Přinášíme pravidelnou týdenní svodku kolínské Městské policie.

16. 7. 2018 – pondělí


V čase 10:00 hodin požádali pracovníci Oddělení hmotné nouze – Karlovo náměstí č. p. 44 o asistenci při jednání s problémovou ženou. Hlídka MP Kolín nevhodné chování problémové klientky zklidnila, ta byla strážníky důrazně upozorněna, že se bude v prostoru úřadu chovat jako každý řádný a slušný občan. Žena po upozornění opustila místo úřadu.


V čase 10:05 hodin bylo přijato oznámení na linku 156, že v ulici Veltrubská (u č. p. 870) leží podnapilý muž s tržnou ranou na hlavě. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která nalezla ležícího muže. Ten byl ve stavu tak silné opilosti, že vůbec nebyl schopen komunikace. Dle kolemjdoucích občanů muž před příjezdem strážníků několikrát upadl na zem, přičemž se uhodil do hlavy, to potvrzovala i krvavá tržná rána na hlavě. Okamžitě byla, z důvodu ohrožení na životě a zdraví osoby, na místo přivolána RZS, která si muže převzala a převezla do kolínské nemocnice. 


V čase 19:10 hodin oznámil na linku 156 občan, že u 1. ZŠ Kolín leží injekční stříkačka. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která nebezpečný infekční materiál z prostoru u školského zařízení odstranila a umístila do sběrného kontejneru. Provedena fotodokumentace události.   


17. 7. 2018 - úterý


V čase 14:00 hodin bylo hlídce MP Kolín osobně oznámeno od hlídky „Bezpečný Kolín – prevence kriminality“, že v ulici Kutnohorská nalezli použitou injekční stříkačku. Strážníci nebezpečný infekční odpad odklidili do sběrného kontejneru. Provedena fotodokumentace události.    


V čase 15:15 hodin bylo na linku 156 přijato telefonické oznámení od zaměstnanců OD Tesco. Uvedli, že zde zadrželi osobu, která odcizila zboží. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zjistila totožnost podezřelé osoby. Muž z Mělníka odcizil alkoholické nápoje „Jim Beam“ v celkové hodnotě 2657,- Kč. Zboží uschoval do batohu a prošel za pokladní zónu s úmyslem, že ho odcizí. Strážníkům se k přestupku proti majetku muž doznal, událost byla vyřešena příkazem na místě – pokutou. Zboží bylo navráceno zpět do prodeje.     


18. 7. 2018 - středa


Na linku 156 bylo v čase 09:20 hodin přijato oznámení od občana, že u bývalé Vojenské správy (v ulici Sokolská) se u pomníku povaluje skupina bezdomovců. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která tam nalezla problémového závislého kolínského bezdomovce, kterého strážníci z místa vykázali. 


V čase 14:10 hodin prováděli okrskoví strážníci kontrolu nádraží ČD a autobusového nádraží, která byla zaměřena na dohled nad veřejným pořádkem, a na kontrolu zákazu kouření tabákových výrobku (na základě stížností obyvatel). V uvedeném čase byl strážníky zjištěn na lavičce sedící mladík, který kovovým předmětem poškozoval toto veřejně prospěšné zařízení tak, že kovem ryl do dřevěného sedáku lavičky. Muž z okresu Kroměříž se hlídce k poškození lavičky doznal, provedena fotodokumentace události. Vzhledem k tomu, že z důvodu časového vytížení hlídek policie nebylo možno řešit toto porušení zákona v jejich součinnosti, bude celá událost předána příslušnému správnímu orgánu, kterým je Odbor správních činností a přestupků při MÚ Kolín.

V čase 17:15 hodin oznámili na linku 156 občané, že pod balkony v ulici Rimavské Soboty (u č. p. 960) se usídlil bezdomovec, který tam má provizorní lůžko a igelitové tašky. Po příjezdu na místo hlídka MP Kolín zjistila, že se jedná o jim dobře známého bezdomovce z Ústí nad Orlicí. Muži bylo vysvětleno, že se pod balkonem zdržovat nemůže, že je na jeho jednání ze strany obyvatel několik stížností. Muž vše pochopil a přislíbil, že místo po úklidu opustí. Následnou kontrolou bylo zjištěno, že je místo uklizeno a muž se zde již nenachází.     


19. 7. 2018 – čtvrtek


Na linku 156 oznámili v čase 10:25 hodin členové hlídky „Bezpečný Kolín - prevence kriminality“, že u kruhového objezdu (u Jednoty – ulice Dukelských hrdinů) nalezli větší množství použitých injekčních stříkaček.  Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která na oznámeném místě sebrala 8 kusů použitých injekčních stříkaček, které uložila do sběrného boxu na nebezpečný infekční odpad. Provedena fotodokumentace události. O deset minut později bylo přijato od této hlídky „Bezpečný Kolín – prevence kriminality“ další oznámení ohledně 2 kusů použitých injekčních stříkaček, tentokrát v prostoru nádraží ČD, kde je feťáci odhodili pod odstavený vagón na „prodlouženém nástupišti“. Strážníci také tento nebezpečný infekční odpad odklidili opět do sběrného kontejneru. Provedena fotodokumentace události.


V čase 12:28 hodin bylo oznámeno na linku 156 ochrankou OD Tesco, že v OD přistihli muže, který zde odcizil zboží. Dále uvedli, že při útěku s odcizeným zbožím se pachatel stačil poprat s ostrahou, která mu v protiprávním jednání chtěla zabránit. Byl uveden podrobný popis pachatele, který utíkal s batohem na zádech směrem k zastávce ČD u Kmochova ostrova. Uvedené místo a okolí okamžitě prověřila autohlídka MP Kolín, která v ulici Rybářská spatřila muže. Strážníci muže zastavili z důvodu odpovídajícímu popisu podezřelé osoby uvedené v oznámení z Tesca a vyzvali ho k prokázání totožnosti. Muž (velmi problémový feťák – adresa pobytu na ohlašovně MÚ Kolín) na dotaz strážníků odkud jde, odpověděl, že z Tesca. Na další dotaz, zda zboží, které má u sebe - zakoupil, doznal a uvedl, že čokolády, které má v batohu - odcizil. Vzhledem k tomu, že v oznámení od ostrahy OD Tesco bylo uvedeno, že muž si „ponechal odcizené zboží za použití násilí nebo pohrůžkou násilí“, vzniklo zde důvodné podezření ze spáchání trestného činu proti majetku. Muž byl

strážníky MP Kolín omezen na osobní svobodě a předveden na PČR Kolín, zde byl předán policistům k provedení dalších opatření.  


Na linku 156 oznámil v čase 13:39 hodin občan, že právě jede po kolínském obchvatu a u výjezdu (směrem na Uhlířské Janovice) sedí u jízdního pruhu sražený, ještě žijící dravec, ale z jedoucího auta nelze poznat, o jakého dravce se jedná.  Hlídka MP Kolín po příjezdu na místo dravce opatrně umístila do přepravky na zvířata a převezla na služebnu MP Kolín. Neprodleně byli vyrozuměni pracovníci Záchranné stanice pro handicapované živočichy v Pátku, kteří si pro zraněné zvíře na služebnu MP Kolín přijeli.


Na linku 156 bylo v odpoledních hodinách přijato oznámení ohledně použité injekční stříkačky, kterou narkoman, po nitrožilní aplikaci jiné návykové látky, odhodil v prostoru ulice Za Baštou. Hlídka MP Kolín tento nebezpečný infekční materiál odklidila do sběrného kontejneru. Provedena fotodokumentace události.    


20. 7. 2018 - pátek


V čase 11:10 hodin bylo na linku 156 přijato telefonické oznámení od zaměstnanců společnosti Tesco. Uvedli, že zde zadrželi osobu, která odcizila zboží. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zjistila totožnost podezřelé osoby. Muž z okresu Rychnov nad Kněžnou naplnil skutkovou podstatu přestupku proti majetku úmyslným jednáním, když odcizil nářadí v hodnotě 799,- Kč s úmyslem, že ho nezaplatí. Zboží uschoval a prošel za pokladní zónu. Podezřelý z přestupku se ke svému jednání doznal, událost byla projednána příkazem na místě -  uložením pokuty. Zboží bylo nepoškozené, proto bylo navráceno zpět do prodeje. 


V čase 15:20 hodin si na linku 156 stěžoval občan, že v prostoru dětského hřiště „u šachovnice“ pospává zanedbaný bezdomovec. Hlídka MP Kolín po příjezdu na místo zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Muž ze Slovenska nemohl strážníkům hodnověrně prokázat svoji totožnost, proto byl předveden na policii k jejímu zjištění.  Muž byl upozorněn na nevhodnost svého jednání, kdy je hřiště určeno ke hře dětí, nikoli k tomu, aby se zde válel a děti se ho bály. 


21. 7. 2018 - sobota


V čase 17:22 hodin bylo přijato oznámení o ležícím muži u č. p. 972 v ulici Březinova. Hlídka MP Kolín na místě zjistila, že se jedná o muže jevícího známky nevolnosti s příznaky glykémie. Strážníci na místo okamžitě na místo přivolali RZS, která zajistila první pomoc. Provedena asistence záchranné službě, která muže převezla do nemocnice k provedení vyšetření. 


V čase 21:30 hod prováděla autohlídka MP Kolín kontrolní činnost v okolí ulice Havlíčkova. Ve zpětném zrcátku služebního vozidla si strážníci povšimli osobního automobilu, jehož řidič nebyl schopen „udržet jízdu v jízdním pruhu“. Řidič vozidla Chrysler za železničním přejezdem prudce přidal plyn, vyjel přes plnou čáru ze svého jízdního pruhu a autohlídku MP Kolín, spolu ještě s jedním vozidlem, vysokou rychlostí předjel. Řidič poté nezvládl jízdu v pravotočivé zatáčce a najel s vozidlem na ostrůvek, kde porazil dopravní značky.  Po tomto střetu se řidiči podařilo s vozidlem dostat zpět na silnici. Poté, co spatřil autohlídku MP Kolín, se snažil z místa nehody ujet. To se mu však nepodařilo a u sjezdu na obchvat byl řidič vozidla zákonným způsobem strážníky zastaven. Muž byl vyzván k předložení dokladů potřebných k  řízení motorového vozidla a dokladu totožnosti. Z jeho dechu a nekoordinovaných pohybů bylo zřejmé, že je pod vlivem návykové látky. Na dotaz, zda požil alkohol, muž z okresu Kolín uvedl, že pil alkoholické nápoje na festivalu, který se konal v prostoru Kmochova ostrova. Na místo byla přivolána hlídka policie, a to z důvodného podezření ze spáchání trestného činu a hasiči, protože z vozidla unikaly na vozovku provozní kapaliny. Strážníci na místě po příjezdu policie setrvali a pomáhali usměrňovat dopravu. Muž se podrobil orientační dechové zkoušce ke zjištění, zda požil alkoholické nápoje. Ta prokázala 1,71 promile alkoholu v dechu. Po nezbytných úkonech, které provedla PČR, strážníci místo opustili. 


V čase 23:40 hodin oznámili na linku 156 občané, že u ubytovny Telecomu někdo řve a není možné spát. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která při příjezdu na místo zjistila, že se před ubytovnou nachází skupina asi 10 lidí, kteří se hlasitě bavili. Strážníci osoby důrazně upozornili na to, že je po 22. hodině, a že hlasitým projevem ruší noční klid obyvatel, kteří si na jejich jednání stěžují. Skupinka hlídce přislíbila, že bude již klid a odcházejí do svých pokojů.


22. 7. 2018 - neděle


V čase 0:47 hodin oznámili obyvatelé z ulice Bachmačská, že sousedi v druhém patře opět ruší noční klid, a toto je v poslední době u nich častý jev, který všechny v domě obtěžuje.  Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, která zjistila, že se jedná o byt, kdy bylo v poslední době přijato několik prokázaných oznámení na rušení nočního klidu. Opět byl muž strážníky upozorněn, že své hlasité rozepře s partnerkou nebude řešit v době, kdy je třeba dodržovat noční klid. Přestupek proti veřejnému pořádku byl vyřešen příkazem na místě – pokutou.

Zlata banka
Reklama
Helena Honkiszová, Městská policie Kolín