vv auto
Reklama

Svodka MP Kolín: Pes zavřený v autě se ukázal být jen plyšovou hračkou

7. srpen 2018, 12:55

Kolín - Přinášíme pravidelnou týdenní svodku Městské policie Kolín.

31. 7. 2018 - úterý

 

V čase 6:30 hodin oznámil zaměstnanec firmy ČEZ na linku 156, že se jim u bočního vstupu povaluje nějaký bezdomovec. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o bezdomovce slovenské národnosti. Muž byl z místa vykázán a poučen o zákazu stanování v katastru města Kolína.

 

V čase 09:20 hodin bylo přijato oznámení, že se v ulici Sokolská (v parčíku před bývalou Vojenskou správou) utábořila skupinka bezdomovců. Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, která zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Místním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o skupinku místních bezdomovců a narkomanů, kteří to zřejmě přehnali s návykovými látkami. Vzhledem k tomu, jak uvedli, že je „nohy už nenesly“, tak se zde utábořili. Strážníci je z místa důrazně vykázali, mladá žena byla v takovém stavu ebriety, že nebyla schopna reagovat a hrozilo zde ohrožení na životě nebo zdraví. Strážníci na místo přivolali RZS, která si ji převzala do péče. Z důvodného podezření z otravy alkoholem převezla RZS ženu do Oblastní nemocnice Kolín.

 

Při kontrolní činnosti, která byla zaměřena na dohled nad veřejným pořádkem, oznámila osobně hlídce obyvatelka, že na náměstí Republiky leží nějací dva muži a jsou totálně opilí. Hlídka se dostavila na místo a zjistila, že na zastávce BUS leží jim dobře známý problémový závislý bezdomovec. Ten hlídce sdělil, že mu není moc dobře a motá se mu hlava. Hlídka MP Kolín mu dala napít vody a na místo přivolala RZS. Po příjezdu RZS muž komunikoval s hlídkou i se záchranáři, odmítal však ošetření i převoz do nemocnice. Přibližně o 100 m dál ležel další problémový závislý bezdomovec, kterého strážníci probudili a vykázali z místa. 

 

V čase 17:20 hodin bylo na linku 156 přijato telefonické oznámení od zaměstnanců společnosti Billa  - náměstí Republiky. Uvedli, že zde zadrželi osobu, která odcizila zboží. Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, která zjistila totožnost podezřelé osoby. Muž z Kolína (adresa pobytu na ohlašovně MÚ Kolín) naplnil skutkovou podstatu přestupku úmyslným jednáním, když odcizil zboží v hodnotě 310,80 Kč, poté prošel pokladnami bez jeho zaplacení.  Jednalo se o Uherský salám a 2 x energy drink. Podezřelý z přestupku se ke svému jednání doznal. Událost byla projednána příkazem na místě – pokutou vyšší hodnoty, protože se u problémového muže jedná o opakovaná jednání.   

 

V čase 23:10 hodin oznámil občan, že je v garážích U Cihelny jedna garáž otevřená a on neví, jestli ji nějaká osoba neoprávněně neotevřela. Hlídka MP Kolín prověřením oznámení zjistila, že se jednalo o garáž, do které si majitel pozval, za účelem milostných hrátek, milenku. V tomto případě se tedy, u oznámené události, nejednalo o porušení zákona. 

 

 

 

 

1. 8. 2018 - středa

 

V čase 9:36 hodin bylo na linku 156 přijato oznámení ohledně použité injekční stříkačky, kterou odhodil feťák v prostoru parku v ulici U Nemocnice. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která nebezpečný infekční materiál odklidila do sběrného kontejneru.

 

V čase 10:10 hodin volal na linku 156 občan, že u prodejny OBI na parkovišti, je ve vozidle s otevřeným oknem zavřený pes, který leží bez hnutí v zadní části vozidla. Vzhledem k velkému horku se na místo okamžitě dostavila hlídka MP Kolín, aby oznámení prověřila a urychleně zjistila majitele vozidla. Po příjezdu na místo strážníci zjistili, že se pes opravdu nehýbe, ani nemohl, protože se jednalo o plyšového psa, velmi zdařilou napodobeninu rasy yorkshirský teriér. Strážníci se dostavili do prodejny OBI, prostřednictvím infocentra byl vyvolán majitel a poté upozorněn, že je třeba, aby měl vozidlo zabezpečeno proti vykradení. 

2. 8. 2018 - čtvrtek

 

V čase 00:40 hodin oznámil na linku 156 občan, že na parkovišti Kauflandu v ulici Benešova odchytl volně pobíhajícího psa s vodítkem, který se zřejmě někomu zaběhl. Občan uvedl, že čeká na místě již nějakou dobu, zda se neobjeví jeho majitel. Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, psík rasy kokršpaněl byl převezen do městského útulku. 

 

V čase 01:10 hodin byla na linku 156 přijata žádost o pomoc. Paní z ulice Na Magistrále požádala o pomoc se zvednutím manžela, který spadl z lůžka. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která staršího muže zvedla ze země a uložila zpět na lůžko. Muž nebyl zraněný, proto nebylo požadováno přivolání lékaře. Paní děkovala za ochotu a rychlou pomoc.

 

V čase 03:40 hodin prováděla hlídka MP Kolín kontrolu nádraží ČD a přilehlého okolí. V ulici Pod Hroby strážníci zjistili invalidního občana, který spadl z vozíku. Strážníci se muže dotázali, co se stalo, muž uvedl, že spadl na bok a udeřil se do hlavy. Na místo byla přivolána RZS, která muže převezla na vyšetření do nemocnice.  

 

V čase 13:06 hodin bylo přijato telefonické oznámení od zaměstnanců společnosti Billa – Futurum. Uvedl, že zadrželi dvě osoby, které zde odcizily zboží. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zjistila totožnost obou podezřelých osob. Žena z Peček (adresa pobytu na ohlašovně MÚ) odcizila deodorant v hodnotě 89,90 Kč, ten uschovala a prošla za pokladní zónu bez zaplacení zboží. Žena se ke krádeži doznala. Druhá žena, trvalé bydliště Český Brod, odcizila také deodorant v hodnotě 89,90 Kč. Zboží uschovala do kabelky a prošla za pokladní linii, aniž by zboží zaplatila. Žena se strážníkům ke krádeži zboží doznala. Obě události byly vyřešeny příkazy na místě – pokutami vyšší hodnoty, protože mají ženy s „nákupy za pět prstů“ bohatou zkušenost. 

 

V čase 15:21 hodin volal občan z Jiráskova náměstí, že u kostelíčka na lavičce leží nějaký mladík, zřejmě pod vlivem. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která oznámení prověřila. Spící mladík byl známým místním problémovým feťákem, který se vymlouval, že je unavený z horka. Strážníci muže z místa vykázali s doporučením, aby se tedy vyhýbal přímému slunci. Strážníci poté zkontrolovali místo, kde na parkovišti nalezli použitou injekční stříkačku. Provedena fotodokumentace události, nebezpečný infekční materiál byl odklizen do sběrného boxu. 

 

V čase 19:15 hodin bylo přijato telefonické oznámení od zaměstnanců společnosti Billa – Futurum. Uvedli, že zde zadrželi osobu důvodně podezřelou ze spáchání přestupku proti majetku. Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, která zjistila totožnost podezřelé osoby. Muž z Kolína odcizil ovocný sirup, ten uschoval pod oděv a prošel za pokladní zónu s úmyslem, že zboží odcizí.  Muž se ke krádeži zboží doznal, událost byla vyřešena příkazem na místě – pokutou vyšší hodnoty, protože se jednalo o opakované jednání pachatele přestupku proti majetku.

 

V čase 19:45 hodin oznámil na linku 156 muž, že je uprostřed vozovky, na křižovatce ulic K Vinici a Macharova (naproti restaurace U Vikinga), díra cca o průměru 30 cm, ale do hloubky cca 1 metr. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, strážníci zjistili, že se oznámení zakládá na pravdě. Vzhledem k tomu, že hrozilo nebezpečí, že si zde nějaké vozidlo ulomí kolo, strážníci místo označili a vyrozuměli zodpovědného pracovníka firmy AVE. Ten přislíbil, že ráno firma otvor v komunikaci odstraní.  Provedena fotodokumentace nahledané události.    

 

 

3. 8. 2018 - pátek

 

Při kontrolní činnosti, kterou prováděla v nočních hodinách autohlídka MP Kolín, zjistili strážníci propadlou vozovku – od Dymokurské restaurace směrem ke kaštanové aleji. V ulici Na Pobřeží bylo (u podjezdu) zjištěno rozbité „dopravní zrcadlo“. Byla provedena fotodokumentace obou událostí, které budou předány ve smyslu nahledané závady.    

 

V čase 02:25 hodin volal na linku 156 zaměstnanec ostrahy kolínského vlakového nádraží, že zde má problémy s partičkou bezdomovců, kteří sedí před halou a vyřvávají. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zde zjistila tři problémové feťáky (dva muže a jednu ženu), kteří se pod vlivem návykových látek chovali nevhodně a hlučně. Strážníci bezdomovce upozornili, že v tuto pokročilou noční dobu většinou lidé, kteří chodí do práce ještě spí a oni, kteří tuto potřebu nemají, se budou chovat tak, aby slušné občany neobtěžovali. Dále byli upozorněni, že opravené kolínské nádraží v žádném případě nepatří a nebude patřit k místům, kde se budou scházet. Poté byli důrazným způsobem vykázáni z místa, které opustili.

 

Při kontrolní činnosti na dětském hřišti (v ulici Rybářská) zjistili okrskoví strážníci značný nepořádek z odpadků. Provedena fotodokumentace události, která bude předána ve smyslu nahledané závady.    

 

V čase 19.00 hodin oznámil na linku 156 majitel restaurace v ulici Benešova, že mají před zahrádkou nějakého bezdomovce, který otravuje ostatní hosty. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zde zjistila místního problémového feťáka, který obtěžoval hosty restaurace. Muž byl z místa vykázán, ten výzvy uposlechl a místo opustil.   

 

4. 8. 2018 - sobota

 

V čase 5:40 hodin volal soused paní z ulice Masarykova, který uvedl, že paní upadla v koupelně, doma je pouze se svou těžce nemocnou dcerou, která ji neuzvedne. Na místo oznámení se dostavila hlídka MP Kolín, strážníci omezeně se pohybující paní zvedli z podlahy. Vzhledem k tomu, že si žena pádem nezpůsobila zranění, nebyla požadována lékařská pomoc.  Paní děkovala za pomoc.

 

V čase 8:30 hodin požádala telefonicky o pomoc při otevření osobního vozidla značky Suzuki paní, která ho měla zaparkované na parkovišti prodejny Lidl. V kufru automobilu si omylem zavřela klíče od vozidla. Hlídka MP Kolín se dostavila na místo a paní dovezla domů, kde si vyzvedla náhradní klíče od vozidla. Poté strážníci ženu odvezli zpět k vozidlu. Žena velmi děkovala za pomoc.   

 

V čase 14:23 hodin oznámil telefonicky na linku 156 občan a uvedl, že před jedním z vchodů domu (v části obce Kolín 2) bije nějaký muž ženu. K hlídce MP Kolín se ještě před příjezdem na místo uvedené v oznámení přihlásila paní, která sdělila, že se jednalo o menší útok ze strany přítele z důvodu její nevěry, a že si je vědoma, že si „pár facek“ plně zasloužila. Strážníkům dále uvedla, že v žádném případě nechce nic hlásit, že není zraněná. Strážníci ji přesto upozornili, jakým způsobem se řeší oznámení v případě, že došlo k podezření z přestupku mezi osobami si navzájem blízkými.    

 

5. 8. 2018 - neděle

 

V čase 5:36 hodin volal na linku 156 občan, že v ulici Na Magistrále u č. p. 744 zřejmě došlo k poruše vodovodního řádu. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která toto oznámení potvrdila. Okamžitě byla vyrozuměna firma Vodos, která si událost převzala

Helena Honkiszová, Městská policie Kolín
Komentáře
AVE_CZ
Reklama
Svodka MP Kolín: Pes zavřený v autě se ukázal být jen plyšovou hračkou

Svodka MP Kolín: Pes zavřený v autě se ukázal být jen plyšovou hračkou

7. srpen 2018

Kolín - Přinášíme pravidelnou týdenní svodku Městské policie Kolín.

31. 7. 2018 - úterý

 

V čase 6:30 hodin oznámil zaměstnanec firmy ČEZ na linku 156, že se jim u bočního vstupu povaluje nějaký bezdomovec. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o bezdomovce slovenské národnosti. Muž byl z místa vykázán a poučen o zákazu stanování v katastru města Kolína.

 

V čase 09:20 hodin bylo přijato oznámení, že se v ulici Sokolská (v parčíku před bývalou Vojenskou správou) utábořila skupinka bezdomovců. Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, která zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Místním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o skupinku místních bezdomovců a narkomanů, kteří to zřejmě přehnali s návykovými látkami. Vzhledem k tomu, jak uvedli, že je „nohy už nenesly“, tak se zde utábořili. Strážníci je z místa důrazně vykázali, mladá žena byla v takovém stavu ebriety, že nebyla schopna reagovat a hrozilo zde ohrožení na životě nebo zdraví. Strážníci na místo přivolali RZS, která si ji převzala do péče. Z důvodného podezření z otravy alkoholem převezla RZS ženu do Oblastní nemocnice Kolín.

 

Při kontrolní činnosti, která byla zaměřena na dohled nad veřejným pořádkem, oznámila osobně hlídce obyvatelka, že na náměstí Republiky leží nějací dva muži a jsou totálně opilí. Hlídka se dostavila na místo a zjistila, že na zastávce BUS leží jim dobře známý problémový závislý bezdomovec. Ten hlídce sdělil, že mu není moc dobře a motá se mu hlava. Hlídka MP Kolín mu dala napít vody a na místo přivolala RZS. Po příjezdu RZS muž komunikoval s hlídkou i se záchranáři, odmítal však ošetření i převoz do nemocnice. Přibližně o 100 m dál ležel další problémový závislý bezdomovec, kterého strážníci probudili a vykázali z místa. 

 

V čase 17:20 hodin bylo na linku 156 přijato telefonické oznámení od zaměstnanců společnosti Billa  - náměstí Republiky. Uvedli, že zde zadrželi osobu, která odcizila zboží. Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, která zjistila totožnost podezřelé osoby. Muž z Kolína (adresa pobytu na ohlašovně MÚ Kolín) naplnil skutkovou podstatu přestupku úmyslným jednáním, když odcizil zboží v hodnotě 310,80 Kč, poté prošel pokladnami bez jeho zaplacení.  Jednalo se o Uherský salám a 2 x energy drink. Podezřelý z přestupku se ke svému jednání doznal. Událost byla projednána příkazem na místě – pokutou vyšší hodnoty, protože se u problémového muže jedná o opakovaná jednání.   

 

V čase 23:10 hodin oznámil občan, že je v garážích U Cihelny jedna garáž otevřená a on neví, jestli ji nějaká osoba neoprávněně neotevřela. Hlídka MP Kolín prověřením oznámení zjistila, že se jednalo o garáž, do které si majitel pozval, za účelem milostných hrátek, milenku. V tomto případě se tedy, u oznámené události, nejednalo o porušení zákona. 

 

 

 

 

1. 8. 2018 - středa

 

V čase 9:36 hodin bylo na linku 156 přijato oznámení ohledně použité injekční stříkačky, kterou odhodil feťák v prostoru parku v ulici U Nemocnice. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která nebezpečný infekční materiál odklidila do sběrného kontejneru.

 

V čase 10:10 hodin volal na linku 156 občan, že u prodejny OBI na parkovišti, je ve vozidle s otevřeným oknem zavřený pes, který leží bez hnutí v zadní části vozidla. Vzhledem k velkému horku se na místo okamžitě dostavila hlídka MP Kolín, aby oznámení prověřila a urychleně zjistila majitele vozidla. Po příjezdu na místo strážníci zjistili, že se pes opravdu nehýbe, ani nemohl, protože se jednalo o plyšového psa, velmi zdařilou napodobeninu rasy yorkshirský teriér. Strážníci se dostavili do prodejny OBI, prostřednictvím infocentra byl vyvolán majitel a poté upozorněn, že je třeba, aby měl vozidlo zabezpečeno proti vykradení. 

2. 8. 2018 - čtvrtek

 

V čase 00:40 hodin oznámil na linku 156 občan, že na parkovišti Kauflandu v ulici Benešova odchytl volně pobíhajícího psa s vodítkem, který se zřejmě někomu zaběhl. Občan uvedl, že čeká na místě již nějakou dobu, zda se neobjeví jeho majitel. Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, psík rasy kokršpaněl byl převezen do městského útulku. 

 

V čase 01:10 hodin byla na linku 156 přijata žádost o pomoc. Paní z ulice Na Magistrále požádala o pomoc se zvednutím manžela, který spadl z lůžka. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která staršího muže zvedla ze země a uložila zpět na lůžko. Muž nebyl zraněný, proto nebylo požadováno přivolání lékaře. Paní děkovala za ochotu a rychlou pomoc.

 

V čase 03:40 hodin prováděla hlídka MP Kolín kontrolu nádraží ČD a přilehlého okolí. V ulici Pod Hroby strážníci zjistili invalidního občana, který spadl z vozíku. Strážníci se muže dotázali, co se stalo, muž uvedl, že spadl na bok a udeřil se do hlavy. Na místo byla přivolána RZS, která muže převezla na vyšetření do nemocnice.  

 

V čase 13:06 hodin bylo přijato telefonické oznámení od zaměstnanců společnosti Billa – Futurum. Uvedl, že zadrželi dvě osoby, které zde odcizily zboží. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zjistila totožnost obou podezřelých osob. Žena z Peček (adresa pobytu na ohlašovně MÚ) odcizila deodorant v hodnotě 89,90 Kč, ten uschovala a prošla za pokladní zónu bez zaplacení zboží. Žena se ke krádeži doznala. Druhá žena, trvalé bydliště Český Brod, odcizila také deodorant v hodnotě 89,90 Kč. Zboží uschovala do kabelky a prošla za pokladní linii, aniž by zboží zaplatila. Žena se strážníkům ke krádeži zboží doznala. Obě události byly vyřešeny příkazy na místě – pokutami vyšší hodnoty, protože mají ženy s „nákupy za pět prstů“ bohatou zkušenost. 

 

V čase 15:21 hodin volal občan z Jiráskova náměstí, že u kostelíčka na lavičce leží nějaký mladík, zřejmě pod vlivem. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která oznámení prověřila. Spící mladík byl známým místním problémovým feťákem, který se vymlouval, že je unavený z horka. Strážníci muže z místa vykázali s doporučením, aby se tedy vyhýbal přímému slunci. Strážníci poté zkontrolovali místo, kde na parkovišti nalezli použitou injekční stříkačku. Provedena fotodokumentace události, nebezpečný infekční materiál byl odklizen do sběrného boxu. 

 

V čase 19:15 hodin bylo přijato telefonické oznámení od zaměstnanců společnosti Billa – Futurum. Uvedli, že zde zadrželi osobu důvodně podezřelou ze spáchání přestupku proti majetku. Na místo se dostavila autohlídka MP Kolín, která zjistila totožnost podezřelé osoby. Muž z Kolína odcizil ovocný sirup, ten uschoval pod oděv a prošel za pokladní zónu s úmyslem, že zboží odcizí.  Muž se ke krádeži zboží doznal, událost byla vyřešena příkazem na místě – pokutou vyšší hodnoty, protože se jednalo o opakované jednání pachatele přestupku proti majetku.

 

V čase 19:45 hodin oznámil na linku 156 muž, že je uprostřed vozovky, na křižovatce ulic K Vinici a Macharova (naproti restaurace U Vikinga), díra cca o průměru 30 cm, ale do hloubky cca 1 metr. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, strážníci zjistili, že se oznámení zakládá na pravdě. Vzhledem k tomu, že hrozilo nebezpečí, že si zde nějaké vozidlo ulomí kolo, strážníci místo označili a vyrozuměli zodpovědného pracovníka firmy AVE. Ten přislíbil, že ráno firma otvor v komunikaci odstraní.  Provedena fotodokumentace nahledané události.    

 

 

3. 8. 2018 - pátek

 

Při kontrolní činnosti, kterou prováděla v nočních hodinách autohlídka MP Kolín, zjistili strážníci propadlou vozovku – od Dymokurské restaurace směrem ke kaštanové aleji. V ulici Na Pobřeží bylo (u podjezdu) zjištěno rozbité „dopravní zrcadlo“. Byla provedena fotodokumentace obou událostí, které budou předány ve smyslu nahledané závady.    

 

V čase 02:25 hodin volal na linku 156 zaměstnanec ostrahy kolínského vlakového nádraží, že zde má problémy s partičkou bezdomovců, kteří sedí před halou a vyřvávají. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zde zjistila tři problémové feťáky (dva muže a jednu ženu), kteří se pod vlivem návykových látek chovali nevhodně a hlučně. Strážníci bezdomovce upozornili, že v tuto pokročilou noční dobu většinou lidé, kteří chodí do práce ještě spí a oni, kteří tuto potřebu nemají, se budou chovat tak, aby slušné občany neobtěžovali. Dále byli upozorněni, že opravené kolínské nádraží v žádném případě nepatří a nebude patřit k místům, kde se budou scházet. Poté byli důrazným způsobem vykázáni z místa, které opustili.

 

Při kontrolní činnosti na dětském hřišti (v ulici Rybářská) zjistili okrskoví strážníci značný nepořádek z odpadků. Provedena fotodokumentace události, která bude předána ve smyslu nahledané závady.    

 

V čase 19.00 hodin oznámil na linku 156 majitel restaurace v ulici Benešova, že mají před zahrádkou nějakého bezdomovce, který otravuje ostatní hosty. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která zde zjistila místního problémového feťáka, který obtěžoval hosty restaurace. Muž byl z místa vykázán, ten výzvy uposlechl a místo opustil.   

 

4. 8. 2018 - sobota

 

V čase 5:40 hodin volal soused paní z ulice Masarykova, který uvedl, že paní upadla v koupelně, doma je pouze se svou těžce nemocnou dcerou, která ji neuzvedne. Na místo oznámení se dostavila hlídka MP Kolín, strážníci omezeně se pohybující paní zvedli z podlahy. Vzhledem k tomu, že si žena pádem nezpůsobila zranění, nebyla požadována lékařská pomoc.  Paní děkovala za pomoc.

 

V čase 8:30 hodin požádala telefonicky o pomoc při otevření osobního vozidla značky Suzuki paní, která ho měla zaparkované na parkovišti prodejny Lidl. V kufru automobilu si omylem zavřela klíče od vozidla. Hlídka MP Kolín se dostavila na místo a paní dovezla domů, kde si vyzvedla náhradní klíče od vozidla. Poté strážníci ženu odvezli zpět k vozidlu. Žena velmi děkovala za pomoc.   

 

V čase 14:23 hodin oznámil telefonicky na linku 156 občan a uvedl, že před jedním z vchodů domu (v části obce Kolín 2) bije nějaký muž ženu. K hlídce MP Kolín se ještě před příjezdem na místo uvedené v oznámení přihlásila paní, která sdělila, že se jednalo o menší útok ze strany přítele z důvodu její nevěry, a že si je vědoma, že si „pár facek“ plně zasloužila. Strážníkům dále uvedla, že v žádném případě nechce nic hlásit, že není zraněná. Strážníci ji přesto upozornili, jakým způsobem se řeší oznámení v případě, že došlo k podezření z přestupku mezi osobami si navzájem blízkými.    

 

5. 8. 2018 - neděle

 

V čase 5:36 hodin volal na linku 156 občan, že v ulici Na Magistrále u č. p. 744 zřejmě došlo k poruše vodovodního řádu. Na místo se dostavila hlídka MP Kolín, která toto oznámení potvrdila. Okamžitě byla vyrozuměna firma Vodos, která si událost převzala

Zlata banka
Reklama
Helena Honkiszová, Městská policie Kolín