TIP: Totální výprodej sportovního zboží v Kutné Hoře, vše za polovinu!

27. leden 2019, 16:00

Kutná Hora – Sháníte sportovní vybavení, oblečení a doplňky? Využijte totálního výprodeje sportovního zboží v kamenné prodejně na Jungmannově náměstí v Kutné Hoře. Kompletní sortiment je nabízen se slevou padésáti procent z původní ceny zboží! Nenechte si ujít tuto poslední možnost nakoupit si sportovni vybavení doslova za hubičku! 

Vybavení pro zimní sporty 

V prodejně naleznete poslední kusy sjezdových lyží, běžeckých lyží, snowboardů. Dále jsou k dispozici boty na snowboard, lyžáky, lyžařské helmy, páteřáky a další vybavení na zimu – termo oblečení, lyžařské bundy, kalhoty a mnoho dalšího. 

Oblečte se na kolo 

Na nadcházející cyklo sezónu můžete v prodejně sehnat kompletní sortiment cyklistických doplňků – košíky na lahve, gripy, sluneční brýle, cyklistické boty, cyklistické helmy pro děti i dospělé, tachometry, brašny a mnoho vybavení pro servis kol. K dispozici jsou rovněž cyklistické dresy pro pány i dámy, cyklokalhoty, návleky, pláštěnky, nákrčníky a další módní doplňky. 

Totální výprodej zahájí 28. ledna 

Prodejna na Jungmannově náměstí 446/21 v Kutné Hoře je od 28. ledna otevřena od podělí do čtvrtka (9 – 12:30 hod., 13:30 hod. - 17:00 hod.). V prodejně lze platit pouze v hotovosti. Totální výprodej probíhá od 28. ledna do 14. února 2019.

4.PNG

2.PNG

3.PNG

Komerční sdělení, PR
Galerie
Předchozí Následující
AVE_CZ
Reklama