Stavex
Reklama

I tento víkend patřil házené...

10. říjen 2018, 06:08

Kolín - Tým minižáků HC Kolín se v sobotu 6. října zúčastnil dalšího ze série turnajů. Družstvo chlapců si počínalo více než úspěšně. Ze šesti odehraných zápasů si mladí hráči odnesli pět výher a podlehli, i přes velice bojovný výkon, pouze v posledním zápase s naším rivalem z Kutné Hory.

Všichni hráči předvedli bojovný výkon a byli k vidění krásné sportovní momenty. K oporám týmu patřili Jan Zenkner a Jiří Bárta, kteří dohromady nastříleli téměř 40 branek.
Trenér Jan Prachař

Neděle 7. října 2018 patřila týmům mladších žákyň, starších žáků a mužům...

Tým mladších žákyň vyrazil na svůj první mistrovský turnaj do Turnova. Zde se utkal se čtyřmi soupeři, a to s týmy Sokol Vršovice, TJ Náchod, TJ Turnov a  Sokol Kobylisy. Po úvodní nervozitě se děvčata pomalu dostala do herního tempa a postupně předvedla slušné týmové výkony. Děvčata si v utkáních vyzkoušela hru na různých postech a některá i střelbu sedmimetrových hodů. Turnaj ukázal, že se děvčata potřebují zlepšit hlavně v individuálních dovednostech a v činnostech na daných herních postech.  Za týden, v neděli 14.10.2018, pokračuje seriál mistrovských turnajů v Náchodě.

Tým  nastoupil v této sestavě:
Brankářka: Valerie Pelikánová
V poli: Tereza Beranová, Nela Černá, Veronika Dohaničová, Šárka Hendrychová, Eliška Malá, Eliška Melounová, Kristina Mészárosová, Věra Pavlovská,  Agáta Pokorná, Elen Sauerová, Adéla Šotolová, Zuzana Trusková.

Tým starších žáků odehráli 3. kolo KP SKSH tentokrát ve Zruči nad Sázavou. Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný,kdy se týmu povedlo několik zajímavých kombinací.

Bohužel po našich chybách v útoku a v obraně dostali několik rychlých gólů a tento náskok si Zruč n/S. už udržela. Zápas skončil 23: 17.

Branky: Vejvar 5 , Poulíček 4, Hladík 3, Málek 3, Kadlec 2.
Vynikající výkon podal v brance M. Záhorka.
Trenéři: Petr Hladík a Tomáš Vejvar

V rámci třetího kola krajského přeboru zavítal, dosud neporažený, tým mužů do Zruče nad Sázavou. Zápas byl po celý průběh vyrovnaný a ani jednomu týmu se nepodařilo za celý zápas odskočit soupeři o více jak dvě branky. Vedení se pravidelně sřídalo. Poločas skončil vedením domácích 11:10 po nepovedené poslední minutě, kdy výhodu posledního útoku Kolín nevyužil a naopak obdržel branku pár vteřin před koncem.

Do druhého poločasu Kolín vstoupil aktivněji a ujal se vedení o dvě branky 13:11. Bohužel tempo neudržel a díky řadě neproměněných šancí z rychlého útoku vedení nedokázal navýšit. Druhý poločas byl ovlivněn celou řadou vyloučení a jen málo se hrálo v plném počtu na hřišti. V koncovce se domácím podařilo vyrovnat na 21:21. Výhodu posledního útoku měli domácí, ale tentokrát nevyužili a tak zápas skončil spravedlivou remízou.

„Zápas jsme měli vyhrát. Byli jsme kvalitnějším týmem. Bohužel jsme neudrželi nervy na uzdě a vícekrát se nechali vyloužit za nesportovní chování. V tak úzkém kádru se to pak projeví na kvalitě hry. K tomu se přidaly neproměněné šance a tak jsme nakonec rádi za bod, který odvážíme ze Zruče“ zhodnotil utkání trenér Pavel Prachař

Nejlepsím střelcem byl s počtem 8 branek již tradičně Michal Pazdera. Nejdůležitější střelu chytil v závěru utkání golman Libor Šimáně, který si poradil i s dorážkou z bezprostřední blízkosti.
Trenér Pavel Prachař

Házenkáři stále přibírají do svých řad a to ročníky 2004 až 2013.
Přijdte si s námi zastřílet a zahrát hry.Volejte 776 694 480. www.hc-kolin.cz

tz
AVE_CZ
Reklama
Zpět na článek
I tento víkend patřil házené...
Foto: /

I tento víkend patřil házené...

I tento víkend patřil házené...
Foto: /

I tento víkend patřil házené...

I tento víkend patřil házené...
Foto: /

I tento víkend patřil házené...

I tento víkend patřil házené...
Foto: /

I tento víkend patřil házené...