Domaro
Reklama

Házenkáři na Úvaly nestačili, v neděli se postaví Jiskře Třeboň

18. březen 2022, 06:19

Kutná Hora - Tým mužů oddílu házené TJ SPARTA Kutná Hora čekalo v neděli 13. března mistrovské utkání 16. kola 2. ligy mužů JVČ, ve kterém přivítal ve sportovní hale Klimeška dlouholetého středočeského soupeře, tým TJ SOKOL Úvaly.

SPARTA Kutná Hora  -  SOKOL Úvaly 28:32 (11:16)

Hosté patří v posledních sezonách k předním týmům soutěže s vysokými ambicemi, což potvrdili i v podzimním domácím utkání, ve kterém nad SPARTOU zvítězili celkem jednoznačně 31:23. Do nedělního utkání v Kutné Hoře tak nastupovali, i s ohledem na postavení obou týmů v tabulce i k posledním výsledkům v roli vysokého favorita.

SPARTA nerozehrála utkání příliš dobře, nedařilo se jí v obraně a hodně „jalová“ byla také hra v útoku. Naopak hosté byli od úvodních minut herně lepší, dokázali se častěji prosazovat a tak skóre začalo narůstat celkem jednoznačně v jejich prospěch – ve 3.minutě byl stav 0:2, v 8.minutě 2:6, v 15.minutě 3:9 a ve 20.minutě již 5:12. Stejným, sedmibrankovým rozdílem prohrávala SPARTA ještě ve 22.minutě, kdy byl stav 6:13. Až v závěru prvního dějství přece jenom mírně snížila vedení hostů na pětibrankový rozdíl, přesto hosté v poločase vedli po zásluze 11:16.    

Začátek 2.poločasu byl poměrně vyrovnaný a brankový rozdíl se nijak výrazně neměnil, ve 38.minutě vedli hosté stále o 5 branek – 17:22. Následně sice SPARTA 2 rychlými brankami ve 39.minutě snížila dokonce na 19:22, ale hosté žádné drama nepřipustili. V dalším průběhu totiž zaznamenali šňůru 5 branek v řadě a do 47.minuty tak narostl jejich náskok na 8 branek – stav byl 19:27. A na to už domácí nenašli odpověď. Přesto se o lepší výsledek snažili až do posledních minut a zlepšeným výkonem v závěru utkání nakonec snížili náskok hostů až na konečný rozdíl 4 branek. Ti si však přesto z Kutné Hory odvezli oba body za zasloužené vítězství v poměru 28:32.

V nedělním utkání tak potvrdili roli vysokého favorita, naopak SPARTA se oproti předcházejícím utkáním nijak výrazněji herně nezlepšila a připsala si 4 jarní porážku v řadě. Do utkání nastoupila opět v hodně prořídlé sestavě bez několik zraněných opor a to se do předvedeného výkonu i konečného výsledku zákonitě promítlo.

V brance SPARTY se opět vystřídali všichni tři brankáři. Nejvíce minut odchytal Šimáně, ten si připsal 8 úspěšných zákroků a měl úspěšnost 27,6%. Valeš si připsal 2 úspěšné zákroky / chytil 2 sedmičky / a měl úspěšnost 25%, Filip tentokrát z 5 střel 5x inkasoval a byl bez zákroku.

Hráči v poli se sice snažili, na soupeře to však nestačilo. Dost chybující byla obrana a také útok nebyl příliš produktivní, navíc opět bylo mnoho technických chyb. A to vše byla „voda na mlýn“ soupeři. V utkání měl kutnohorský tým celkově střelbu 55 - 28 = slabá úspěšnost 50,1%. Hned 6 střel skončilo v blocích hostující obrany, 4 střely šly mimo, 5 skončilo na tyčích a 12 jich pochytala dvojice brankářů hostí. Obrana si připsala tentokrát pouze 1 blok a k tomu 15 získaných míčů, v útoku bylo celkem 16 ztrát. A jak si vedli hráči při střelbě dle úspěšnosti – Klouček ji měl 100% 2-2, Polívka P. 4-3, Polívka D. 3-2, Hovorka 8-5, Pugliese 6-3, Budiš 4-2, Felis 12-5, Jeníček 16-6 a pouze hrající trenér Šnajdr se do zakončení nedostal.

Dvojice hostujících brankářů si připsala v utkání celkem 12 úspěšných zákroků, střelecky se nejvíce prosazovala dvojice Cenigr / 6 / – Hejnic / 5 /.

A jak hodnotil nedělní utkání – tentokrát hrající trenér SPARTY Vít Šnajdr:
Soupeř nás přehrával hlavně v prvním poločase, byl lepší v obraně i agresivnější v útoku. Sice jsme ve druhém poločase vyrovnali hru, ale na nějaký obrat to nestačilo. Trápí nás zejména absence střeleckých spojek a z toho se odvíjí i méně produktivní hra ostatních postů. Hodně špatná je obrana, nedokážeme soupeře přerušovat a necháme ho zakončovat z bezprostřední blízkosti. Asi jediná pochvala může přijít za bojovnost a nasazení, protože tým zápas nezabalil ani za hodně nepříznivého stavu. Snad se nám podaří v příštím zápase náš výkon zlepšit.

SESTAVA a BRANKY: Filip /br/, Šimáně /br/, Valeš /br/ - Jeníček 6,Felis 5, Hovorka 5,Polívka P. 3,Pugliese 3, Budiš 2, Klouček 2, Polívka D. 2 a Šnajdr / hrající trenér /.
NAPOMÍNÁNÍ: 2 – 1, VYLOUČENÍ: 4 – 3, SEDMIČKY: 3/2 – 6/4, ROZHODČÍ: Krauter - Ulrichová, DIVÁCI: 30.

Ostatní výsledky 16. kola:
SOKOL Nové Veselí „B“ - SPARTAK MAS Sezimovo Ústí 39:24, LOKO České Budějovice - 1.HC Pardubice 41:28, SOKOL Dolní Cerkev - HK SLAVIA Praha 26:32, JISKRA Třeboň - JISKRA Havlíčkův Brod 31:23, LOKO Vršovice - HBC Strakonice 1921 „B“ 25:33.

Další program:
V dohrávce odloženého 11.kola 2.ligy mužů JVČ přivítá tým SPARTY Kutná Hora v neděli 20.března od 12:30 hodin ve sportovní hale Klimeška jihočeského soupeře a přední tým průběžné tabulky - JISKRU Třeboň.

1.jarní kolo STŘEDOČESKÉ LIGY mladších dorostenců 2021/2022

SOKOL Bělá p.Bezdězem - SPARTA Kutná Hora 24:34 (12:17)
V neděli 13.října zahájil tým mladších dorostenců oddílu házené TJ SPARTA Kutná Hora jarní část mistrovského ročníku STŘEDOČESKÉ LIGY, kdyžv utkání 1.kola nastoupil od 15:00 hodin ve sportovní hale týmu HÁZENÁ Mělník.

V podzimní části této soutěže startovala pouze čtveřice týmů – HC Kolín, LOKOMOTIVA Česká Lípa, SOKOL Bělá pod Bezdězem a SPARTA Kutná Hora. Hrálo se systémem každý s každým, dvoukolově. Hrací doba je v každém utkání 2x30 minut.

V zimní přestávce však byla podzimní část ukončena / byť se musí dohrát 2 odložená utkání a to Česká Lípa – Kutná Hora a Bělá – Kolín /, nyní na jaře se bude hrát soutěž nová. Do té se navíc přihlásil tým Mělníka a opět se bude hrát dvoukolově každý s každým. Jelikož ale bude soutěž neoficiální, je v ní povoleno půjčování hráčů mezi jednotlivými oddíly bez omezení !!!!!

A toho využil i náš oddíl, který se momentálně potýká s nedostatkem hráčů v této věkové kategorii. A tak tým do utkání v Mělníku doplnil kolínský Poulíček a 3 hráči Úval – Holčák, Patrik Pektor a Petráň. Jelikož neměl trenér Červenka v neděli k dispozici ani jednoho z brankářů, zaskočil na tomto postu Kail, který si nevedl vůbec špatně a svým výkonem také přispěl ke konečnému úspěšnému výsledku. K tomu ostatně výrazně dopomohli i všichni ostatní hráči, kteří v Mělníku v prvním jarním utkání nastoupili. Již v poločase si kutnohorský tým vytvořil solidní, pětibrankové vedení, které nakonec narostlo na konečný rozdíl 10-ti branek. Tým mladších dorostenců SPARTY si tak odvezl z Mělníka zasloužené vítězství v poměru 24:34.     

A jak hodnotil nedělní výkon svého týmu trenér Jiří Červenka?
Na první jarní zápas do Mělníka jsme bohužel kvůli různým důvodům vyrazili bez brankáře, v bráně musel tedy nastoupit Honza Kail, který si nevedl vůbec špatně a i díky jeho dobrému výkonu se nám podařilo zvítězit. V útoku se díky individuální kvalitě našich hráčů (především kluků z Úval) dařilo často prosazovat , což vedlo k poměrně vysokému počtu střelených branek na naší straně. Jako negativní naopak vidím slabší úroveň kombinační hry a vysoký počet technických chyb (oboje je bohužel dáno nízkou tréninkovou účastí). Obrana fungovala poměrně slušně (včetně zastupujícího brankáře Honzy Kaila), v zápase jsme obdrželi pouze 24 branek což je nejnižší počet v sezoně. Celkově bych chtěl všechny hráče pochválit a poděkovat jim za předvedený výkon. Snad v příštím týdnu dobře potrénujeme a podaří se nám zvítězit i v nadcházejícím zápase v Bělé pod Bezdězem.

SESTAVA a BRANKY: Kail /br/ - Poulíček 14, Holčák 10, Pektor P. 6, Pavlík 2, Pícha 1, Trlida 1, Pektor O. a Petráň. Trenér: Červenka Jiří.

Další utkání čeká tým mladších dorostenců SPARTY v sobotu 19.března, kdy nastoupí od 12:00 hodin ve sportovní hale týmu SOKOL Bělá pod Bezdězem.

Mladší žáci SPARTY odehráli doma první jarní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉ LIGY.

V neděli 13.března 2022 odehrály oba dva kutnohorské týmy mladších žáků úvodní jarní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉ LIGY mladšího žactva a to v domácím prostředí sportovní haly Klimeška v Čáslavské ulici v Kutné Hoře.

V letošním ročníku této žákovské kategorie startuje 14 týmů –AŠ Mladá Boleslav, HÁZENÁ Mělník, HÁZENÁ Poděbrady, JISKRA Zruč nad Sázavou, SOKOL Bělá pod Bezdězem dívky, SOKOL Kostelec nad Labem, SOKOL Úvaly A+B, SOKOL Vršovice A+B, SPARTAK Příbram, SPARTA Kutná Hora A+Ba TJ Turnov. Nyní na jaře se hraje opět turnajovým způsobem, v každém z nich odehraje každý tým 2 utkání s hrací dobou 2x20 minut. A opět se hraje bez zveřejňování skóre, počítání výsledků a tabulek.

Nedělního kutnohorského turnaje se zúčastnila pětice týmů – AŠ Mladá Boleslav, SOKOL Kostelec nad Labem a dva týmy domácí - SPARTA Kutná Hora A + B.

V úvodním jarním mistrovském turnaji nastoupilo v domácím prostředí za oba týmy kutnohorských mladších žáků celkem 22 hráčů. „Áčko“ – složené ze staršího ročníku narození 2009 se střetlo nejprve s Mladou Boleslaví a následně s Kostelcem nad Labem, „béčko“ – složené z mladšího ročníku narození 2010 plus doplněné některými minižáky mělo za soupeře Kostelec nad Labem a poté Mladou Boleslav.

Neoficiální výsledky SPARTY A : Mladá Boleslav 15:11, Kostelec 23:8.

Neoficiální výsledky SPARTY B : Kostelec 10:24, Příbram 1:30.

Sestava a branky SPARTY A v turnaji celkem:

Kamenář 11, Saláková 7, Čábelka 6, Hudec 5, Hanuš 4, Vojna 4, Vopěnková 1, Chvojka, Janoušek a Kernerová. Trenéři: Salák Josef, Chvojka Vít.

Sestava a branky SPARTY B v turnaji celkem:

Funda 4, Rudolf 4, Kail T. 1, Rudolfová 1, Olyšar 1, Dudla, Holinka, Kremla Tobi., Kudlík O., Musil, Nešpor a Němec. Trenéři: Salák Josef, Chvojka Vít.

Ve 2.jarním kole SL čeká týmy mladších žáků SPARTY turnaj v Úvalech, kde se v sobotu 26.března utkají s trojici soupeřů – AŠ Mladá Boleslav, SOKOL Úvaly A a SOKOL Úvaly B.

Petr Vobořil
AVE_CZ
Reklama
Domaro
Reklama
Házenkáři na Úvaly nestačili, v neděli se postaví Jiskře Třeboň

Házenkáři na Úvaly nestačili, v neděli se postaví Jiskře Třeboň

18. březen 2022

Kutná Hora - Tým mužů oddílu házené TJ SPARTA Kutná Hora čekalo v neděli 13. března mistrovské utkání 16. kola 2. ligy mužů JVČ, ve kterém přivítal ve sportovní hale Klimeška dlouholetého středočeského soupeře, tým TJ SOKOL Úvaly.

SPARTA Kutná Hora  -  SOKOL Úvaly 28:32 (11:16)

Hosté patří v posledních sezonách k předním týmům soutěže s vysokými ambicemi, což potvrdili i v podzimním domácím utkání, ve kterém nad SPARTOU zvítězili celkem jednoznačně 31:23. Do nedělního utkání v Kutné Hoře tak nastupovali, i s ohledem na postavení obou týmů v tabulce i k posledním výsledkům v roli vysokého favorita.

SPARTA nerozehrála utkání příliš dobře, nedařilo se jí v obraně a hodně „jalová“ byla také hra v útoku. Naopak hosté byli od úvodních minut herně lepší, dokázali se častěji prosazovat a tak skóre začalo narůstat celkem jednoznačně v jejich prospěch – ve 3.minutě byl stav 0:2, v 8.minutě 2:6, v 15.minutě 3:9 a ve 20.minutě již 5:12. Stejným, sedmibrankovým rozdílem prohrávala SPARTA ještě ve 22.minutě, kdy byl stav 6:13. Až v závěru prvního dějství přece jenom mírně snížila vedení hostů na pětibrankový rozdíl, přesto hosté v poločase vedli po zásluze 11:16.    

Začátek 2.poločasu byl poměrně vyrovnaný a brankový rozdíl se nijak výrazně neměnil, ve 38.minutě vedli hosté stále o 5 branek – 17:22. Následně sice SPARTA 2 rychlými brankami ve 39.minutě snížila dokonce na 19:22, ale hosté žádné drama nepřipustili. V dalším průběhu totiž zaznamenali šňůru 5 branek v řadě a do 47.minuty tak narostl jejich náskok na 8 branek – stav byl 19:27. A na to už domácí nenašli odpověď. Přesto se o lepší výsledek snažili až do posledních minut a zlepšeným výkonem v závěru utkání nakonec snížili náskok hostů až na konečný rozdíl 4 branek. Ti si však přesto z Kutné Hory odvezli oba body za zasloužené vítězství v poměru 28:32.

V nedělním utkání tak potvrdili roli vysokého favorita, naopak SPARTA se oproti předcházejícím utkáním nijak výrazněji herně nezlepšila a připsala si 4 jarní porážku v řadě. Do utkání nastoupila opět v hodně prořídlé sestavě bez několik zraněných opor a to se do předvedeného výkonu i konečného výsledku zákonitě promítlo.

V brance SPARTY se opět vystřídali všichni tři brankáři. Nejvíce minut odchytal Šimáně, ten si připsal 8 úspěšných zákroků a měl úspěšnost 27,6%. Valeš si připsal 2 úspěšné zákroky / chytil 2 sedmičky / a měl úspěšnost 25%, Filip tentokrát z 5 střel 5x inkasoval a byl bez zákroku.

Hráči v poli se sice snažili, na soupeře to však nestačilo. Dost chybující byla obrana a také útok nebyl příliš produktivní, navíc opět bylo mnoho technických chyb. A to vše byla „voda na mlýn“ soupeři. V utkání měl kutnohorský tým celkově střelbu 55 - 28 = slabá úspěšnost 50,1%. Hned 6 střel skončilo v blocích hostující obrany, 4 střely šly mimo, 5 skončilo na tyčích a 12 jich pochytala dvojice brankářů hostí. Obrana si připsala tentokrát pouze 1 blok a k tomu 15 získaných míčů, v útoku bylo celkem 16 ztrát. A jak si vedli hráči při střelbě dle úspěšnosti – Klouček ji měl 100% 2-2, Polívka P. 4-3, Polívka D. 3-2, Hovorka 8-5, Pugliese 6-3, Budiš 4-2, Felis 12-5, Jeníček 16-6 a pouze hrající trenér Šnajdr se do zakončení nedostal.

Dvojice hostujících brankářů si připsala v utkání celkem 12 úspěšných zákroků, střelecky se nejvíce prosazovala dvojice Cenigr / 6 / – Hejnic / 5 /.

A jak hodnotil nedělní utkání – tentokrát hrající trenér SPARTY Vít Šnajdr:
Soupeř nás přehrával hlavně v prvním poločase, byl lepší v obraně i agresivnější v útoku. Sice jsme ve druhém poločase vyrovnali hru, ale na nějaký obrat to nestačilo. Trápí nás zejména absence střeleckých spojek a z toho se odvíjí i méně produktivní hra ostatních postů. Hodně špatná je obrana, nedokážeme soupeře přerušovat a necháme ho zakončovat z bezprostřední blízkosti. Asi jediná pochvala může přijít za bojovnost a nasazení, protože tým zápas nezabalil ani za hodně nepříznivého stavu. Snad se nám podaří v příštím zápase náš výkon zlepšit.

SESTAVA a BRANKY: Filip /br/, Šimáně /br/, Valeš /br/ - Jeníček 6,Felis 5, Hovorka 5,Polívka P. 3,Pugliese 3, Budiš 2, Klouček 2, Polívka D. 2 a Šnajdr / hrající trenér /.
NAPOMÍNÁNÍ: 2 – 1, VYLOUČENÍ: 4 – 3, SEDMIČKY: 3/2 – 6/4, ROZHODČÍ: Krauter - Ulrichová, DIVÁCI: 30.

Ostatní výsledky 16. kola:
SOKOL Nové Veselí „B“ - SPARTAK MAS Sezimovo Ústí 39:24, LOKO České Budějovice - 1.HC Pardubice 41:28, SOKOL Dolní Cerkev - HK SLAVIA Praha 26:32, JISKRA Třeboň - JISKRA Havlíčkův Brod 31:23, LOKO Vršovice - HBC Strakonice 1921 „B“ 25:33.

Další program:
V dohrávce odloženého 11.kola 2.ligy mužů JVČ přivítá tým SPARTY Kutná Hora v neděli 20.března od 12:30 hodin ve sportovní hale Klimeška jihočeského soupeře a přední tým průběžné tabulky - JISKRU Třeboň.

1.jarní kolo STŘEDOČESKÉ LIGY mladších dorostenců 2021/2022

SOKOL Bělá p.Bezdězem - SPARTA Kutná Hora 24:34 (12:17)
V neděli 13.října zahájil tým mladších dorostenců oddílu házené TJ SPARTA Kutná Hora jarní část mistrovského ročníku STŘEDOČESKÉ LIGY, kdyžv utkání 1.kola nastoupil od 15:00 hodin ve sportovní hale týmu HÁZENÁ Mělník.

V podzimní části této soutěže startovala pouze čtveřice týmů – HC Kolín, LOKOMOTIVA Česká Lípa, SOKOL Bělá pod Bezdězem a SPARTA Kutná Hora. Hrálo se systémem každý s každým, dvoukolově. Hrací doba je v každém utkání 2x30 minut.

V zimní přestávce však byla podzimní část ukončena / byť se musí dohrát 2 odložená utkání a to Česká Lípa – Kutná Hora a Bělá – Kolín /, nyní na jaře se bude hrát soutěž nová. Do té se navíc přihlásil tým Mělníka a opět se bude hrát dvoukolově každý s každým. Jelikož ale bude soutěž neoficiální, je v ní povoleno půjčování hráčů mezi jednotlivými oddíly bez omezení !!!!!

A toho využil i náš oddíl, který se momentálně potýká s nedostatkem hráčů v této věkové kategorii. A tak tým do utkání v Mělníku doplnil kolínský Poulíček a 3 hráči Úval – Holčák, Patrik Pektor a Petráň. Jelikož neměl trenér Červenka v neděli k dispozici ani jednoho z brankářů, zaskočil na tomto postu Kail, který si nevedl vůbec špatně a svým výkonem také přispěl ke konečnému úspěšnému výsledku. K tomu ostatně výrazně dopomohli i všichni ostatní hráči, kteří v Mělníku v prvním jarním utkání nastoupili. Již v poločase si kutnohorský tým vytvořil solidní, pětibrankové vedení, které nakonec narostlo na konečný rozdíl 10-ti branek. Tým mladších dorostenců SPARTY si tak odvezl z Mělníka zasloužené vítězství v poměru 24:34.     

A jak hodnotil nedělní výkon svého týmu trenér Jiří Červenka?
Na první jarní zápas do Mělníka jsme bohužel kvůli různým důvodům vyrazili bez brankáře, v bráně musel tedy nastoupit Honza Kail, který si nevedl vůbec špatně a i díky jeho dobrému výkonu se nám podařilo zvítězit. V útoku se díky individuální kvalitě našich hráčů (především kluků z Úval) dařilo často prosazovat , což vedlo k poměrně vysokému počtu střelených branek na naší straně. Jako negativní naopak vidím slabší úroveň kombinační hry a vysoký počet technických chyb (oboje je bohužel dáno nízkou tréninkovou účastí). Obrana fungovala poměrně slušně (včetně zastupujícího brankáře Honzy Kaila), v zápase jsme obdrželi pouze 24 branek což je nejnižší počet v sezoně. Celkově bych chtěl všechny hráče pochválit a poděkovat jim za předvedený výkon. Snad v příštím týdnu dobře potrénujeme a podaří se nám zvítězit i v nadcházejícím zápase v Bělé pod Bezdězem.

SESTAVA a BRANKY: Kail /br/ - Poulíček 14, Holčák 10, Pektor P. 6, Pavlík 2, Pícha 1, Trlida 1, Pektor O. a Petráň. Trenér: Červenka Jiří.

Další utkání čeká tým mladších dorostenců SPARTY v sobotu 19.března, kdy nastoupí od 12:00 hodin ve sportovní hale týmu SOKOL Bělá pod Bezdězem.

Mladší žáci SPARTY odehráli doma první jarní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉ LIGY.

V neděli 13.března 2022 odehrály oba dva kutnohorské týmy mladších žáků úvodní jarní mistrovský turnaj STŘEDOČESKÉ LIGY mladšího žactva a to v domácím prostředí sportovní haly Klimeška v Čáslavské ulici v Kutné Hoře.

V letošním ročníku této žákovské kategorie startuje 14 týmů –AŠ Mladá Boleslav, HÁZENÁ Mělník, HÁZENÁ Poděbrady, JISKRA Zruč nad Sázavou, SOKOL Bělá pod Bezdězem dívky, SOKOL Kostelec nad Labem, SOKOL Úvaly A+B, SOKOL Vršovice A+B, SPARTAK Příbram, SPARTA Kutná Hora A+Ba TJ Turnov. Nyní na jaře se hraje opět turnajovým způsobem, v každém z nich odehraje každý tým 2 utkání s hrací dobou 2x20 minut. A opět se hraje bez zveřejňování skóre, počítání výsledků a tabulek.

Nedělního kutnohorského turnaje se zúčastnila pětice týmů – AŠ Mladá Boleslav, SOKOL Kostelec nad Labem a dva týmy domácí - SPARTA Kutná Hora A + B.

V úvodním jarním mistrovském turnaji nastoupilo v domácím prostředí za oba týmy kutnohorských mladších žáků celkem 22 hráčů. „Áčko“ – složené ze staršího ročníku narození 2009 se střetlo nejprve s Mladou Boleslaví a následně s Kostelcem nad Labem, „béčko“ – složené z mladšího ročníku narození 2010 plus doplněné některými minižáky mělo za soupeře Kostelec nad Labem a poté Mladou Boleslav.

Neoficiální výsledky SPARTY A : Mladá Boleslav 15:11, Kostelec 23:8.

Neoficiální výsledky SPARTY B : Kostelec 10:24, Příbram 1:30.

Sestava a branky SPARTY A v turnaji celkem:

Kamenář 11, Saláková 7, Čábelka 6, Hudec 5, Hanuš 4, Vojna 4, Vopěnková 1, Chvojka, Janoušek a Kernerová. Trenéři: Salák Josef, Chvojka Vít.

Sestava a branky SPARTY B v turnaji celkem:

Funda 4, Rudolf 4, Kail T. 1, Rudolfová 1, Olyšar 1, Dudla, Holinka, Kremla Tobi., Kudlík O., Musil, Nešpor a Němec. Trenéři: Salák Josef, Chvojka Vít.

Ve 2.jarním kole SL čeká týmy mladších žáků SPARTY turnaj v Úvalech, kde se v sobotu 26.března utkají s trojici soupeřů – AŠ Mladá Boleslav, SOKOL Úvaly A a SOKOL Úvaly B.

Zlata banka
Reklama
Petr Vobořil