Stavex
Reklama

Prezident Miloš Zeman zavítá ve středu do Kutné Hory, navštíví například GASK či tabákovku

12. říjen 2013, 17:55
(aktualizováno: 12. říjen 2013, 17:58)

Kutná Hora - Prezident České republiky Miloš Zeman navštíví ve dnech15. až 17. října Středočeský kraj. Vedle sídla Krajského úřadu Středočeského kraje ve Zborovské ulici v Praze 5 prezident Zeman postupně navštíví města Příbram, Dobříš, Kladno, Kolín, Cerhenice, Kutnou Horu a Nymburk. Prezident si postupně prohlédne zajímavá místa a podniky, setká se s představiteli samospráv i s občany na mítincích a besedách.

„Prezidenta Miloše Zemana přivítáme v úterý v 10,30 před budovou Krajského úřadu Středočeského kraje ve Zborovské ulici v Praze 5. Po krátkém setkání, na kterém budou mimo jiné přítomní zastupitelé a ředitelé krajských příspěvkových organizací, se s panem prezidentem vydáme do Příbrami, kde nejprve navštívíme zdejší nemocnici. Oblastní nemocnici Příbram, která je jednou z pěti krajských nemocnic. Středočeský kraj ji postupně modernizuje. Do obnovy objektů a vybavení příbramské nemocnice jsme investovali již přibližně dvě miliardy korun. Chceme se proto panu prezidentovi pochlubit, co pro naše občany děláme,“ řekl hejtman Středočeského kraje Josef Řihák.

Z nemocnice zamíří prezident Zeman s doprovodem do Zámečku v Příbrami, kde se setká se starostou Pavlem Pikrtem a dalšími představiteli města. Následovat bude setkání s občany Příbrami na náměstí TGM.

Poté se prezidentská kolona vydá do Dobříše, kde se prezident Zeman rovněž setká s občany a vzápětí navštíví Domov seniorů Dobříš.

Úvodní den návštěvy středních Čech zakončí prezident Zeman v Kladně, kde jej nejprve přivítá primátor města Dan Jiránek. Poté bude následovat setkání s občany na Václavském náměstí a po jeho skončení se prezident Zeman zúčastní v Galerii Kladno slavnostního setkání se členy Rady Středočeského kraje a s osobnostmi Středočeského kraje.

Druhý den návštěvy středních Čech ve středu 16. října zahájí prezident Miloš Zeman v Kolíně, kde zavítá do Obchodní akademie Kolín. Prezident zde bude mimo jiné besedovat se studenty. Poté se na Karlově náměstí setká se starostou Kolína Vítem Rakušanem a dalšími představiteli města. Poté se uskuteční setkání s občany Kolína.

Odpoledne prezident Miloš Zeman zamíří do továrny Philip Morris v Kutné Hoře, kde si prohlédne povoz a pohovoří se zaměstnanci. Následovat bude setkání s představiteli města Kutná Hora v areálu bývalé Jezuitské koleje, nyní Galerie Středočeského kraje.

Poté si prezident prohlédne chrám sv. Barbory a následně se na Palackého náměstí setká s občany. Poté odjede do městyse Cerhenice, kde bude rovněž připraveno setkání s občany. „Je to pro naše městečko velká čest, že pan prezident přijede právě k nám. Mimochodem, Miloš Zeman je od roku 2006 čestným občanem Cerhenic. Máme pro pana prezidenta i tentokrát připraveno malé překvapení,“  svěřil se starosta Cerhenic a náměstek středočeského hejtmana pro oblast životní prostředí a zemědělství Marek Semerád.

Na závěr středečního programu se prezident Zeman zastaví v Pečkách.

Ve čtvrtek 17. října 2013 se prezident Miloš Zeman vydá do Nymburka, kde jej přivítá starosta města a 1. náměstek hejtmana Středočeského kraje Miloš Petera. Následovat bude setkání s občany na Náměstí Přemyslovců a poté i představiteli města.

Na závěr návštěvy Miloše Zemana ve Středočeském kraji se v Nymburce uskuteční tisková konference.

Časový harmonogram návštěvy prezidenta České republiky Miloše Zemana ve Středočeském kraji:

Úterý  15. října 2013

10:30 hodin

- příjezd  prezidenta České republiky Miloše Zemana ke Krajskému úřadu Středočeského kraje ve Zborovské ulici v Praze 5, přivítání panem Josefem Řihákem, hejtmanem Středočeského kraje,

10:35 hodin

- soukromé setkání prezidenta republiky a hejtmana Středočeského kraje,

11:00 hodin

 - setkání se členy Zastupitelstva Středočeského kraje, řediteli příspěvkových organizací zřizovaných Středočeským krajem a zástupci Krajského úřadu Středočeského kraje,

12:40 hodin

- příjezd do Příbrami k Oblastní nemocnici Příbram, setkání s řediteli nemocnic Středočeského kraje, řediteli příspěvkových organizací ve zdravotnické oblasti a zástupci integrovaného záchranného systému HZS, SDH, Policie ČR a Záchranné služby

14:15 hodin

- krátká návštěva vybraného oddělení nemocnice

14:30 hodin

- příjezd Zámečku - Ernestinu v Příbram - setkání s představiteli města

15:15 hodin

- setkání s občany Příbrami před náměstím T. G. Masaryka

                         
16:20 hodin

- příjezd do Dobříše, setkání s občany na prostranství před Domovem seniorů v Dobříši

17:00 hodin

- návštěva Domova seniorů Dobříš

           

18:30 hodin

- příjezd do Kladna na Václavské náměstí, setkání s občany před budovou magistrátu.

19:15 hodin

- příjezd ke Galerii Kladno, Cyrila Boudy 8

19:45 hodin

- setkání se členy rady Středočeského kraje a s osobnostmi Středočeského kraje v Galerii Kladno

Středa 16. října 2013

10:45 hodin

–  návštěva prezidenta České republiky Miloše Zemana v Obchodní akademii Kolín, setkání se studenty,

11:45 hodin

- příjezd do Kolína před Městský úřad Kolín, Karlovo náměstí 78, setkání se zástupci města

12:20 hodin

- setkání s občany Kolína na Karlově náměstí

13:15 hodin

- oběd a beseda s představiteli Svazu průmyslu a dopravy, Krajské hospodářské komory Střední Čechy, zástupci měst Kolín a Kutná Hora a vedením společnosti Philip Morris v  Ratboři u Kolína

15:10 hodin

- příjezd do Kutné Hory do továrny Philip Morris, Vítězná 1, Kutná Hora – Sedlec, prohlídka provozu, setkání se zaměstnanci továrny

16:10 hodin

- příjezd do Jezuitské koleje v Kutné Hoře, setkání s představiteli města Kutná Hora

16:55 hodin

- návštěva chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře

17:20 hodin

- setkání s občany Kutné Hory na Palackého náměstí

18:20 hodin

- příjezd do Cerhenic do denního stacionář, Školská 444, setkání s občany


Čtvrtek 17. října 2013

11:00 hodin

- příjezd do Nymburka, setkání s občany města,

11:45 hodin

 - setkání s představiteli města Nymburka,

12:30 hodin

- závěrečná tisková konference,

13:00 hodin

- rozloučení, konec návštěvy Středočeského kraje.

Tisková zpráva
Komentáře
Zeman - vložil Hloupej Honza - 16. říjen 2013, 20:29

Já jsem Hloupej Honza. A jako Hloupej Honza mám teda pár hloupejch otázek. Mohl jsem je položit na náměstí, ale já jsem tam velice rychle nějak došel k názoru, že se vod pana prazidenta stejně pravdu nedozvím, tak se ptám Vás, zdali by někdo neznal odpověď:

1. Když se nějaká partaj jmenuje Zemanovci a ta partaj dokonce sama prohlašuje, že chce realizovat program pana Zemana a taky ho má všude na svojí reklamě, tak to tedy jako není podpora? Z toho se teda jako dá dovodit, že SPOZ používá prezidentovu podobiznu na reklamě buď s jeho souhlasem (teda s jeho podporou) nebo bez jeho souhlasu. No v tomhle případě je to teda zase s jeho podporou ale holt jakože nezákonnou (když by to teda jako bylo bez toho souhlasu). No tak jsem teda udělat ten názor, že pan prezident holt mluví nepravdu.

2. Tak bych se taky bejval zeptal, proč mají ty Zemanovci takový problém s těma svými sponzory. Předseda těch Zemanovců jako o sponzorech nic neví (má prý na starosti hostesky - to teda sakra jako nevím, co si pod tím teda představit), no ale tak by moh vědět aspoň ten otec zakladatel, když se to jako jmenuje po něm. Pokud teda neví ani on, tak to holt bude jako s těma jeho prezidentskýma sponzory, kde teda jakože ta částka a vůbec všechno jakože nesedí.

http://zpravy.ihned.cz/politika/c1-61009170-sef-spoz-stengl-o-nasich-sponzorech-nic-nevim-mel-jsem-na-starosti-hostesky

3. Pak bych se tedy taky zeptal na tu privatizaci tý Mostecký uhelný společnosti, kterou teda pan prezident osobně podepsal a jako jestli je teda spokojenej s tím posouzením tý "privatizace" tím nezávislým a demokratickým soudem ve Švycu, kde ty aktéři dostali ty roky a přišli o ty svoje ukradený miliardy. Jo, v týhle jakože souvislosti by mě taky zajímala ta role tý ČSSD, kde teda pan Zeman jako byl.

No já toho mám fakt hodně, ale teď už jen teda takový dvě jako z obyčejnýho života. Tož tak aby to nebylo dlouhý.

4. Vopravdu teda jako myslíte vtipně nebo fakt dokonce jako vážně, že kouření je jako zdraví neškodný? Teda když jako vážně, tak se jeden už fakt jako pomát a když teda jako sranda, tak to teda no prostě jako divná i v tý tabákový fabrice. Ale tak teda budiž.

http://www.novinky.cz/domaci/316400-at-deti-pockaji-s-kourenim-do-27-let-pak-to-bude-bez-rizika-vtipkoval-zeman.html

5. A už jsme ve finále a má to teda pan prezident Hloupýho Honzu z krku. Už je to teda nějakej ten měsíc, co teda nám pan prezident dal tu novou normu alkoholu.

http://zpravy.ihned.cz/c1-60363900-holcat-o-zemanovi-sest-sklenicek-vina-a-tri-panaky-neni-extremni-piti

Tak já Vám k tomu teda řeknu tohle. Pokud teda blbě počítám, tak mě to teda prosím někdo napiště, ať příště nedělám chyby:

6 sklenic vína = 6 x 0,2 tj. 1,2 litru vína denně, tj. teda skoro dvě lahve vína za den. Přesně to je 1,7 lahve.
3 panáky: tak panák to je podle známýho přepočtu buď jako velký silný pivo (teda ležák) nebo jako další dvoudecka vína.

Takže teda závěr: pokud teda k těm 1,7 lahve přidám dalších 0,85 lahve, tak mám už přes 2 a půl lahve vína na den. Nebo těch 1,7 lahve + ty 3 paňáky nebo 3 velký dvanáctistupňový kyblíky.

Udělal jsem teda takový test. Nakoupil jsem teda zásoby a týden jsem to dělal jako pan prezident. No řeknu Vám teda, že jako Hloupý Honza něco dám, ale ten výsledek to mě teda udělalo. Tak jsem teda už druhý den zjistil, že prostě jako celý dopoledně nemužu sednout s nulou za volant. Následující teda jako den jsem zjistil, že se mi zbytkáč teda zvyšuje a prodlužuje. Po třetím dni pití jsem už v podstatě teda nešel skoro celej den na čistou nulu, to teda jako protože ta konzumace by měla být teda alespoň trochu jakože průběžná. No to když tu várku dáte naráz večer, tak jste teda ráno k nepoužití a nulu máte nejdřív vodpoledne a to teda většina normálních lidí už má zase prostě po šichtě. Takhle to šlo teda dál jakože celý týden. Na konci jedinýho týdna už jsem měl fakt docela problém. Jednak se mi teda chtělo skoro furt spát, soustředit se (to jakože ta koncentrace) na cokoliv to teda bylo úplně v háji no a dělat třeba s nějakým nářadím, tak to bych si tak akorát něci ufik. Tak teda za jeden týden, co jsem teda to dal (místo teda tvrdýho jsem pro sichr dával 20 plzínku) jsem se teda kromě toho docela drahýho (aj občas teda musím přiznat i milýho rauše) došel teda jako k závěru, že bych po měsíci týhle jakože konzumace měl problém, ty změny chování, soustředění a tak. Doktoři tomu prý říkaj změny osobnosti.

No a teď jsem teda u tý votázky. Já to sice chápu, že pana prezidenta všude vozej, ale pane prezident to mi poraďte, jak to sakra děláte, že to jako každej den tak dlouhodobě jako dáte. Mě to teda květák nebere.

Tak to je teda těch pět otázek. Ne teda že bych neměl další, ale fakt teda myslím, že tyhle teda stačí, tož že jsou jakože ty reprezentativní.

Hloupej Honza

Již se na zakladatele - vložil Anonymous - 14. říjen 2013, 16:38

českého klaus-zemanovského spolčení tešíme. Vajíčka máme připravena. Jednou bude tento člověk v učebnicích společně s Klausem jako obyčejní zločinci.

Stačí se podívat na aktuální kauzu MUSky.

AVE_CZ
Reklama
Prezident Miloš Zeman zavítá ve středu do Kutné Hory, navštíví například GASK či tabákovku

Prezident Miloš Zeman zavítá ve středu do Kutné Hory, navštíví například GASK či tabákovku

12. říjen 2013
(aktualizováno: 12. říjen 2013, 17:58)

Kutná Hora - Prezident České republiky Miloš Zeman navštíví ve dnech15. až 17. října Středočeský kraj. Vedle sídla Krajského úřadu Středočeského kraje ve Zborovské ulici v Praze 5 prezident Zeman postupně navštíví města Příbram, Dobříš, Kladno, Kolín, Cerhenice, Kutnou Horu a Nymburk. Prezident si postupně prohlédne zajímavá místa a podniky, setká se s představiteli samospráv i s občany na mítincích a besedách.

„Prezidenta Miloše Zemana přivítáme v úterý v 10,30 před budovou Krajského úřadu Středočeského kraje ve Zborovské ulici v Praze 5. Po krátkém setkání, na kterém budou mimo jiné přítomní zastupitelé a ředitelé krajských příspěvkových organizací, se s panem prezidentem vydáme do Příbrami, kde nejprve navštívíme zdejší nemocnici. Oblastní nemocnici Příbram, která je jednou z pěti krajských nemocnic. Středočeský kraj ji postupně modernizuje. Do obnovy objektů a vybavení příbramské nemocnice jsme investovali již přibližně dvě miliardy korun. Chceme se proto panu prezidentovi pochlubit, co pro naše občany děláme,“ řekl hejtman Středočeského kraje Josef Řihák.

Z nemocnice zamíří prezident Zeman s doprovodem do Zámečku v Příbrami, kde se setká se starostou Pavlem Pikrtem a dalšími představiteli města. Následovat bude setkání s občany Příbrami na náměstí TGM.

Poté se prezidentská kolona vydá do Dobříše, kde se prezident Zeman rovněž setká s občany a vzápětí navštíví Domov seniorů Dobříš.

Úvodní den návštěvy středních Čech zakončí prezident Zeman v Kladně, kde jej nejprve přivítá primátor města Dan Jiránek. Poté bude následovat setkání s občany na Václavském náměstí a po jeho skončení se prezident Zeman zúčastní v Galerii Kladno slavnostního setkání se členy Rady Středočeského kraje a s osobnostmi Středočeského kraje.

Druhý den návštěvy středních Čech ve středu 16. října zahájí prezident Miloš Zeman v Kolíně, kde zavítá do Obchodní akademie Kolín. Prezident zde bude mimo jiné besedovat se studenty. Poté se na Karlově náměstí setká se starostou Kolína Vítem Rakušanem a dalšími představiteli města. Poté se uskuteční setkání s občany Kolína.

Odpoledne prezident Miloš Zeman zamíří do továrny Philip Morris v Kutné Hoře, kde si prohlédne povoz a pohovoří se zaměstnanci. Následovat bude setkání s představiteli města Kutná Hora v areálu bývalé Jezuitské koleje, nyní Galerie Středočeského kraje.

Poté si prezident prohlédne chrám sv. Barbory a následně se na Palackého náměstí setká s občany. Poté odjede do městyse Cerhenice, kde bude rovněž připraveno setkání s občany. „Je to pro naše městečko velká čest, že pan prezident přijede právě k nám. Mimochodem, Miloš Zeman je od roku 2006 čestným občanem Cerhenic. Máme pro pana prezidenta i tentokrát připraveno malé překvapení,“  svěřil se starosta Cerhenic a náměstek středočeského hejtmana pro oblast životní prostředí a zemědělství Marek Semerád.

Na závěr středečního programu se prezident Zeman zastaví v Pečkách.

Ve čtvrtek 17. října 2013 se prezident Miloš Zeman vydá do Nymburka, kde jej přivítá starosta města a 1. náměstek hejtmana Středočeského kraje Miloš Petera. Následovat bude setkání s občany na Náměstí Přemyslovců a poté i představiteli města.

Na závěr návštěvy Miloše Zemana ve Středočeském kraji se v Nymburce uskuteční tisková konference.

Časový harmonogram návštěvy prezidenta České republiky Miloše Zemana ve Středočeském kraji:

Úterý  15. října 2013

10:30 hodin

- příjezd  prezidenta České republiky Miloše Zemana ke Krajskému úřadu Středočeského kraje ve Zborovské ulici v Praze 5, přivítání panem Josefem Řihákem, hejtmanem Středočeského kraje,

10:35 hodin

- soukromé setkání prezidenta republiky a hejtmana Středočeského kraje,

11:00 hodin

 - setkání se členy Zastupitelstva Středočeského kraje, řediteli příspěvkových organizací zřizovaných Středočeským krajem a zástupci Krajského úřadu Středočeského kraje,

12:40 hodin

- příjezd do Příbrami k Oblastní nemocnici Příbram, setkání s řediteli nemocnic Středočeského kraje, řediteli příspěvkových organizací ve zdravotnické oblasti a zástupci integrovaného záchranného systému HZS, SDH, Policie ČR a Záchranné služby

14:15 hodin

- krátká návštěva vybraného oddělení nemocnice

14:30 hodin

- příjezd Zámečku - Ernestinu v Příbram - setkání s představiteli města

15:15 hodin

- setkání s občany Příbrami před náměstím T. G. Masaryka

                         
16:20 hodin

- příjezd do Dobříše, setkání s občany na prostranství před Domovem seniorů v Dobříši

17:00 hodin

- návštěva Domova seniorů Dobříš

           

18:30 hodin

- příjezd do Kladna na Václavské náměstí, setkání s občany před budovou magistrátu.

19:15 hodin

- příjezd ke Galerii Kladno, Cyrila Boudy 8

19:45 hodin

- setkání se členy rady Středočeského kraje a s osobnostmi Středočeského kraje v Galerii Kladno

Středa 16. října 2013

10:45 hodin

–  návštěva prezidenta České republiky Miloše Zemana v Obchodní akademii Kolín, setkání se studenty,

11:45 hodin

- příjezd do Kolína před Městský úřad Kolín, Karlovo náměstí 78, setkání se zástupci města

12:20 hodin

- setkání s občany Kolína na Karlově náměstí

13:15 hodin

- oběd a beseda s představiteli Svazu průmyslu a dopravy, Krajské hospodářské komory Střední Čechy, zástupci měst Kolín a Kutná Hora a vedením společnosti Philip Morris v  Ratboři u Kolína

15:10 hodin

- příjezd do Kutné Hory do továrny Philip Morris, Vítězná 1, Kutná Hora – Sedlec, prohlídka provozu, setkání se zaměstnanci továrny

16:10 hodin

- příjezd do Jezuitské koleje v Kutné Hoře, setkání s představiteli města Kutná Hora

16:55 hodin

- návštěva chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře

17:20 hodin

- setkání s občany Kutné Hory na Palackého náměstí

18:20 hodin

- příjezd do Cerhenic do denního stacionář, Školská 444, setkání s občany


Čtvrtek 17. října 2013

11:00 hodin

- příjezd do Nymburka, setkání s občany města,

11:45 hodin

 - setkání s představiteli města Nymburka,

12:30 hodin

- závěrečná tisková konference,

13:00 hodin

- rozloučení, konec návštěvy Středočeského kraje.

Zlata banka
Reklama
Tisková zpráva