Domaro
Reklama

Letošní pálení čarodějnic ve Zbraslavicích obohatí skupina Maxim Turbulenc

19. duben 2013, 09:09
(aktualizováno: 19. duben 2013, 09:10)

Zbraslavice - Obecní úřad, ZŠ a SDH Zbraslavice vás zvou na lampiónový průvod a pálení čarodějnic na louce U Spálenky ve Zbraslavicích v úterý 30. dubna 2013. Průvod vyrazí od základní školy v 18.15 hodin, skupina Maxim Turbulenc vystoupí v 19.45 hodin.

Fotogalerii z loňska najdete zde.

Komentáře
Poděkování německým daň plátcům a p. Merkelové - vložil Anonymous - 24. duben 2013, 13:02

Nejdříve na vysvětlenou bych ráda uvedla, že tento příspěvek patří k níže uvedenému PR článku (a nejen k němu), ale i zde je souvislost.

http://www.svoboda.info/galerie/vsedni-zivot/rozhlednu-a-restauraci-havirska-bouda-na-kanku-otevrou-v-utery-30-dubna-2013.html

Bohužel pod placenými PR (marketingovými) články se neotevírají diskuse.


PODĚKOVÁNÍ
Vážení němečtí daňoví plátci, vážená paní Merkelová. Rádi bychom Vám poděkovali, za to, že jako hlavní řidič Evropské Unie, této novodobé Varšavské smlouvy, se o nás staráte. V rámci Evropské Varšavské smlouvy jste vymysleli skvělou věc, tzv. Evropské (korupční) dotace. Těmito dotacemi jste si nejen v Čechách koupili všechny politiky od vlády, přes kraje až po obce a proto s Vámi budeme až do trpného konce. Ale pojďme se na věci podívat blíže.

Děkujeme Vám, že přesně víte, co nás v našem malém mikro-regionu, kterému tady říkáme Kutnohorsko-Čáslavsko, pálí. Prostě víte, co obyvatelé těchto regionů potřebují nejvíce a když už to platíte, tak na to taky řádně dohlížíte, že. Takže u nás, v našem regionu, jste došli k názoru, že nejvíce jsou potřeba 2 rozhledny (Bohdaneč a Kutná Hora), 2 soukromé hospody s penziony (Bohdaneč a Kaňk) a jeden mlýn (Pančava). Celkem to dělá skoro 200 mil korun dvou podnikatelům panům Mičánkovi a Holíkovi.

Vážená paní Merkelová, např. v Kutné Hoře máme nemocnici, ze které odpadává fasáda, má shnilá okna, kterými dovnitř táhne a prší (to si prosím ověřte u personálu nemocnice, tzv. „nové“ polikliniky), také máme hnusný a od revoluce desítky let zanedbaný kdysi krásný městský park shodou okolností uprostřed města přímo pod radnicí, také máme zlikvidovaný (tj. nejen zavřený, ale totálně vybrakovaný) kdysi jeden z nejstarších pivovarů v Čechách, ve kterém úřadovala jedna společnost, kterou asi znáte - Heineken, také máme silnice, na které se hodí spíše krásné a ekluzivní terénní vozy, které se ve Vaší zemi vyrábějí, prostě takových různých drobných ale zcela zanedbatelných pih máme ve městě více. Děkujeme Vám, že jste Vašich 200 mil moudře uvážila na to, aby se zvýšili naše rozhledy do okolních polí luk a lesů a na sídliště (dotační rozhledny za desítky milionů korun se totiž u nás málokdy staví na nejvyšším kopci v okolí, ale na vhodné parcele panů podnikatelů) a také zlepšila péče o naše žaludky (tedy pokud bychom na to měli).

http://www.svoboda.info/zpravy/kutna-hora/novou-rozhlednu-na-kanku-kutnohoraci-poprve-vyzkousi-na-carodejnice.html

Jsou mnozí, kteří u nás stavějí krásné rozhledny, za desetinové i menší částky, ale to nejsou ty pravé dotační rozhledny! Na Lipně např. za stejné peníze postavili krásnou vyhlídkovou stezku http://www.stezkakorunamistromu.cz/
(menší sestru německé http://www.baumwipfelpfad.by/bwp_cz/galerie/sommer.php), ale to není ta správná ROZHLEDNA.


Je také dobře, že tyto tzv. dotační tituly jsou směřovány do rukou nejpovolanějších. Tedy do firem, které jsou svojí produktivitou, inovací a vývojem příkladem pro ostatní, a které zajišťují v regionu dlouhodobou zaměstnanost a daňový příjem jak obcím tak státu. Jednomu takovému pánovi sice nedávno „nevyšel podnikatelský záměr“ a nechal po sobě miliardové dluhy, ale zase aspoň bankéři, kteří tuto firmu financovali mají krásné tzv. školící centrum a pravděpodobně přednost na opičí dráze (z nedaleké rozhledny by po bujarých školeních mohli spadnout). Tedy největší přednost má asi český velkopodnikatel Babiš, který této společnosti půjčil těsně před krachem 300 mil a následně sám sebe označil za pohlavní úd.

A protože si svými dotacemi vážíte takových podnikatelů i Vy, my u nás tyto podnikatele právem považujeme za „osobnosti regionu“.

Mičánek
http://www.svoboda.info/zpravy/osobnosti-regionu/jan-micanek-zakladatel-spolecnosti-less-jsem-jen-obycejnej-hajnej.html
http://www.svoboda.info/zpravy/region/lesnicko-drevarska-spolecnost-less-krachuje-bankam-dluzi-pres-2-miliardy.html
http://byznys.ihned.cz/c1-57835050-dalsi-micankova-firma-zkrachovala-pila-less-timber-i-elektrarna-na-biomasu-stoji
http://ekonom.ihned.cz/c1-57955260-krachujici-holding-less-by-mohl-prevzit-andrej-babis

Holík
Skoro to vypadá, že ty dotace na rozhledny jsou takový polibek smrti. Mičánek to zabalil cca rok a půl po rozhledně. Holík má zatím všechno jen v exekuci (viz katastry). Musíte se paní Merkelová s tou dotací snažit a pospíšit si, zdá se, že rok a půl jako Mičánek už nevydrží…
Kromě toho chtěl pan velkopodnikatel z dotací také „zachránit“ svůj kutnohorský kulturní dům. Tam se bez dotací zatím moc aktivity nepředvedlo, tak zde je také ještě dotační prostor. Kdyby to nešlo, tak tam zase vypomůže z městského pan starosta Šanc.

http://www.svoboda.info/zpravy/kutna-hora/starosta-ivo-sanc-pripadnym-postupem-sparty-do-cfl-jsme-se-nezabyvali.html

http://www.svoboda.info/zpravy/kutna-hora/vedeni-kutne-hory-se-pry-dohodlo-na-darovani-kulturniho-domu-lorec-do-spravy-mesta.html


Pravda, v době kdy sypete miliardy eur na Kypr, vyhlášeného daňového ráje všech evropských zlodějů, podvodníků (politiky nevyjímaje), které se Vám nikdy nevrátí, jedná se v případě 200 mil korun jaksi o drobné, ale i tak si zasloužíte uctivé poděkování za péči o náš region. Ale Vy na nás myslíte výrazně více už dlouhou dobu! Kromě zlikvidovaných pivovarů (Heineken předvedl opravdu dobrou práci a to nejen v Kutné Hoře), máme také zlikvidované cukrovarnictví, zemědělství i živočišnou výrobu. Víte, zdá se to k nevíře a od věci, ale dnes i takové obyčejný jako jogurt, či prase (myšleno vepřové maso) máme dnes z poloviny z ciziny a překvapivě také z Vaší země.

Také Vám nesmírně děkujeme také za to, že se Vám podařilo zcela a dokonale rozvrátit celoevropský energetický trh. Jsme rádi, že můžeme ročně platit v našich složenkách desítkám či spíše stovkám anonymních společností (hodně na tom slunném Kypru) vlastněných povětšinou našimi politiky z parlamentu, tzv. krajů a samozřejmě i starosty obcí, desítky miliard korun. Za celou tu dobu podpory toho, co jste v Bruselu nazvali podpora OZE to bude stát lidi a firmy v této zemi v lepším případě stovky miliard korun. Ale to už jsou taková čísla, že normální smrtelník ani nechápe o čem je řeč. Tak to Vám velice pěkně děkujeme! Nejnověji Vám nesmíme zapomenout poděkovat za to, že můžeme ručit v rámci různých tzv. stabilizačních mechanismů (nebo jak všechny ty bohulibé věci elegantně nazýváte) člen Evropské Varšavské smlouvy, kterým se tak úplně nedaří jako Vaší zemi. Sice jsme ještě donedávna neměli s nimi nic společného a teprve před pár lety jsme se vyhrabali z "revoluce", ale přece jen se ukázalo, že toho tady asi vyrobíme více než třeba v Řecku, na Kypru nebo jinde, tak bychom jim také mohli pomoci. Tak až bude třeba zavolejte panu prezidentovi a on Vám nějakou tu dotaci pošle zpátky. Takhle to máte přece vymyšlené, ne?

Víte, když to člověk kolem sebe tak vše sleduje, tak se nemůže ubránit dojmu, že to s námi myslíte opravdu dobře. Trápí nás ale jedna úvaha, proč na to jdete po ty dlouhé roky tak složitým a nákladným způsobem. A prosím nelekněte se, nemuselo by hned jít o historicky vyzkoušené modely „spolupráce“ z první poloviny 20. století. Vždyť Vaše jediná spolková země Bavorsko má o dost více obyvatel a přitom je stejně veliká jako naše zemička. Zkuste popřemýšlet o zcela přátelské a otevřené nabídce na převzetí...

Za dotace i vše ostatní Vám ze srdce děkujeme!

Občerstvení - vložil Michal - 19. duben 2013, 12:15

Po loňském zážitku, kdy jsem vystál jednu řadu až z Kateřinek na pivo, které nakonec bylo jedno z posledních v sudu a čepované asi na 5x (hnusnější jsem neměl) tak jsem zvědavý jak se polepší. V podstatě nejde o to pivo, ale o to, že to kazí dojem celé akce.

Re: - vložil Martin - 19. duben 2013, 11:20

No tak to bude velká paráda... škoda, že už něco mám.

AVE_CZ
Reklama
Domaro
Reklama
Letošní pálení čarodějnic ve Zbraslavicích obohatí skupina Maxim Turbulenc

Letošní pálení čarodějnic ve Zbraslavicích obohatí skupina Maxim Turbulenc

19. duben 2013
(aktualizováno: 19. duben 2013, 09:10)

Zbraslavice - Obecní úřad, ZŠ a SDH Zbraslavice vás zvou na lampiónový průvod a pálení čarodějnic na louce U Spálenky ve Zbraslavicích v úterý 30. dubna 2013. Průvod vyrazí od základní školy v 18.15 hodin, skupina Maxim Turbulenc vystoupí v 19.45 hodin.

Fotogalerii z loňska najdete zde.

Zlata banka
Reklama