Domaro
Reklama

Anketa: Přidejte svůj názor na výsledek nedělního zápasu Čáslav B - Kutná Hora

5. květen 2011, 15:30
(aktualizováno: 5. květen 2011, 15:43)

Kutná Hora/Čáslav - Atraktivní fotbalový zápas slibuje víkendový program. Řada fanoušků v neděli od 17 hodin jistě zavítá do Vodrant na "sousedské" derby krajského přeboru Čáslav B - Kutná Hora. V zápasech obou rivalů a nejbližších soupeřů v soutěži není o náboj nouze. A nejinak tomu bude i v neděli. Oba soupeře v aktuální tabulce dělí dva body, ovšem Kutnohorští mají dohrávku 17. kola se Štěchovicemi "k dobru".

Jiří Antoš vybírá do zápasu z dvaceti jmen širší nominace

"Po dlouhé době jde zase o specifický zápas, pro řadu lidí to je derby," uvedl trenér čáslavské rezervy Jiří Antoš a nevyloučil prestižní náboj utkání: "Nám ani Kutné Hoře o nic podstatného nejde, mohl by to být dobrý fotbal. Mohl by to být svátek."

Čáslavská rezerva svá mistrovská utkání většinou hraje na "atletickém" hřišti, nedělní duel však odehraje nejspíše na hlavním stadionu Pod Hrádkem. "Předpokládám, že ano. Kdy jindy bychom si tam měli zahrát, když ne v tomto utkání?" zeptal se akademicky Jiří Antoš a dodal: "Hlavní hřiště prospěje nám, Kutné Hoře i divákům. Tráva atletického stadionu není v dobrém stavu, umělá tráva je specifická."

 Jak tomu bývá u béček běžné, i Jiří Antoš často mění sestavu. V jakém složení vyběhne Čáslav B v neděli proti kutnohorské Spartě? "Na stole před sebou mám širší nominaci dvaceti jmen," naznačil a pokračoval: "S hráči áčka počítat zřejmě nemůžeme, v neděli dopoledne hrají svůj zápas v Hlučíně. Rád bych utkání s Kutnou Horou věnoval hráčům béčka a dorostencům, kteří by si - někteří poprvé - vyzkoušeli atmosféru derby. Sestava bude spíše mladší."

Jiří Antoš: "Rozhodne doktor pátek, do neděle budou všichni zdraví"

V jakém stavu je hráčský kádr Čáslavi B po zdravotní stránce? "Nechci nic tajit, máme podobné problémy asi jako i Kutná Hora. Uvidíme do neděle - jak se říká, doktor je pátek, myslím, že by mohli být do neděle všichni zdraví," doufá Jiří Antoš.

Ten si kutnohorskou Spartu přijel okouknout v dohrávce 17. kola proti Štěchovicím. "Naše hráčské kádry jsou rovnocenné, v minulosti byl velmi nebezpečný Jakub Vančura, který v současné době v Kutné Hoře už není. Překvapit se asi moc nemůžeme, půjde jen o momentální formu na hřišti, jak to hráči zvládnou psychicky a fotbalově," přemýšlel nahlas a dodal: "Nedělní zápas by mohl pomoc nám i Kutné Hoře do zbytku sezony."

Podtrhne prestižnost utkání i nějaká premie v kabině Čáslavi? "O tom jsme se zatím nebavili, to budeme řešit asi až v pátek," přemýšlel Jiří Antoš. "Nějaké hecování k tomu asi patří, tak si o tom promluvíme a uvidíme," dodal.

Čáslav B chtěla vzít soupeře z Lorce na umělou trávu

Výsledek nedělního zápasu Jiří Antoš tipovat nechtěl. "Určitě bychom chtěli vyhrát," prohlásil. "Jde o prestižní zápas pro hráče, my se navíc s Radimem Truksou známe a jak už jsem v minulosti říkal, já tento duel jako derby nevnímám," podotkl. A jaké přichystal hostům překvapení? "Kutnou Horu jsme chtěli vzít na umělku, ale to by nám asi neprošlo," smál se kouč. "Byl bych rád, kdyby zápas proběhl ve fair-play atmosféře, aby to proběhlo všechno fotbalově a neřešily jsme nějaké negativní emoce před a nebo po zápase."

Radim Truksa: Fotbal se rozhoduje v šestnáctkách

"Připravujeme se normálně jako na každé jiné utkání," usmíval se kutnohorský trenér Radim Truksa. "Samozřejmě půjde o vyhecovaný zápas, jde o klasické derby, alespoň Kutná Hora to tak bere," upozornil. Spartě se v poslední době ale výsledkově příliš nedaří - kromě výhry v dohrávce se Štěchovicemi bodově spíše paběrkuje. "V derby zkusíme zabojovat a poprat se dobrý výsledek," prohlásil kouč.

V jarních zápasech Kutnou Horu trápí neproměňování šancí, ale i třináct obdržených branek jí řadí na chvost pořadí úspěšnosti obran. "Gólů je hodně, dá se říct, že z každé šance soupeře inkasujeme," vracel se k posledním zápasům Radim Truksa a pokračoval: "Chybí nám i trocha štěstíčka, kdyby třeba soupeř mířil do tyče a míč se odrazil ven. My naopak z mnoha příležitostí góly nedáváme a od toho se to odvíjí. Fotbal se rozhoduje v šestnáctkách a zatímco my jsme v té naší nedůrazní, na druhé straně se prosazujeme velmi těžko."

Kutnohorští v posledním duelu doma podlehli Novému Strašecí, chystá trenér do Čáslavi změny v sestavě? "Na absence se vymlouvat nebudu, dlouhodobě nám chybí Filipec, Tomáš Šváb a teď už i Pavel Růžička. V týmu máme ale jiné kluky, kteří poctivě trénují," naznačil trenér.

Trenér Kutné Hory: Velké problémy nám dělal Vladimír Maxa

Kutnohorský kouč tým čáslavské rezervy samozřejmě dobře zná. "Béčko Čáslavi je hodně dobře trénované, vydrží po celých devadesát minut hrát fyzicky náročný fotbal," naznačil a pokračoval: "Jde o to, zda budou mít k dispozici hráče áčka, které bude hrát dopoledne v Hlučíně. To teď ví samozřejmě jen trenér Jiří Antoš. S hráči áčka má tým samozřejmě úplně jinou kvalitu, z kmenových hráčů béčka považuji za nejnebezpečnějšího Vláďu Maxu. Ten mám dělal velké problémy."

Trenér Radim Truksa v minulosti za Čáslav hrál, navíc v zimě do Lorce přivedl Ondřeje Tomíšku a Jakuba Krupičku. Ti se tak zařadili po bok Luňáčka, Auera nebo Vodičky, kteří do Kutné Hory přišli také z Čáslavi. "O nějaké premii do kabiny se budeme bavit asi až v neděli, možná v pátek na tréninku," řekl kouč. V předchozích vzájemných zápasech byla zvýšená motivace vidět hlavně na Vnislavu Vodičkovi. "Černým koněm našeho mužstva je neustále," připomněl Radim Truksa. "Střídá a skóruje, jako v posledním domácím zápase. Tím, že to je Čáslavák, motivaci určitě mít bude vyšší," doplnil a dodal: "Přál bych mu, aby se prosadil i v neděli a vedlo to k nějakým bodům."

Také Radim Truksa odmítl tipovat výsledek nedělního zápasu Čáslav B - Kutná Hora. "Tipuji jakýkoliv výsledek, který Kutné Hoře zajistí vítězství," smál se.

Fotky z posledního zápasu Čáslav B - Kutná Hora najdete zde.

Anketa

BlueBoard.cz

[[Soutez? &soutez=18 &datum=2011-05-05 ]]

Poslední vzájemné zápasy

3. října 2010 (krajský přebor): Kutná Hora - Čáslav B 2:3 (0:1), branky: 73. Vodička, 90. Jak. Vančura - 9. Maxa, 72., 75. Belko. Rozhodčí: Malý - Richtár, Navrátilová. Diváků: 270. Kutná Hora: Stoupa - M. Šváb, Klička, Doležal, Linhart - Černohlávek (76. M. Frejlach), P. Růžička, Jak. Vančura, Filipec (63. Kozel) - Luňáček, Auer (63. Vodička). Trenér Radim Truksa. Čáslav B: Míšek - Matoušek, K. Hejný, Petr Váňa, Svoboda - P. Holík (80. Parachin) - Štětina (70. Krupička), M. Janda - O. Tomíšek (90. Hudec), Maxa, Belko. Trenér Jiří Antoš.

16. května 2010 (I. A třída): K. Hora - Čáslav B 1:0 (1:0), branka: 6. pok. kop P. Růžička. K. Hora: V. Vavřina - T. Skokan, M. Tomíšek, R. Klička, D. Linhart - M. Šváb, P. Růžička, M. Čálek (65. J. Kratochvíl), J. Vančura, T. Kozel (90. R. Hačka) - J. Luňáček (83. V. Vodička). Čáslav B: M. Potměšil - M. Brudný, K. Hejný, P. Váňa, J. Svoboda - O. Tomíšek (67. J. Matoušek), V. Vondra, M. Janda, J. Krupička (84. P. Hudec) - V. Maxa, P. Král (63. T. Vojtíšek).

1. října 2009 (I. A třída): Čáslav B - Kutná Hora 1:0 (0:0), branka: 80. Svoboda. Čáslav B: M. Potměšil - J. Matoušek, P. Váňa, P. Ricka, J. Svoboda - P. Holík - J. Krupička (78. P. Hudec), M. Janda, V. Vondra, M. Kročák (46. J. Holík) - V. Maxa. K. Hora: V. Vavřina - T. Skokan, L. Doležal, M. Šváb, D. Linhart - R. Hačka (61. T. Šváb), J. Vančura, P. Růžička, T. Kozel - P. Kureš (73. J. Potůček), J. Luňáček.

7. června 2009 (I. A třída): K. Hora - Čáslav B 2:2 (2:0), branky: 19., 21. Luňáček - 48. M. Brudný, 88. Matoušek. K. Hora: O. Stoupa - T. Skokan, L. Doležal, O. Jouza, M. Šváb - J. Štainz (75. R. Hačka), T. Šváb, P. Růžička, T. Kozel - J. Luňáček (83. J. Vančura), Š. Auer (90. R. Truksa). Čáslav B: M. Potměšil - M. Brudný, P. Váňa, P. Holík, J. Holík (32. J. Matoušek) - O. Tomíšek (71. P. Hudec), M. Janda, V. Vondra, J. Krupička - V. Maxa, M. Kročák (83. T. Vojtíšek).

2. listopadu 2008 (I. A třída): Čáslav B - K. Hora 0:1 (0:1), branka: 6. pok. kop Růžička. Čáslav B: M. Míšek B (46. M. Potměšil) - O. Tomíšek, J. Svoboda, P. Holík, J. Holík - M. Janda, J. Süsser, V. Vondra, J. Vašíček (70. P. Šimon) - J. Antoš (46. M. Kročák), P. Váňa. K. Hora: V. Vavřina - V. Vodička (76. M. Šváb), P. Rathauz, D. Linhart, O. Jouza - J. Vančura (83. Z. Churavý), P. Růžička, T. Šváb, J. Židík - A. Schwarz, Š. Auer.

Komentáře
Re: - vložil Anonymous - 8. květen 2011, 17:03

Jako třeba Čižinský, Franc, nebo třeba Volavka .

Re: - vložil Anonymous - 8. květen 2011, 15:28

Město jako Kolín hraje se svými odchovanci střed OP

Re: - vložil Anonymous - 8. květen 2011, 15:27

Ta diskuze o kmenových hráčích, to není v dnešní době na místě.I když čáslavské béčko je pomalu vyjímkou.Ale prosadit de ve 2.lize je těžké. Kolik odchovanců hraje od 1.b. třídy v Tupadlech, Bílém Podolí, Nových Dvorech a pod. I v OP Suchdol také hraje se svými hráči? Nemluvě o jiných už i v OP.

AVE_CZ
Reklama
Domaro
Reklama
Anketa: Přidejte svůj názor na výsledek nedělního zápasu Čáslav B - Kutná Hora

Anketa: Přidejte svůj názor na výsledek nedělního zápasu Čáslav B - Kutná Hora

5. Květen 2011
(aktualizováno: 5. Květen 2011, 15:43)

Kutná Hora/Čáslav - Atraktivní fotbalový zápas slibuje víkendový program. Řada fanoušků v neděli od 17 hodin jistě zavítá do Vodrant na "sousedské" derby krajského přeboru Čáslav B - Kutná Hora. V zápasech obou rivalů a nejbližších soupeřů v soutěži není o náboj nouze. A nejinak tomu bude i v neděli. Oba soupeře v aktuální tabulce dělí dva body, ovšem Kutnohorští mají dohrávku 17. kola se Štěchovicemi "k dobru".

Jiří Antoš vybírá do zápasu z dvaceti jmen širší nominace

"Po dlouhé době jde zase o specifický zápas, pro řadu lidí to je derby," uvedl trenér čáslavské rezervy Jiří Antoš a nevyloučil prestižní náboj utkání: "Nám ani Kutné Hoře o nic podstatného nejde, mohl by to být dobrý fotbal. Mohl by to být svátek."

Čáslavská rezerva svá mistrovská utkání většinou hraje na "atletickém" hřišti, nedělní duel však odehraje nejspíše na hlavním stadionu Pod Hrádkem. "Předpokládám, že ano. Kdy jindy bychom si tam měli zahrát, když ne v tomto utkání?" zeptal se akademicky Jiří Antoš a dodal: "Hlavní hřiště prospěje nám, Kutné Hoře i divákům. Tráva atletického stadionu není v dobrém stavu, umělá tráva je specifická."

 Jak tomu bývá u béček běžné, i Jiří Antoš často mění sestavu. V jakém složení vyběhne Čáslav B v neděli proti kutnohorské Spartě? "Na stole před sebou mám širší nominaci dvaceti jmen," naznačil a pokračoval: "S hráči áčka počítat zřejmě nemůžeme, v neděli dopoledne hrají svůj zápas v Hlučíně. Rád bych utkání s Kutnou Horou věnoval hráčům béčka a dorostencům, kteří by si - někteří poprvé - vyzkoušeli atmosféru derby. Sestava bude spíše mladší."

Jiří Antoš: "Rozhodne doktor pátek, do neděle budou všichni zdraví"

V jakém stavu je hráčský kádr Čáslavi B po zdravotní stránce? "Nechci nic tajit, máme podobné problémy asi jako i Kutná Hora. Uvidíme do neděle - jak se říká, doktor je pátek, myslím, že by mohli být do neděle všichni zdraví," doufá Jiří Antoš.

Ten si kutnohorskou Spartu přijel okouknout v dohrávce 17. kola proti Štěchovicím. "Naše hráčské kádry jsou rovnocenné, v minulosti byl velmi nebezpečný Jakub Vančura, který v současné době v Kutné Hoře už není. Překvapit se asi moc nemůžeme, půjde jen o momentální formu na hřišti, jak to hráči zvládnou psychicky a fotbalově," přemýšlel nahlas a dodal: "Nedělní zápas by mohl pomoc nám i Kutné Hoře do zbytku sezony."

Podtrhne prestižnost utkání i nějaká premie v kabině Čáslavi? "O tom jsme se zatím nebavili, to budeme řešit asi až v pátek," přemýšlel Jiří Antoš. "Nějaké hecování k tomu asi patří, tak si o tom promluvíme a uvidíme," dodal.

Čáslav B chtěla vzít soupeře z Lorce na umělou trávu

Výsledek nedělního zápasu Jiří Antoš tipovat nechtěl. "Určitě bychom chtěli vyhrát," prohlásil. "Jde o prestižní zápas pro hráče, my se navíc s Radimem Truksou známe a jak už jsem v minulosti říkal, já tento duel jako derby nevnímám," podotkl. A jaké přichystal hostům překvapení? "Kutnou Horu jsme chtěli vzít na umělku, ale to by nám asi neprošlo," smál se kouč. "Byl bych rád, kdyby zápas proběhl ve fair-play atmosféře, aby to proběhlo všechno fotbalově a neřešily jsme nějaké negativní emoce před a nebo po zápase."

Radim Truksa: Fotbal se rozhoduje v šestnáctkách

"Připravujeme se normálně jako na každé jiné utkání," usmíval se kutnohorský trenér Radim Truksa. "Samozřejmě půjde o vyhecovaný zápas, jde o klasické derby, alespoň Kutná Hora to tak bere," upozornil. Spartě se v poslední době ale výsledkově příliš nedaří - kromě výhry v dohrávce se Štěchovicemi bodově spíše paběrkuje. "V derby zkusíme zabojovat a poprat se dobrý výsledek," prohlásil kouč.

V jarních zápasech Kutnou Horu trápí neproměňování šancí, ale i třináct obdržených branek jí řadí na chvost pořadí úspěšnosti obran. "Gólů je hodně, dá se říct, že z každé šance soupeře inkasujeme," vracel se k posledním zápasům Radim Truksa a pokračoval: "Chybí nám i trocha štěstíčka, kdyby třeba soupeř mířil do tyče a míč se odrazil ven. My naopak z mnoha příležitostí góly nedáváme a od toho se to odvíjí. Fotbal se rozhoduje v šestnáctkách a zatímco my jsme v té naší nedůrazní, na druhé straně se prosazujeme velmi těžko."

Kutnohorští v posledním duelu doma podlehli Novému Strašecí, chystá trenér do Čáslavi změny v sestavě? "Na absence se vymlouvat nebudu, dlouhodobě nám chybí Filipec, Tomáš Šváb a teď už i Pavel Růžička. V týmu máme ale jiné kluky, kteří poctivě trénují," naznačil trenér.

Trenér Kutné Hory: Velké problémy nám dělal Vladimír Maxa

Kutnohorský kouč tým čáslavské rezervy samozřejmě dobře zná. "Béčko Čáslavi je hodně dobře trénované, vydrží po celých devadesát minut hrát fyzicky náročný fotbal," naznačil a pokračoval: "Jde o to, zda budou mít k dispozici hráče áčka, které bude hrát dopoledne v Hlučíně. To teď ví samozřejmě jen trenér Jiří Antoš. S hráči áčka má tým samozřejmě úplně jinou kvalitu, z kmenových hráčů béčka považuji za nejnebezpečnějšího Vláďu Maxu. Ten mám dělal velké problémy."

Trenér Radim Truksa v minulosti za Čáslav hrál, navíc v zimě do Lorce přivedl Ondřeje Tomíšku a Jakuba Krupičku. Ti se tak zařadili po bok Luňáčka, Auera nebo Vodičky, kteří do Kutné Hory přišli také z Čáslavi. "O nějaké premii do kabiny se budeme bavit asi až v neděli, možná v pátek na tréninku," řekl kouč. V předchozích vzájemných zápasech byla zvýšená motivace vidět hlavně na Vnislavu Vodičkovi. "Černým koněm našeho mužstva je neustále," připomněl Radim Truksa. "Střídá a skóruje, jako v posledním domácím zápase. Tím, že to je Čáslavák, motivaci určitě mít bude vyšší," doplnil a dodal: "Přál bych mu, aby se prosadil i v neděli a vedlo to k nějakým bodům."

Také Radim Truksa odmítl tipovat výsledek nedělního zápasu Čáslav B - Kutná Hora. "Tipuji jakýkoliv výsledek, který Kutné Hoře zajistí vítězství," smál se.

Fotky z posledního zápasu Čáslav B - Kutná Hora najdete zde.

Anketa

BlueBoard.cz

[[Soutez? &soutez=18 &datum=2011-05-05 ]]

Poslední vzájemné zápasy

3. října 2010 (krajský přebor): Kutná Hora - Čáslav B 2:3 (0:1), branky: 73. Vodička, 90. Jak. Vančura - 9. Maxa, 72., 75. Belko. Rozhodčí: Malý - Richtár, Navrátilová. Diváků: 270. Kutná Hora: Stoupa - M. Šváb, Klička, Doležal, Linhart - Černohlávek (76. M. Frejlach), P. Růžička, Jak. Vančura, Filipec (63. Kozel) - Luňáček, Auer (63. Vodička). Trenér Radim Truksa. Čáslav B: Míšek - Matoušek, K. Hejný, Petr Váňa, Svoboda - P. Holík (80. Parachin) - Štětina (70. Krupička), M. Janda - O. Tomíšek (90. Hudec), Maxa, Belko. Trenér Jiří Antoš.

16. května 2010 (I. A třída): K. Hora - Čáslav B 1:0 (1:0), branka: 6. pok. kop P. Růžička. K. Hora: V. Vavřina - T. Skokan, M. Tomíšek, R. Klička, D. Linhart - M. Šváb, P. Růžička, M. Čálek (65. J. Kratochvíl), J. Vančura, T. Kozel (90. R. Hačka) - J. Luňáček (83. V. Vodička). Čáslav B: M. Potměšil - M. Brudný, K. Hejný, P. Váňa, J. Svoboda - O. Tomíšek (67. J. Matoušek), V. Vondra, M. Janda, J. Krupička (84. P. Hudec) - V. Maxa, P. Král (63. T. Vojtíšek).

1. října 2009 (I. A třída): Čáslav B - Kutná Hora 1:0 (0:0), branka: 80. Svoboda. Čáslav B: M. Potměšil - J. Matoušek, P. Váňa, P. Ricka, J. Svoboda - P. Holík - J. Krupička (78. P. Hudec), M. Janda, V. Vondra, M. Kročák (46. J. Holík) - V. Maxa. K. Hora: V. Vavřina - T. Skokan, L. Doležal, M. Šváb, D. Linhart - R. Hačka (61. T. Šváb), J. Vančura, P. Růžička, T. Kozel - P. Kureš (73. J. Potůček), J. Luňáček.

7. června 2009 (I. A třída): K. Hora - Čáslav B 2:2 (2:0), branky: 19., 21. Luňáček - 48. M. Brudný, 88. Matoušek. K. Hora: O. Stoupa - T. Skokan, L. Doležal, O. Jouza, M. Šváb - J. Štainz (75. R. Hačka), T. Šváb, P. Růžička, T. Kozel - J. Luňáček (83. J. Vančura), Š. Auer (90. R. Truksa). Čáslav B: M. Potměšil - M. Brudný, P. Váňa, P. Holík, J. Holík (32. J. Matoušek) - O. Tomíšek (71. P. Hudec), M. Janda, V. Vondra, J. Krupička - V. Maxa, M. Kročák (83. T. Vojtíšek).

2. listopadu 2008 (I. A třída): Čáslav B - K. Hora 0:1 (0:1), branka: 6. pok. kop Růžička. Čáslav B: M. Míšek B (46. M. Potměšil) - O. Tomíšek, J. Svoboda, P. Holík, J. Holík - M. Janda, J. Süsser, V. Vondra, J. Vašíček (70. P. Šimon) - J. Antoš (46. M. Kročák), P. Váňa. K. Hora: V. Vavřina - V. Vodička (76. M. Šváb), P. Rathauz, D. Linhart, O. Jouza - J. Vančura (83. Z. Churavý), P. Růžička, T. Šváb, J. Židík - A. Schwarz, Š. Auer.

Zlata banka
Reklama