Domaro
Reklama

Luboš Votava: "Do Nových Dvorů má údajně namířeno Lukáš Tvrdý"

20. březen 2012, 10:22
(aktualizováno: 20. březen 2012, 10:22)

Kutnohorsko - Zimní přípravě je definitivně konce, do boje o víkendu vyrazí i mužstva v soutěžích organizovaných OFS Kutná Hora. Jak jsou v klubech spokojení se zimní přípravou? Jak vidí své ambice? S jakými změnami v hráčském kádru půjdou do jarní části soutěže? Ny tyto otázky odpovídali trenéři a funkcionáři týmů z první poloviny tabulky "výkladní skříně okresu" - okresního přeboru:

[[Soutez? &soutez=62 &datum=2012-03-20 ]]

Sokol Suchdol

Zimní příprava v Suchdole proběhla podle plánu. "Jediným problémem jsou zranění hráčů ke konci zimní přípravě. V současné době máme tři zraněné, které nemohli nastoupit v posledním přípravném zápase v Tupadlech," připomněl Vladimír Střihavka. "S kvalitou zimní přípravy, přístupem hráčů i tréninkovou docházkou jsme určitě spokojení. Hráli jsme jen se soupeři z vyšší soutěže, což byli dobří sparing partneři," dodal.

Podzimní suchdolský tým opustil Radil, Hošek a Havrda. Naopak přišli Tomáš Šváb, Petr Holík, Ondřej Holub a Pavel Šimon. "Posily se poměrně osvědčily, nechci ale dělat ještě předčasné závěry," uvedl a pokračoval: "Z posil mě příjemně překvapit Tomáš Šváb, poctivě trénuje a místo v týmu má. Hraje velmi slušně. Pavel Šimon přišel, aby zvýšil konkurenci v útoku a to se povedlo, odehrál kvalitní zimní přípravu. Na předstoperu se dobře jeví Petr Holík. Ondřej Holub se neustále potýká se zraněním, bude mě muset přesvědčit, že je opravdu posilou. Přesto, že jde o divizního hráče."

Ambicí vyhrát okresní přebor se Suchdol netajil. "Nejsme žádní alibisti, na našem cíli se nic nemění," zdůraznil Vladimír Střihavka. "Doufám, že okresní přeboru dopadne dobře. Snad budou chodit diváci a fotbal se jim bude líbit. Doufám, že nás soupeři trochu proženou," řekl. "Samozřejmě budu spokojený, když soutěž bude mít náboj a na konci sezony v Suchdole oslavíme návrat do krajské soutěže," přiznal s tím, že by sestupové starosti nepřál nikomu. "Sám jsem si to párkrát zažil na vlastní kůži a sestup není nic příjemného. I když Horní Bučice posílily, tak co jejich nových hráčích vím, bude to asi málo. Další sestupující se bude rekrutovat z trojice Kaňk, Nové Dvory a myslím, že se může i trochu namočit Zbýšov, který má nepříznivé vylosování. Nepřál bych to ale nikomu," zopakoval nakonec Vladimír Střihavka.

Viktoria Sedlec

Podle sedleckého trenéra Luboše Votava proběhla zimní příprava jeho týmu celkem dobře. "Trénovali jsme dvakrát týdně, odehráli jsme čtyři přípravná utkání - dvě výhry a dvě porážky," shrnul přípravné období a dodal: "Otázka docházky žádná sláva nebyla. Kluci pracují na směny, ale jak měli volno, chodili."

Hostování ve Viktorii Sedlec pokračuje Ladislavu Pospíšilovi z Nových Dvorů a Michalu Ivičičovi z Paběnic. "Do Nových Dvorů má údajně namířeno Lukáš Tvrdý. Už na podzim fotbal trochu zanedbával, jak zápasy tak tréninky. Slíbil, že začne chodit, v zimní přípravě přišel na jeden trénink. Dozvěděli jsme se, že by rád do Nových Dvorů. Nevím, jestli je to jeho rozhodnutí, nebo jestli má nějaké našeptávače, kteří ho neustále utvrzuje v tom, že je nepostradatelným hráčem s velkým talentem, který v Sedlci nemůže naplno projevit a proto musí odejít. Je to škoda, že odchází," uvedl Luboš Votava.

Cílem Viktorky je obhájit podzimní druhé místo. "Abychom obhájili loňské umístění," připomněl kouč, který za největšího favorita soutěže považuje Sokol Suchdol. "Do týmu vložil nemalé finanční prostředky, s tímto kádrem by byli diletanti, kdyby si to nepohlídali a nepostoupili," zdůraznil a uzavřel svým tipem spodní poloviny tabulky: "Vloni kvůli lžím a podvodům tam trochu nespravedlivě sestoupila Kutná Hora B. Vzhledem k tomu, že letos jsou namočené stejná mužstva, doufám, že sestoupí ti, co si to nejvíce zaslouží."

Jiskra Zruč n. S.

Zimní přípravu Jiskry jeden z trenérské dvojice Zdeněk Louda označil jedním slovem: "Katastrofa!" Problémem prý byla tréninková morálka. "Špatný přístup hráčů, špatná docházka na tréninky," upřesnil. Zručští v rámci zimní přípravy sehráli pět přípravných utkání. "Nastupovali hráči áčka i béčka, vždy podle momentální možnosti," uvedl Zdeněk Louda.

Trenéři ve Zruči n. S. počítají pro jaro se všemi hráči, kteří v Jiskře působili i na jaře. "Přišla nový posila, Kamil Petrů. Naposledy hrál v Praze," uvedl nováčka v sestavě. Kamil Petrů je bratrem fotbalistů Lukáše a Jiřího, kteří před časem působili v Kácově a Jiří Petrů v současné době patří k pilířům obrany druholigové Vlašimi.

Ambicí Zruče je obhájit podzimní pozice. "Strašně rád bych skončil do třetího místa," přiznal Zdeněk Louda, podle kterého je favoritem soutěže Suchdol. "Předpokládám, že už to nepustí," řekl a vyjádřil se i ke spodní polovině tabulky: "Poslední přípravný zápas jsme hráli v Nových Dvorech, byly na tom docela dost špatně. Jsou tam ale namočené Horní Bučice."

SK Malešov

Trenér Jiří Škramovský je spokojený se zimní přípravou v rámci možností. "Nemá cenu si stěžovat, zimní příprava proběhla v relacích toho, co si v těchto soutěžích můžeme dovolit. Máme to všichni stejné," uvedl a upřesnil: "V týmu máme kluky na vysoké a střední školy, pak chlapy, kteří pracují ve vícesměnném provozu. Někdy trénujeme v šesti, někdy ve čtrnácti." Za horští problém trenér považuje zranění hráčů. "Jako třeba Papoušek, který celou zimu netrénoval. Nebo poslední měsíc netrénuje Nekola," poznamenal.

Podle kouče Malešov přes zimu hodně oslabil. "Hlavně početně," zdůraznil Jiří Škramovský. Z Malešova se do Nových Dvorů vrátil Jakub Rak. "Jde jim pomoc v boji o záchranu, rozumím tomu," řekl trenér a pokračoval: "Odešel Jirka Špitálník. Měl určité požadavky, které my nejsme schopní a ani nechceme akceptovat. Proto si na jaře vyzkouší čtvrtou třídu v Chotusicích. Mrzí mě to, jde o zkušeného hráče a čekali jsme od něj pomoc s mladými kluky." Malešov nemůže asi počítat asi ani s Janem Žídkem. "Je na vysoké škole v Ústí, v zimní přípravě byl jednou. to už je třetí hráč základního kádru," počítal a doplnil: "Pavel Novák se dal na šipky, takže chodí každý druhý týden. Mrzí mě problém s Jakubem Olivou, který nechodí a nekomunikuje."

Do Malešova přišel jediný nový hráč - Ctibor Jarkuliš. "Vypadá dobře, zapadá do kolektivu, líbí se mi. Je na něm vidět obrovská chuť hrát. Je to kluk slušný a skromný, fotbal hrát umí," řekl na adresu malešovského nováčka.

Malešovskou ambicí pro jaro je obhájit podzimní pozici. "To byl bych šťastný, na podzim nasazená laťka mě překvapila," přiznal Jiří Škramovský a dodal: "Bude to ale hodně těžké, pokud nám vypadnou lidi, budeme mít obrovské problémy. Na jaře nemáme kde brát."

Podle Jiřího Škramovského je stoprocentním vítězem okresního přeboru Suchdol. "Není o čem mluvit, nikdo jiný ani výš snad nechce. Hráčsky se doplnili, myslím, že by měli jít z okresního přeboru rychle pryč. Nemají tam co dělat, pokud jim to sedne, kazí sobotu a neděli nám všem ostatním. Jsou schopní dávat po bůru a to k okresu asi ani nepatří," prohlásil trenér. "Je mi líto, starosti asi budou mít Horní Bučice, dál si netroufnu říct. Kaňk se velmi dobře posílil, zocelily se i Nové Dvory. Jsem rád, že tam nepatříme a že jsme na podzim nahráli tolik bodů," ulevil si nakonec malešovský trenér.

Sokol Paběnice

Nad otázkou spokojenosti se zimní přípravou se Josef Říha zasmál. "Zimní příprava byla úplně normální, běžná. Záleží na tom, jak kluci můžou chodit a jak moc se jim chce," naznačil s tím, že Paběnice půjdou do jarní části okresního přeboru s téměř stejným týmem. "Odešel jen Václav Vavřička, šel chytat do Ledče nad Sázavou. Brankáře máme rovnocené, chytají podle možností, služeb v práci a podobně," uvedl Josef Říha.

Ambicí Sokola Paběnice je prý přežít a udržet se v okresním přeboru. "Podle toho, jak se Suchdol opět posílil, by to měl se svou kvalitou teoreticky bez problémů asi vyhrát. Pokud se mu vyhnou průšvihy, jako třeba na podzim ve Žlebech," naznačil a dodal: "V dolní polovině tabulky budou mít potíže Horní Bučice, další se bude odvíjet od začátku soutěže."

Sokol Malín

Malínský trenér Tomáš Vojtíšek vyjádřil tradiční nespokojenost se zimní přípravou. "Tentokrát nejsem spokojený vůbec, účast byla slabá. Hráči dávají přednost všemu možnému, než tréninku a přípravným zápasům," uvedl. Do jarní části okresního přeboru Malínu pomůže Michal Janoušek, který hostoval v Uhlířských Janovicích. "V současné době jednáme o brankáři z jiného regionu," naznačil Tomáš Vojtíšek.

Okresním přeborem by Malínští rádi propluli v klidném středu. "Jiné ambice nemám, když vidím, jak vypadala zimní příprava, jiné ambice ani mít nemůžeme," připomněl trenér, podle kterého je největším adeptem na postup Sokol Suchdol. "To je divizní mužstvo," zdůraznil. "A kdo bude na chvostu? To si nedovolím tipovat, jen doufám, že tam nebudeme my," uzavřel Tomáš Vojtíšek.

Rozvoj Křesetice

Zimní příprava křesetického trenéra Petra Jirsu zklamala. "Zdá se, že hráči usnuli na vavřínech," upozornil a pokračoval: "Zimní příprava byla velmi slabá, účast špatná. Některé hráče jsem viděl od prosince až teď v neděli." Křesetickému celku se vyhnuly změny v kádru. "Neodešel ani nepřišel nikdo, uzdravil se nám Petr Hrbek," řekl Petr Jirsa.

Postupujícím týmem podle Petra Jirsy bude Sokol Suchdol. "Mezi týmy, které budou mít starosti, nás může být poměrně dost," naznačil a dodal: "U nás bude záležet na tom, jak se na jaře rozjedeme. Stejně, jako to je v první lize s Bohemkou, to může na jaře být s námi."

I výsledky zápasů okresního přeboru a III. třídy můžete tipovat v oblíbené soutěže www.svoboda.info Trefovačka! - více informací k této soutěži najdete zde.

První jarní kolo okresního přeboru

Nové Dvory - U. Janovice B (ne)
Žleby - Kaňk (so)
Malešov - Křesetice (so)
Zbýšov - Zruč n. S. (so)
Suchdol - Malín (so)
H. Bučice - Vrdy (ne)

Zápasy v sobotu 24. března začnou v 15 hodin.

Komentáře
Re: - vložil Anonymous - 21. březen 2012, 15:16

Jen aby jim hned v prvním kole nevystřihnul triko Malín:-)

Re: - vložil woloda - 21. březen 2012, 13:27

Az bude Suchdol vest o 2 body a pojede do Sedlic tak se na to pojedu podivat. A myslim ze nebudu sam.

Re: - vložil Anonymous - 21. březen 2012, 11:15

Takže ti soupeři, kteří porazili Suchdol (Nováče, Žleby) to vlastně odchodili a soupeř nemohoucností jim to daroval. Co je to za přezíravost. Napumpovat do okresního týmu řádově statisíce a ještě vést o 3 body, každý půlrok přivádět 4 nové hráče. Jak by řekl Pepa Chovanec " to je na roztrhání trenérské licence". Jasný může někdo oponovat, že si každý může dělat, co chce. Smysl toho přivádět do okresu hráče, který mají na x soutěží víc nevidím moc smysl pro toho kdo ty peníze dává, ani ten kdo je bere. Jsem zvědav, co se bude dít, až Suchdol povede o 2 body a pojede do Sedlic

AVE_CZ
Reklama
Domaro
Reklama
Luboš Votava: "Do Nových Dvorů má údajně namířeno Lukáš Tvrdý"

Luboš Votava: "Do Nových Dvorů má údajně namířeno Lukáš Tvrdý"

20. březen 2012
(aktualizováno: 20. březen 2012, 10:22)

Kutnohorsko - Zimní přípravě je definitivně konce, do boje o víkendu vyrazí i mužstva v soutěžích organizovaných OFS Kutná Hora. Jak jsou v klubech spokojení se zimní přípravou? Jak vidí své ambice? S jakými změnami v hráčském kádru půjdou do jarní části soutěže? Ny tyto otázky odpovídali trenéři a funkcionáři týmů z první poloviny tabulky "výkladní skříně okresu" - okresního přeboru:

[[Soutez? &soutez=62 &datum=2012-03-20 ]]

Sokol Suchdol

Zimní příprava v Suchdole proběhla podle plánu. "Jediným problémem jsou zranění hráčů ke konci zimní přípravě. V současné době máme tři zraněné, které nemohli nastoupit v posledním přípravném zápase v Tupadlech," připomněl Vladimír Střihavka. "S kvalitou zimní přípravy, přístupem hráčů i tréninkovou docházkou jsme určitě spokojení. Hráli jsme jen se soupeři z vyšší soutěže, což byli dobří sparing partneři," dodal.

Podzimní suchdolský tým opustil Radil, Hošek a Havrda. Naopak přišli Tomáš Šváb, Petr Holík, Ondřej Holub a Pavel Šimon. "Posily se poměrně osvědčily, nechci ale dělat ještě předčasné závěry," uvedl a pokračoval: "Z posil mě příjemně překvapit Tomáš Šváb, poctivě trénuje a místo v týmu má. Hraje velmi slušně. Pavel Šimon přišel, aby zvýšil konkurenci v útoku a to se povedlo, odehrál kvalitní zimní přípravu. Na předstoperu se dobře jeví Petr Holík. Ondřej Holub se neustále potýká se zraněním, bude mě muset přesvědčit, že je opravdu posilou. Přesto, že jde o divizního hráče."

Ambicí vyhrát okresní přebor se Suchdol netajil. "Nejsme žádní alibisti, na našem cíli se nic nemění," zdůraznil Vladimír Střihavka. "Doufám, že okresní přeboru dopadne dobře. Snad budou chodit diváci a fotbal se jim bude líbit. Doufám, že nás soupeři trochu proženou," řekl. "Samozřejmě budu spokojený, když soutěž bude mít náboj a na konci sezony v Suchdole oslavíme návrat do krajské soutěže," přiznal s tím, že by sestupové starosti nepřál nikomu. "Sám jsem si to párkrát zažil na vlastní kůži a sestup není nic příjemného. I když Horní Bučice posílily, tak co jejich nových hráčích vím, bude to asi málo. Další sestupující se bude rekrutovat z trojice Kaňk, Nové Dvory a myslím, že se může i trochu namočit Zbýšov, který má nepříznivé vylosování. Nepřál bych to ale nikomu," zopakoval nakonec Vladimír Střihavka.

Viktoria Sedlec

Podle sedleckého trenéra Luboše Votava proběhla zimní příprava jeho týmu celkem dobře. "Trénovali jsme dvakrát týdně, odehráli jsme čtyři přípravná utkání - dvě výhry a dvě porážky," shrnul přípravné období a dodal: "Otázka docházky žádná sláva nebyla. Kluci pracují na směny, ale jak měli volno, chodili."

Hostování ve Viktorii Sedlec pokračuje Ladislavu Pospíšilovi z Nových Dvorů a Michalu Ivičičovi z Paběnic. "Do Nových Dvorů má údajně namířeno Lukáš Tvrdý. Už na podzim fotbal trochu zanedbával, jak zápasy tak tréninky. Slíbil, že začne chodit, v zimní přípravě přišel na jeden trénink. Dozvěděli jsme se, že by rád do Nových Dvorů. Nevím, jestli je to jeho rozhodnutí, nebo jestli má nějaké našeptávače, kteří ho neustále utvrzuje v tom, že je nepostradatelným hráčem s velkým talentem, který v Sedlci nemůže naplno projevit a proto musí odejít. Je to škoda, že odchází," uvedl Luboš Votava.

Cílem Viktorky je obhájit podzimní druhé místo. "Abychom obhájili loňské umístění," připomněl kouč, který za největšího favorita soutěže považuje Sokol Suchdol. "Do týmu vložil nemalé finanční prostředky, s tímto kádrem by byli diletanti, kdyby si to nepohlídali a nepostoupili," zdůraznil a uzavřel svým tipem spodní poloviny tabulky: "Vloni kvůli lžím a podvodům tam trochu nespravedlivě sestoupila Kutná Hora B. Vzhledem k tomu, že letos jsou namočené stejná mužstva, doufám, že sestoupí ti, co si to nejvíce zaslouží."

Jiskra Zruč n. S.

Zimní přípravu Jiskry jeden z trenérské dvojice Zdeněk Louda označil jedním slovem: "Katastrofa!" Problémem prý byla tréninková morálka. "Špatný přístup hráčů, špatná docházka na tréninky," upřesnil. Zručští v rámci zimní přípravy sehráli pět přípravných utkání. "Nastupovali hráči áčka i béčka, vždy podle momentální možnosti," uvedl Zdeněk Louda.

Trenéři ve Zruči n. S. počítají pro jaro se všemi hráči, kteří v Jiskře působili i na jaře. "Přišla nový posila, Kamil Petrů. Naposledy hrál v Praze," uvedl nováčka v sestavě. Kamil Petrů je bratrem fotbalistů Lukáše a Jiřího, kteří před časem působili v Kácově a Jiří Petrů v současné době patří k pilířům obrany druholigové Vlašimi.

Ambicí Zruče je obhájit podzimní pozice. "Strašně rád bych skončil do třetího místa," přiznal Zdeněk Louda, podle kterého je favoritem soutěže Suchdol. "Předpokládám, že už to nepustí," řekl a vyjádřil se i ke spodní polovině tabulky: "Poslední přípravný zápas jsme hráli v Nových Dvorech, byly na tom docela dost špatně. Jsou tam ale namočené Horní Bučice."

SK Malešov

Trenér Jiří Škramovský je spokojený se zimní přípravou v rámci možností. "Nemá cenu si stěžovat, zimní příprava proběhla v relacích toho, co si v těchto soutěžích můžeme dovolit. Máme to všichni stejné," uvedl a upřesnil: "V týmu máme kluky na vysoké a střední školy, pak chlapy, kteří pracují ve vícesměnném provozu. Někdy trénujeme v šesti, někdy ve čtrnácti." Za horští problém trenér považuje zranění hráčů. "Jako třeba Papoušek, který celou zimu netrénoval. Nebo poslední měsíc netrénuje Nekola," poznamenal.

Podle kouče Malešov přes zimu hodně oslabil. "Hlavně početně," zdůraznil Jiří Škramovský. Z Malešova se do Nových Dvorů vrátil Jakub Rak. "Jde jim pomoc v boji o záchranu, rozumím tomu," řekl trenér a pokračoval: "Odešel Jirka Špitálník. Měl určité požadavky, které my nejsme schopní a ani nechceme akceptovat. Proto si na jaře vyzkouší čtvrtou třídu v Chotusicích. Mrzí mě to, jde o zkušeného hráče a čekali jsme od něj pomoc s mladými kluky." Malešov nemůže asi počítat asi ani s Janem Žídkem. "Je na vysoké škole v Ústí, v zimní přípravě byl jednou. to už je třetí hráč základního kádru," počítal a doplnil: "Pavel Novák se dal na šipky, takže chodí každý druhý týden. Mrzí mě problém s Jakubem Olivou, který nechodí a nekomunikuje."

Do Malešova přišel jediný nový hráč - Ctibor Jarkuliš. "Vypadá dobře, zapadá do kolektivu, líbí se mi. Je na něm vidět obrovská chuť hrát. Je to kluk slušný a skromný, fotbal hrát umí," řekl na adresu malešovského nováčka.

Malešovskou ambicí pro jaro je obhájit podzimní pozici. "To byl bych šťastný, na podzim nasazená laťka mě překvapila," přiznal Jiří Škramovský a dodal: "Bude to ale hodně těžké, pokud nám vypadnou lidi, budeme mít obrovské problémy. Na jaře nemáme kde brát."

Podle Jiřího Škramovského je stoprocentním vítězem okresního přeboru Suchdol. "Není o čem mluvit, nikdo jiný ani výš snad nechce. Hráčsky se doplnili, myslím, že by měli jít z okresního přeboru rychle pryč. Nemají tam co dělat, pokud jim to sedne, kazí sobotu a neděli nám všem ostatním. Jsou schopní dávat po bůru a to k okresu asi ani nepatří," prohlásil trenér. "Je mi líto, starosti asi budou mít Horní Bučice, dál si netroufnu říct. Kaňk se velmi dobře posílil, zocelily se i Nové Dvory. Jsem rád, že tam nepatříme a že jsme na podzim nahráli tolik bodů," ulevil si nakonec malešovský trenér.

Sokol Paběnice

Nad otázkou spokojenosti se zimní přípravou se Josef Říha zasmál. "Zimní příprava byla úplně normální, běžná. Záleží na tom, jak kluci můžou chodit a jak moc se jim chce," naznačil s tím, že Paběnice půjdou do jarní části okresního přeboru s téměř stejným týmem. "Odešel jen Václav Vavřička, šel chytat do Ledče nad Sázavou. Brankáře máme rovnocené, chytají podle možností, služeb v práci a podobně," uvedl Josef Říha.

Ambicí Sokola Paběnice je prý přežít a udržet se v okresním přeboru. "Podle toho, jak se Suchdol opět posílil, by to měl se svou kvalitou teoreticky bez problémů asi vyhrát. Pokud se mu vyhnou průšvihy, jako třeba na podzim ve Žlebech," naznačil a dodal: "V dolní polovině tabulky budou mít potíže Horní Bučice, další se bude odvíjet od začátku soutěže."

Sokol Malín

Malínský trenér Tomáš Vojtíšek vyjádřil tradiční nespokojenost se zimní přípravou. "Tentokrát nejsem spokojený vůbec, účast byla slabá. Hráči dávají přednost všemu možnému, než tréninku a přípravným zápasům," uvedl. Do jarní části okresního přeboru Malínu pomůže Michal Janoušek, který hostoval v Uhlířských Janovicích. "V současné době jednáme o brankáři z jiného regionu," naznačil Tomáš Vojtíšek.

Okresním přeborem by Malínští rádi propluli v klidném středu. "Jiné ambice nemám, když vidím, jak vypadala zimní příprava, jiné ambice ani mít nemůžeme," připomněl trenér, podle kterého je největším adeptem na postup Sokol Suchdol. "To je divizní mužstvo," zdůraznil. "A kdo bude na chvostu? To si nedovolím tipovat, jen doufám, že tam nebudeme my," uzavřel Tomáš Vojtíšek.

Rozvoj Křesetice

Zimní příprava křesetického trenéra Petra Jirsu zklamala. "Zdá se, že hráči usnuli na vavřínech," upozornil a pokračoval: "Zimní příprava byla velmi slabá, účast špatná. Některé hráče jsem viděl od prosince až teď v neděli." Křesetickému celku se vyhnuly změny v kádru. "Neodešel ani nepřišel nikdo, uzdravil se nám Petr Hrbek," řekl Petr Jirsa.

Postupujícím týmem podle Petra Jirsy bude Sokol Suchdol. "Mezi týmy, které budou mít starosti, nás může být poměrně dost," naznačil a dodal: "U nás bude záležet na tom, jak se na jaře rozjedeme. Stejně, jako to je v první lize s Bohemkou, to může na jaře být s námi."

I výsledky zápasů okresního přeboru a III. třídy můžete tipovat v oblíbené soutěže www.svoboda.info Trefovačka! - více informací k této soutěži najdete zde.

První jarní kolo okresního přeboru

Nové Dvory - U. Janovice B (ne)
Žleby - Kaňk (so)
Malešov - Křesetice (so)
Zbýšov - Zruč n. S. (so)
Suchdol - Malín (so)
H. Bučice - Vrdy (ne)

Zápasy v sobotu 24. března začnou v 15 hodin.

Zlata banka
Reklama