vv auto
Reklama

Zručští florbalisté po vydřených vítězstvích i nadále vedou tabulku

7. listopad 2012, 16:57
(aktualizováno: 7. listopad 2012, 17:01)

Zruč nad Sázavou - V neděli 4. listopadu 2012 sehráli zručští florbalisté další dva mistrovské zápasy soutěže Praha-Střední Čechy - třída mužů divize B - sezóny 2012-2013 ve sportovní hale ve Zruči nad Sázavou, kde pořadatelem turnaje byl oddíl SKP Olympia Kutná Hora C. Na programu měli utkání s týmy SK Panthers Příbram a FBK Sokol Dobřichovice.

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou – SK Panthers Příbram  3:2 (1:0 1:1 1:1)
První odpolední zápas sehrála zručská Jiskra s celkem SK Panthers Příbram před početnou domácí diváckou kulisou. Úvod utkání patřil domácímu celku, k první střele se však dostali hosté Tomášem Podruhem, brankář Jakub Malý byl ve střehu. Na druhé straně se neprosadil obránce Luboš Drbal, trefil brankáře Jana France. Ve 4. minutě se prosmýkl přes obranu hostů Petr Kratochvíl, Luboš Vodrážka šanci ke vstřelení gólu nezužitkoval. Podobně dopadl i Petr Tvrdík po příhře Davida Náhlovského. Vzápětí si naběhl za branku hostů Luboš Drbal, přihrál zpět na kolegu z obrany Jana Tůmu, ten pouze vyprášil hostujícímu brankáři Janu Francovi ,,kožich“. V čase 5.11 se konečně podařilo po mnoha nevyužitých šancích zručským florbalistům skórovat, když Luboš Drbal ,,namazal“ nezištně před branku Václavu Šimonicovi. Jeho příklep znamenal vedení domácího družstva – 1:0. Na druhé straně se neprosadil z ojedinělého útoku Petr Havelka, brankář Jakub Malý střelu vyrazil do bezpečí. V 8. minutě se domácí dostali do dalších šancí, František Jantač vystřelil vedle, tyčku nastřelil Petr Tvrdík. Ke gólu nevedla ani přímočará akce Josefa Loudy s Václavem Šimonicem, druhý jmenovaný napálil ,,z první“ balonek vedle. Šancím v první třetině však nebyl konec, v 11. minutě vystřelil z pozice obránce do brankáře hostů Kamil Bělina, v téže minutě pozlobil na druhé straně Jakuba Malého hostující Tomáš Pícha. V čase 11.57 svitla domácím naděje ke vstřelení druhé branky, David Žamboch uvolnil Josefa Loudu, který rovněž tak jako spoluhráči předtím trefil gólmana příbramského celku.

Druhá třetina začala velkým náporem domácího družstva, který vyústil do dvou šancí, František Jantač ani jednu nevyužil, dvakrát trefil brankáře hostů. Rčení nedáš – dostaneš opět vešlo v praxi. V čase 15.17 se prosadil před brankou Jiskry po brejku hostů z otočky střelou po zemi hostující Ladislav Řehořek – 1:1. V 18. minutě seběhl na střed hřiště před branku domácí Petr Tvrdík a opět nastřelil tyčku branky hostů. Poté získali Zručští po faulu Pavla Doležala za sekání přesilovku a po čtyřiceti sekundách ji využili Václavem Šimoničem po příhře Luboše Drbala – 2:1. Jiskře se v čase 23.03 naskytla další možnost navýšit vedení, ale přesilovou hru po vyloučení Miroslava Vošahlíka za nedovolenou vzdálenost promarnila. Josef Louda našel přihrávkou přes celé hřiště nabíhajícího Václava Šimonice, kterému střela nesedla a mířila vedle branky.

Na začátku třetí třetiny uvolnil zpoza branky seběhnuvší Luboš Drbal před brankou hostů Václava Šimonice, ,,Venca“ z několika metrů přestřelil branku. Podruhé v utkání se splnilo rčení nedáš-dostaneš. V čase 25.16 se do brejkové situace dostal Miroslav Vošahlík a brankáře domácího celku Jakuba Malého prostřelil – 2:2. To však nebylo ze strany Příbramských vše, do dalších příležitostí se postupně dostali Petr Havelka a Marek Andrle. Domácí hráli v této části třetí třetiny zakřiknutě, vymanit je z podprůměru mohl Petr Tvrdík, ale ač sám před brankářem hostů Janem Francem po přihrávce Davida Náhlovského netrefil odkrytou branku. Hostující celek se poté mohl ujmout vedení, když domácím utekl z poloviny hřiště Ladislav Řehořek, ale brankář Jiskry Jakub Malý svůj tým podržel a únik zlikvidoval. Tři minuty před koncem střetnutí se domácí opět ujali vedení, když Petr Tvrdík našel na pravé straně volného Lubomíra Blehu a ten nezaváhal – 3:2. V poslední minutě hosté odvolali brankáře, chtěli domácí tým přečíslit a pokusit se vyrovnat. Převahu jednoho muže jim mohl překazit David Náhlovský, střelou přes celé hřiště do opuštěné branky trefil pouze tyčku. Neproměněná šance se mohla domácím krutě vymstít, v čase 35.50 unikl po levé straně hřiště Tomáš Pícha, do cesty se mu postavil ale domácí obránce Jan Tůma a fauloval ho. Za hrubost ,,vyfasoval“ pět minut. V závěrečných deseti sekundách domácí celek v oslabení hosty k ničemu nepustil a získal tak důležité tři body.

Branky: Václav Šimonic 2, Lubomír Bleha – Miroslav Vošahlík, Ladislav Řehořek. Vyloučení: 1/3. Rozhodčí: Vilém Kubáč (Přelouč), Marek Dlask (Rybitví). Diváci: 72 (rodiče, sourozenci, manželky, přítelkyně aj.).

Sestava Jiskry: Jakub Malý – Luboš Drbal, Jan Tůma – Lubomír Bleha, Kamil Bělina – Josef Louda, Václav Šimonic, David Žamboch – David Náhlovský, František Jantač, Petr Tvrdík (C) - Jakub Sedláček, Luboš Vodrážka, Petr Kratochvíl.

FBK Sokol Dobřichovice – TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 3:6 (0:3 2:2 1:1)
Ve druhém odpoledním střetnutí nastoupili zručští florbalisté proti soupeři z Dobřichovic, sedmému celku soutěže. Do utkání nastoupili bez Josefa Loudy v mírném přeskupení útočných řad. Hned ve 34. sekundě se ujali vedení brankou Petra Tvrdíka střelou do ,,šibenice“ po přihrávce Davida Náhlovského – 0:1. Po další půlminutě byl vyloučen Václav Šimonic za opakované přestupky. Oslabení zručští florbalisté přežili a sedm sekund po návratu ,,Vaška“ z trestné lavice unikl dobřichovickým hráčům František Jantač, přihrál Davidu Náhlovskému a skóre se měnilo podruhé – 0:2. To však nebylo od hostů vše, třetí branku přidali v čase 4.27 Václavem Šimonicem po uvolnění Davida Žambocha – 0:3. V 11. minutě se nechal podruhé v této třetině vyloučit Václav Šimonic za špatné střídání. Dobřichovice se při přesilovce k ničemu nedostaly, naopak mohly inkasovat, Petr Kratochvíl však trefil brankáře Víta Rosola.

V úvodu druhé části hry se dostali do šance domácí, Michal Novák zaváhání Jana Tůmy nevyužil. Dostal se sice před brankáře Jakuba Malého, ale ten si se střelou poradil. V čase 15.18 zatáhl míček na polovinu soupeře Luboš Drbal, ten mu nečekaně z hole odskočil k dobřichovickému hráči Marku Mojžíšovi. Ten postupoval přes polovinu hrací plochy sám na gólmana Jakuba Malého a poprvé v utkání skóroval – 1:3. To samé se naskytlo o dvě minuty později hostujícímu Františku Jantačovi po ideální příhře Václava Šimonice. Ten svého soupeře nanapodobil. V čase 18.12 se hosté radovali počtvrté, Petr Tvrdík našel před brankou domácích Dobřichovic seběhnuvšího Jakuba Sedláčka a ten nezaváhal – 1:4. Poté se dostali ke slovu opět hráči Sokola, Tomáš Pažout ani Jan Sládek neměli štěstí se zapsat do listiny střelců. O minutu později byl rozdíl ve skóre již čtyřbrankový, po příhře Luboše Drbala střílel Petr Tvrdík, před brankou číhal Luboš Vodrážka a za pomoci brankáře Víta Rosola skóroval popáté – 1:5. Ve 21. minutě utekl všem na půlící čáře hostující David Náhlovský, svůj brejk však neproměnil – přestřelil branku. Půl minuty před koncem druhé třetiny domácí upravili stav utkání na 2:5, když se trefil Michal Novák.

Třetí třetina začala šancí hostů v čase 24.37 hráčem číslo 13 – kapitánem týmu Petrem Tvrdíkem, brankáře domácích Víta Rosola ale nepřekonal. Následně byl vyloučen František Jantač za hru vleže, oslabení domácí nevyužili. V čase 29.22 se podruhé v utkání střelecky prosadil Luboš Vodrážka po přihrávce Davida Žambocha – 2:6. Ve 31. minutě hráli hosté přesilovku, ale naložili s ní velice špatně. Nejprve se dostal do šance dobřichovický nejlepší střelec Marek Mojžíš – přestřelil branku. Šest sekund před návratem vyloučeného spoluhráče Michala Nováka se ale nemýlil, upravil skóre v oslabení  - 3:6. V čase 33.08 byl vyloučen Jakub Sedláček za sekání, Dobřichovičtí přesilovku promarnili, naopak mohli skórovat hosté, Václav Šimonic ani František Jantač své střelecké pokusy nevyužili.  Ve 36. minutě se naskytla hostům hrát další přesilovka po vyloučení Tomáše Pažouta za hraní rukou. Hostující celek výhodou pohrdl, a tak utkání skončilo tříbrankovým vítězstvím Jiskry Zruč nad Sázavou. 

Branky: Marek Mojžíš 2, Tomáš Pažout  - Luboš Vodrážka 2, Václav Šimonic, David Náhlovský, Petr Tvrdík, Jakub Sedláček. Vyloučení: 2/4. Rozhodčí: Aleš Pokorný (Přelouč), Daniel Jarolím (Přelouč).

Sestava: Jakub Malý – Luboš Drbal, Jan Tůma – Lubomír Bleha, Kamil Bělina – Luboš Vodrážka, Václav Šimonic, David Žamboch – David Náhlovský, František Jantač, Petr Tvrdík (C) - Petr Kratochvíl, Jakub Sedláček.

Ostatní výsledky:
FbC Panthers E - IBK Kubánský Klan B 4:6
FBC Žraloci Příbram B - SKP Olympia Kutná Hora C 3:8
FBC Pitbulls Kolín B - FbC Panthers E 7:2
SK Lvi Praha Banko - FBC Žraloci Příbram B 1:1
SKP Olympia Kutná Hora C - FBC Pitbulls Kolín B 7:5
Jiskra Zruč nad Sázavou - SK PANTHERS PŘÍBRAM 3:2
FBC Blue Horses Žehrovice - SK Lvi Praha Banko 6:1
FBK Sokol Dobřichovice - TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 3:6
SK PANTHERS PŘÍBRAM - FBC Blue Horses Žehrovice 0:9
FK Spartak Praha B - FBK Sokol Dobřichovice 3:2

Tabulka:
1.    TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 6    5    1    0    16    27    12    15
2.    FBC Blue Horses Žehrovice 6    5    0    1    15    29    13    16
3.    FBC Pitbulls Kolín B 5    4    0    1    12    28    15    13
4.    SKP Olympia Kutná Hora C 5    4    0    1    12    26    17    9
5.    IBK Kubánský Klan B 5    3    1    1    10    25    20    5
6.    FK Spartak Praha B 5    2    1    2    7    13    13    0
7.    FbC Panthers E 5    2    0    3    6    19    25    -6
8.    FBK Sokol Dobřichovice 6    1    1    4    4    24    29    -5
9.    FBC Žraloci Příbram B 5    0    2    3    2    11    18    -7
10.    SK Lvi Praha - Banko 6    0    2    4    2    6    22    -16
11.    SK PANTHERS PŘÍBRAM 6    0    0    6    0    6    30    -24

Příští program: 10. listopadu 2012, hala TJ Radlice, pořadatel FbC Panthers E
  8:00  SKP Olympia Kutná Hora C - FK Spartak Praha B     
  9:10  FbC Panthers E - TJ Jiskra Zruč nad Sázavou     
10:20  IBK Kubánský Klan B - SKP Olympia Kutná Hora C     
11:30  FK Spartak Praha B - FbC Panthers E     
12:40  SK Lvi Praha Banko - SK PANTHERS PŘÍBRAM     
13:50  FBC Pitbulls Kolín B - IBK Kubánský Klan B     
15:00  SK PANTHERS PŘÍBRAM - FBC Žraloci Příbram B     
16:10  FBK Sokol Dobřichovice - SK Lvi Praha Banko     
17:20  FBC Žraloci Příbram B - FBC Pitbulls Kolín B     
18:30  FBC Blue Horses Žehrovice - FBK Sokol Dobřichovice

Josef Tůma, foto Martin Jantač
Galerie
Předchozí Následující
Komentáře
AVE_CZ
Reklama
Zručští florbalisté po vydřených vítězstvích i nadále vedou tabulku

Zručští florbalisté po vydřených vítězstvích i nadále vedou tabulku

7. listopad 2012
(aktualizováno: 7. listopad 2012, 17:01)

Zruč nad Sázavou - V neděli 4. listopadu 2012 sehráli zručští florbalisté další dva mistrovské zápasy soutěže Praha-Střední Čechy - třída mužů divize B - sezóny 2012-2013 ve sportovní hale ve Zruči nad Sázavou, kde pořadatelem turnaje byl oddíl SKP Olympia Kutná Hora C. Na programu měli utkání s týmy SK Panthers Příbram a FBK Sokol Dobřichovice.

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou – SK Panthers Příbram  3:2 (1:0 1:1 1:1)
První odpolední zápas sehrála zručská Jiskra s celkem SK Panthers Příbram před početnou domácí diváckou kulisou. Úvod utkání patřil domácímu celku, k první střele se však dostali hosté Tomášem Podruhem, brankář Jakub Malý byl ve střehu. Na druhé straně se neprosadil obránce Luboš Drbal, trefil brankáře Jana France. Ve 4. minutě se prosmýkl přes obranu hostů Petr Kratochvíl, Luboš Vodrážka šanci ke vstřelení gólu nezužitkoval. Podobně dopadl i Petr Tvrdík po příhře Davida Náhlovského. Vzápětí si naběhl za branku hostů Luboš Drbal, přihrál zpět na kolegu z obrany Jana Tůmu, ten pouze vyprášil hostujícímu brankáři Janu Francovi ,,kožich“. V čase 5.11 se konečně podařilo po mnoha nevyužitých šancích zručským florbalistům skórovat, když Luboš Drbal ,,namazal“ nezištně před branku Václavu Šimonicovi. Jeho příklep znamenal vedení domácího družstva – 1:0. Na druhé straně se neprosadil z ojedinělého útoku Petr Havelka, brankář Jakub Malý střelu vyrazil do bezpečí. V 8. minutě se domácí dostali do dalších šancí, František Jantač vystřelil vedle, tyčku nastřelil Petr Tvrdík. Ke gólu nevedla ani přímočará akce Josefa Loudy s Václavem Šimonicem, druhý jmenovaný napálil ,,z první“ balonek vedle. Šancím v první třetině však nebyl konec, v 11. minutě vystřelil z pozice obránce do brankáře hostů Kamil Bělina, v téže minutě pozlobil na druhé straně Jakuba Malého hostující Tomáš Pícha. V čase 11.57 svitla domácím naděje ke vstřelení druhé branky, David Žamboch uvolnil Josefa Loudu, který rovněž tak jako spoluhráči předtím trefil gólmana příbramského celku.

Druhá třetina začala velkým náporem domácího družstva, který vyústil do dvou šancí, František Jantač ani jednu nevyužil, dvakrát trefil brankáře hostů. Rčení nedáš – dostaneš opět vešlo v praxi. V čase 15.17 se prosadil před brankou Jiskry po brejku hostů z otočky střelou po zemi hostující Ladislav Řehořek – 1:1. V 18. minutě seběhl na střed hřiště před branku domácí Petr Tvrdík a opět nastřelil tyčku branky hostů. Poté získali Zručští po faulu Pavla Doležala za sekání přesilovku a po čtyřiceti sekundách ji využili Václavem Šimoničem po příhře Luboše Drbala – 2:1. Jiskře se v čase 23.03 naskytla další možnost navýšit vedení, ale přesilovou hru po vyloučení Miroslava Vošahlíka za nedovolenou vzdálenost promarnila. Josef Louda našel přihrávkou přes celé hřiště nabíhajícího Václava Šimonice, kterému střela nesedla a mířila vedle branky.

Na začátku třetí třetiny uvolnil zpoza branky seběhnuvší Luboš Drbal před brankou hostů Václava Šimonice, ,,Venca“ z několika metrů přestřelil branku. Podruhé v utkání se splnilo rčení nedáš-dostaneš. V čase 25.16 se do brejkové situace dostal Miroslav Vošahlík a brankáře domácího celku Jakuba Malého prostřelil – 2:2. To však nebylo ze strany Příbramských vše, do dalších příležitostí se postupně dostali Petr Havelka a Marek Andrle. Domácí hráli v této části třetí třetiny zakřiknutě, vymanit je z podprůměru mohl Petr Tvrdík, ale ač sám před brankářem hostů Janem Francem po přihrávce Davida Náhlovského netrefil odkrytou branku. Hostující celek se poté mohl ujmout vedení, když domácím utekl z poloviny hřiště Ladislav Řehořek, ale brankář Jiskry Jakub Malý svůj tým podržel a únik zlikvidoval. Tři minuty před koncem střetnutí se domácí opět ujali vedení, když Petr Tvrdík našel na pravé straně volného Lubomíra Blehu a ten nezaváhal – 3:2. V poslední minutě hosté odvolali brankáře, chtěli domácí tým přečíslit a pokusit se vyrovnat. Převahu jednoho muže jim mohl překazit David Náhlovský, střelou přes celé hřiště do opuštěné branky trefil pouze tyčku. Neproměněná šance se mohla domácím krutě vymstít, v čase 35.50 unikl po levé straně hřiště Tomáš Pícha, do cesty se mu postavil ale domácí obránce Jan Tůma a fauloval ho. Za hrubost ,,vyfasoval“ pět minut. V závěrečných deseti sekundách domácí celek v oslabení hosty k ničemu nepustil a získal tak důležité tři body.

Branky: Václav Šimonic 2, Lubomír Bleha – Miroslav Vošahlík, Ladislav Řehořek. Vyloučení: 1/3. Rozhodčí: Vilém Kubáč (Přelouč), Marek Dlask (Rybitví). Diváci: 72 (rodiče, sourozenci, manželky, přítelkyně aj.).

Sestava Jiskry: Jakub Malý – Luboš Drbal, Jan Tůma – Lubomír Bleha, Kamil Bělina – Josef Louda, Václav Šimonic, David Žamboch – David Náhlovský, František Jantač, Petr Tvrdík (C) - Jakub Sedláček, Luboš Vodrážka, Petr Kratochvíl.

FBK Sokol Dobřichovice – TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 3:6 (0:3 2:2 1:1)
Ve druhém odpoledním střetnutí nastoupili zručští florbalisté proti soupeři z Dobřichovic, sedmému celku soutěže. Do utkání nastoupili bez Josefa Loudy v mírném přeskupení útočných řad. Hned ve 34. sekundě se ujali vedení brankou Petra Tvrdíka střelou do ,,šibenice“ po přihrávce Davida Náhlovského – 0:1. Po další půlminutě byl vyloučen Václav Šimonic za opakované přestupky. Oslabení zručští florbalisté přežili a sedm sekund po návratu ,,Vaška“ z trestné lavice unikl dobřichovickým hráčům František Jantač, přihrál Davidu Náhlovskému a skóre se měnilo podruhé – 0:2. To však nebylo od hostů vše, třetí branku přidali v čase 4.27 Václavem Šimonicem po uvolnění Davida Žambocha – 0:3. V 11. minutě se nechal podruhé v této třetině vyloučit Václav Šimonic za špatné střídání. Dobřichovice se při přesilovce k ničemu nedostaly, naopak mohly inkasovat, Petr Kratochvíl však trefil brankáře Víta Rosola.

V úvodu druhé části hry se dostali do šance domácí, Michal Novák zaváhání Jana Tůmy nevyužil. Dostal se sice před brankáře Jakuba Malého, ale ten si se střelou poradil. V čase 15.18 zatáhl míček na polovinu soupeře Luboš Drbal, ten mu nečekaně z hole odskočil k dobřichovickému hráči Marku Mojžíšovi. Ten postupoval přes polovinu hrací plochy sám na gólmana Jakuba Malého a poprvé v utkání skóroval – 1:3. To samé se naskytlo o dvě minuty později hostujícímu Františku Jantačovi po ideální příhře Václava Šimonice. Ten svého soupeře nanapodobil. V čase 18.12 se hosté radovali počtvrté, Petr Tvrdík našel před brankou domácích Dobřichovic seběhnuvšího Jakuba Sedláčka a ten nezaváhal – 1:4. Poté se dostali ke slovu opět hráči Sokola, Tomáš Pažout ani Jan Sládek neměli štěstí se zapsat do listiny střelců. O minutu později byl rozdíl ve skóre již čtyřbrankový, po příhře Luboše Drbala střílel Petr Tvrdík, před brankou číhal Luboš Vodrážka a za pomoci brankáře Víta Rosola skóroval popáté – 1:5. Ve 21. minutě utekl všem na půlící čáře hostující David Náhlovský, svůj brejk však neproměnil – přestřelil branku. Půl minuty před koncem druhé třetiny domácí upravili stav utkání na 2:5, když se trefil Michal Novák.

Třetí třetina začala šancí hostů v čase 24.37 hráčem číslo 13 – kapitánem týmu Petrem Tvrdíkem, brankáře domácích Víta Rosola ale nepřekonal. Následně byl vyloučen František Jantač za hru vleže, oslabení domácí nevyužili. V čase 29.22 se podruhé v utkání střelecky prosadil Luboš Vodrážka po přihrávce Davida Žambocha – 2:6. Ve 31. minutě hráli hosté přesilovku, ale naložili s ní velice špatně. Nejprve se dostal do šance dobřichovický nejlepší střelec Marek Mojžíš – přestřelil branku. Šest sekund před návratem vyloučeného spoluhráče Michala Nováka se ale nemýlil, upravil skóre v oslabení  - 3:6. V čase 33.08 byl vyloučen Jakub Sedláček za sekání, Dobřichovičtí přesilovku promarnili, naopak mohli skórovat hosté, Václav Šimonic ani František Jantač své střelecké pokusy nevyužili.  Ve 36. minutě se naskytla hostům hrát další přesilovka po vyloučení Tomáše Pažouta za hraní rukou. Hostující celek výhodou pohrdl, a tak utkání skončilo tříbrankovým vítězstvím Jiskry Zruč nad Sázavou. 

Branky: Marek Mojžíš 2, Tomáš Pažout  - Luboš Vodrážka 2, Václav Šimonic, David Náhlovský, Petr Tvrdík, Jakub Sedláček. Vyloučení: 2/4. Rozhodčí: Aleš Pokorný (Přelouč), Daniel Jarolím (Přelouč).

Sestava: Jakub Malý – Luboš Drbal, Jan Tůma – Lubomír Bleha, Kamil Bělina – Luboš Vodrážka, Václav Šimonic, David Žamboch – David Náhlovský, František Jantač, Petr Tvrdík (C) - Petr Kratochvíl, Jakub Sedláček.

Ostatní výsledky:
FbC Panthers E - IBK Kubánský Klan B 4:6
FBC Žraloci Příbram B - SKP Olympia Kutná Hora C 3:8
FBC Pitbulls Kolín B - FbC Panthers E 7:2
SK Lvi Praha Banko - FBC Žraloci Příbram B 1:1
SKP Olympia Kutná Hora C - FBC Pitbulls Kolín B 7:5
Jiskra Zruč nad Sázavou - SK PANTHERS PŘÍBRAM 3:2
FBC Blue Horses Žehrovice - SK Lvi Praha Banko 6:1
FBK Sokol Dobřichovice - TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 3:6
SK PANTHERS PŘÍBRAM - FBC Blue Horses Žehrovice 0:9
FK Spartak Praha B - FBK Sokol Dobřichovice 3:2

Tabulka:
1.    TJ Jiskra Zruč nad Sázavou 6    5    1    0    16    27    12    15
2.    FBC Blue Horses Žehrovice 6    5    0    1    15    29    13    16
3.    FBC Pitbulls Kolín B 5    4    0    1    12    28    15    13
4.    SKP Olympia Kutná Hora C 5    4    0    1    12    26    17    9
5.    IBK Kubánský Klan B 5    3    1    1    10    25    20    5
6.    FK Spartak Praha B 5    2    1    2    7    13    13    0
7.    FbC Panthers E 5    2    0    3    6    19    25    -6
8.    FBK Sokol Dobřichovice 6    1    1    4    4    24    29    -5
9.    FBC Žraloci Příbram B 5    0    2    3    2    11    18    -7
10.    SK Lvi Praha - Banko 6    0    2    4    2    6    22    -16
11.    SK PANTHERS PŘÍBRAM 6    0    0    6    0    6    30    -24

Příští program: 10. listopadu 2012, hala TJ Radlice, pořadatel FbC Panthers E
  8:00  SKP Olympia Kutná Hora C - FK Spartak Praha B     
  9:10  FbC Panthers E - TJ Jiskra Zruč nad Sázavou     
10:20  IBK Kubánský Klan B - SKP Olympia Kutná Hora C     
11:30  FK Spartak Praha B - FbC Panthers E     
12:40  SK Lvi Praha Banko - SK PANTHERS PŘÍBRAM     
13:50  FBC Pitbulls Kolín B - IBK Kubánský Klan B     
15:00  SK PANTHERS PŘÍBRAM - FBC Žraloci Příbram B     
16:10  FBK Sokol Dobřichovice - SK Lvi Praha Banko     
17:20  FBC Žraloci Příbram B - FBC Pitbulls Kolín B     
18:30  FBC Blue Horses Žehrovice - FBK Sokol Dobřichovice

Zlata banka
Reklama
Josef Tůma, foto Martin Jantač
Prohlédnout galerii